Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Words and Expr

1、 问题:Over the years this country seemed to waver unpredictably between love and hatred for the United States, sometimes begging for its attention, sometimes lashing out at it.
选项:
A:fluctuate
B:hesitate
C:vibrate
D:alternate
答案: 【alternate

2、 问题:On Monday night the Prime Minister faces the biggest challenge at the Parliament just as security forces batten down the city center ahead of what they fear will be violent protests on Tuesday.
选项:
A:block
B:evacuate
C:search
D:occupy
答案: 【block

3、 问题:Richelieu Apartments were smashed apart as if by a gigantic fist, and 26 people perished.
选项:
A:incarnate
B:die
C:increase
D:submit
答案: 【die

4、 问题:Debris flew as the living-room fireplace and its chimney collapsed.
选项:
A:small individual parts
B:completely good places
C:well preserved pieces
D:scattered broken pieces
答案: 【scattered broken pieces

5、 问题:With two walls in their bedroom sanctuary beginning to disintegrate…
选项:
A:a warm place
B:shelter
C:a clean place
D:a harmful place
答案: 【shelter

Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Rhetorical Dev

1、 问题:A moment later, the hurricane, in one mighty swipe, lifted the entire roof off the house and skimmed it 40 feet through the air.
选项:
A:metaphor
B:metonymy
C:simile
D:personification
答案: 【personification

2、 问题:Several vacationers at the luxurious Richelieu Apartments there held a hurricane party to watch the storm from their spectacular vantage point.
选项:
A:transferred epithet
B:litotes
C:climax
D:metonymy
答案: 【transferred epithet

3、 问题:The wind sounded like the roar of a train passing a few yards away.
选项:
A:epigram
B:innuendo
C:simile
D:synecdoche
答案: 【simile

4、 问题:Household and medical supplies streamed in by plane, train, truck and car.
选项:
A:analogy
B:metonymy
C:metaphor
D:repetition
答案: 【metaphor

5、 问题:Telephone poles and 20-inch-thick pines cracked like guns as the winds snapped them.
选项:
A:allusion
B:onomatopoeia
C:litotes
D:pun
答案: 【onomatopoeia

Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Text Comprehen

1、 问题:The antagonist in the story is __.
选项:
A:John Koshak
B:Charlie Hill
C:the hurricane
D:the neighbour
答案: 【the hurricane

2、 问题:The author inserts Paragraph 19 and 20 in the story for the purpose of __.
选项:
A:telling the reader how destructive Hurricane Camille was
B:describing what NHC had done with Hurricane Camille
C:providing evidence of the seriousness of natural disasters
D:building a suspense about what would happen to the family
答案: 【telling the reader how destructive Hurricane Camille was

3、 问题:Currently, there are __ lists of male and female names in alphabetical order used alternatively for hurricanes.
选项:
A:2
B:4
C:6
D:7
答案: 【6

4、 问题:The __, or the turning point of a narration, occurs when the conflicts reach the summit, and the most exciting action or highest tension occurs.
选项:
A:flashback
B:climax
C:interposition
D:denouement
答案: 【climax

5、 问题: “Face to Face with Hurricane Camille” describes a series of actions of the Koshaks and their friends against the forces of a devastating hurricane in a __ way.
选项:
A:appreciative
B:reasonable
C:modest
D:contemptuous
答案: 【appreciative

Ch. 3 Blackmail (Excerpts) Words and Expressions

1、 问题:The music reverted to old, familiar favorites. No drums, no guitars, just a piano and a ______ trumpet loping and leaning, ducking and bobbing.
选项:
A:mute
B:muted
C:mutate
D:murmur
答案: 【muted

2、 问题:The excited voices of children, however, didn’t need any ______. They came intermittently into town from the river, where they swam and played games, chasing after one another, their school uniforms strewn on the grasses at the riverbank.
选项:
A:perpetrate
B:despite
C:respite
D:aspirate
答案: 【respite

3、 问题:If you see comments that you find ______, please use the “Flag as Inappropriate” feature by hovering over the right side of the post, and pulling down on the arrow that appears.
选项:
A:offending
B:offish
C:offensive
D:offspring
答案: 【offensive

4、 问题:Or do they fear that the people in ______ of designing them are making the wrong choices about how to design them in the first place?
选项:
A:charge
B:accuse
C:blame
D:complain
答案: 【charge

5、 问题:“Faculty meeting today… what time?” “The usual time,” she replied. “Two?” he asked, wrinkling his nose in ______. “But it’s almost one already.”
选项:
A:testify
B:distate
C:attest
D:detest
答案: 【distate

Ch. 3 Blackmail (Excerpts) Rhetorical Devices

1、 问题:As a result the nerves of both the Duke and Duchess were excessively frayed when the muted buzzer of the outer door eventually sounded. (Para. 1)
选项:
A:personification
B:metaphor
C:alliteration
D:synecdoche
答案: 【metaphor

2、 问题: You drove there in your fancy Jaguar and you took a lady friend. (Para. 24)
选项:
A:alliteration
B:euphemism
C:metonymy
D:parallelism
答案: 【euphemism

3、 问题:The obese body shook in an appreciative chuckle. (Para. 7)
选项:
A:metaphor
B:synecdoche
C:climax
D:onomatopoeia
答案: 【onomatopoeia

4、 问题:Her voice was a whiplash. Eyes bored into him. Swallowing, sullenly, he complied. (Para. 99)
选项:
A:metaphor
B:oxymoron
C:ironical
D:metonymy
答案: 【metaphor

5、 问题:The Duchess kept firm tight rein on her racing mind. (Para. 75)
选项:
A:ironical
B:metaphor
C:metonymy
D:synecdoche
答案: 【metaphor

Ch. 3 Blackmail (Excerpts) Text Comprehension

1、 问题:How did Arthur Hailey prepare for his novel Hotel?
选项:
A:By reading other people’s novels.
B:By reading many books on hotel industry and living in hotels.
C:By discussing with other people on how to write a story.
D:By staying at home and thinking deeply.
答案: 【By reading many books on hotel industry and living in hotels.

2、 问题:What crime did the Duke commit? Was it a serious crime?
选项:
A:Hit and run and it is a very serious crime.
B:Gambling and it is a very serious crime.
C:Running a few red lights and it is not very serious.
D:Quarrelling with the policeman and it is not very serious.
答案: 【Hit and run and it is a very serious crime.

3、 问题:What kind of writing Blackmail is?
选项:
A:A column for newspaper.
B:A journalistic feature.
C:A piece of narrative fiction.
D:A “Celebrity” or “People” journalism.
答案: 【A piece of narrative fiction.

4、 问题:The following are the ways of portraying a character in the story EXCEPT___

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注