本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

01.Course Orientation test 01

1、 问题:Which of the following languages belongs to the Indo-European Language Family?
选项:
A:Chinese
B:Greek
C:Korean
D:Tibetan
答案: 【Greek

2、 问题:Which of the following is the second largest language family in the world?
选项:
A:The Altaic Language Family
B:The Chinese-Tibet Language Family
C: The Indo-European Language Family
D:The Afro-Asian Language Family
答案: 【The Chinese-Tibet Language Family

3、 问题:Which language family does English belong to?
选项:
A:The Altaic Language Family
B:The Chinese-Tibet Language Family
C:The Indo-European Language Family
D:The Afro-Asian Language Family
答案: 【The Indo-European Language Family

4、 问题:As the most convenient tool of human communication, in what way can the communicational function of language come true?
选项:
A:In written form
B:With imagination
C:In oral form
D:With body language
答案: 【In oral form

5、 问题:What are the three fundamental elements of a language?
选项:
A:Spelling
B:Vocabulary
C:Pronunciation
D:Meaning
答案: 【Spelling;
Pronunciation;
Meaning

6、 问题: Which of the following expressions equal(s) to Lingua Franca?
选项:
A: Bridge language
B: Common language
C:Specific language
D: Trade language
答案: 【 Bridge language;
Common language;
Trade language

7、 问题:Languages only exist in the community of humans.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:With pronunciation, a language can become a spoken one.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:The quality of pronunciation does not necessarily reflect the connotative meaning of the speech.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Pronunciation must be produced through vocal organs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

02.Sound and Meaning –1 第二周 测验

1、 问题:How can you distinguish between front vowels, central vowels, and back vowels?
选项:
A: In terms of voicing.
B: In terms of which part of the tongue is raised.
C: In terms of how high the tongue is raised.
D:In terms of whether the vowels is tense or lax.
答案: 【 In terms of which part of the tongue is raised.

2、 问题:In the following groups of vowels, are mid vowels.
选项:
A:/ɜ:/, /ɔ:/, /ʊ/
B:/e/, /ʊ/, /i:/
C: /ə/, /ʌ/, /ʊ/
D: /ɜ:/, /e/, /ɔ:/
答案: 【 /ɜ:/, /e/, /ɔ:/

3、 问题:In the following statements, which one is right?
选项:
A: /e/ is a front and high vowel.
B:/e/ is a front and low vowel.
C:/e/ is a front and mid vowel.
D:/e/ is a centraland mid vowel.
答案: 【/e/ is a front and mid vowel.

4、 问题:Which of the following correctly describes the English phoneme /θ/?
选项:
A: A voiceless dental fricative.
B:A voiceless dental plosive.
C:A voiceless alveolar fricative.
D:A voiceless alveolar plosive.
答案: 【 A voiceless dental fricative.

5、 问题: The main difference between /m/ and /n/ lies in __ .
选项:
A: manner of articulation
B: place of articulation
C:voicing
D:length
答案: 【 place of articulation

6、 问题: /s/ and/θ/ can be distinguished by_____.
选项:
A:manner of articulation
B:place of articulation
C:vibration of the vocal cords
D: aspiration of articulation
答案: 【place of articulation

7、 问题:Which of the following words consists of a final consonant cluster?
选项:
A:dialect
B:fool
C:speech
D:split
答案: 【dialect

8、 问题:Which of the following statements is/are correct about vowels?
选项:
A:Vowels are produced without significant constriction of the air flowing through the mouth.
B:There are 28 vowel sounds in English.
C:Vowels refer to the sounds in spoken language that are made with no obstruction of air flow in the mouth.
D:All vowels are voiced.
答案: 【Vowels are produced without significant constriction of the air flowing through the mouth.;
Vowels refer to the sounds in spoken language that are made with no obstruction of air flow in the mouth. ;
All vowels are voiced.

9、 问题: In the following groups of vowels, are not all front vowels.
选项:
A:/ɜ:/, /ɪ/, /e/
B:/ɪ/, /ʌ/, /ʊ/
C:/u:/, /i:/ /ɜ:/
D:/e/, /æ/, /ʌ/
答案: 【/ɪ/, /ʌ/, /ʊ/;
/u:/, /i:/ /ɜ:/;
/e/, /æ/, /ʌ/

10、 问题: In the following words, have tense vowels.
选项:
A:buy
B:bay
C:low
D:but
答案: 【buy;
bay;
low

11、 问题:In the following vowels, are back vowels.
选项:
A: /ɑ:/
B:/ʌ/
C: /ɔ:/
D: /ɒ/
答案: 【 /ɑ:/;
/ɔ:/;
/ɒ/

12、 问题:The pairs of English phonemes_____differ in the manner of articulation.
选项:
A: /k/ and /t/
B:/d/ and /n/
C: /s/ and /z/
D: /t/ and /s/
答案: 【/d/ and /n/;
/t/ and /s/

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注