本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-04-16到2020-07-15
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Understanding Hacking Drones Quiz 1

1、 问题:Which is the correct explanation of “Achilles’ Heel” in this passage?
选项:
A:The name of one part of body
B:A deadly weakness or vulnerable point
C:A name of a character in a story
D:A mistake made by human being
答案: 【A deadly weakness or vulnerable point

2、 问题:What is the solution for the small drone to stay out of the way of other aircraft?
选项:
A:GPS system
B:Automatic Dependent Surveillance—Broadcast
C:Spoofing
D:Inertial guidance sensors
答案: 【Automatic Dependent Surveillance—Broadcast

3、 问题:Which is not the harm of spoofing to the drone?
选项:
A:Threating a GPS system
B:Jamming the signal from drone
C:Blocking reception of its navigation signals
D:Causing a pilot to die
答案: 【Causing a pilot to die

4、 问题: Compared to civil GPS, what is the serious problem of ADS-B to the drone?
选项:
A:It is expensive to access to
B: Its transmissions are not authenticated
C:It is hard to control
D: It is rarely used
答案: 【 Its transmissions are not authenticated

5、 问题:To maneuver a drone up, down, sideways or forward require three main communication links . Please match the name of the feature with the sentence.
选项:
A: Passive voice
B:Nominalization
C:Non-finite forms of verbs
D:None of the above
答案: 【Non-finite forms of verbs

6、 问题: By trying to adjust its location aloft based on erroneous data, the drone actually started to head directly toward the desert floor. Please match the name of the feature with the sentence.
选项:
A:Passive voice
B:Nominalization
C:Non-finite forms of verbs
D:None of the above
答案: 【Non-finite forms of verbs

7、 问题: Staying out of the way of other aircraft is especially challenging for small drones. Please match the name of the feature with the sentence.
选项:
A:Passive voice
B:Nominalization
C:Non-finite forms of verbs
D:None of the above
答案: 【Non-finite forms of verbs

8、 问题:The possibility of a midair crash between a drone and another aircraft will further complicated acceptance of drones. Please match the name of the feature with the sentence.
选项:
A:Passive voice
B: Nominalization
C:Non-finite forms of verbs
D:None of the above
答案: 【 Nominalization

Unit 2 Understanding The Dawn of the Age of Artificial Intelligence Quiz 2

1、 问题:Which of the following is not mentioned by the authors about the development of AI?
选项:
A:AI has speeded up the way people travel around the world.
B:The emergence of AI would fundamentally change the economic growth prospects
C:AI has changed the mode of education, making more people get access to extensive resources.
D:AI improves the lives of people with disabilities.
答案: 【AI has speeded up the way people travel around the world.

2、 问题:Which of the following is true?

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注