本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-05-31
本篇答案更新状态:已完结

Unit 4 Dealing with AIDS 4.4 Quiz 4 on Unit 4

1、 问题:The little girl is now ___ to her mother.
选项:
A:help
B:a help
C:helper
D:helping
答案: 【a help

2、 问题:The best way to remember a telephone number is to __ it.
选项:
A:repeat
B:chunk
C:change
D:visualize
答案: 【chunk

3、 问题:Which of the following may NOT be a help to our memory?
选项:
A:Caffeine
B:Exercise
C:Rock music
D:Interest
答案: 【Rock music

4、 问题: What is Text I of Unit 4 mainly about?
选项:
A:What is HIV and AIDS
B:The situation of AIDS among teenagers
C:Friendship and teenage growth during the fighting of AIDS
D:The importance of protecting teenagers from being infected
答案: 【Friendship and teenage growth during the fighting of AIDS

5、 问题:An important feature of the text is that the narration of the events is coupled with descriptions of the development and symptons of the disease.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:The language used in the text is simple and colloquial because the narrator is supposed to be a teenager.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Strengthen _____ (a.)
答案: 【strong

8、 问题:positive _____(ant.)
答案: 【negative

9、 问题:This is where the ___(water; waters) of the Yangtze River flow out into the sea.
答案: 【waters

10、 问题:Dealing with AIDS __ the of friendship, encourages __ and __ growth.
答案: 【strengthens bond emotional mature

Unit 5 How to Be True to Yourself 5.4 Quiz 5 on Unit 5

1、 问题:The mode of development adopted in Text I of Unit 5 is ______.
选项:
A:Classification
B:Argumentation
C:Comparison
D:Process analysis
答案: 【Classification

2、 问题:Which of the following words should not be put into the same category?
选项:
A:Teenagers
B:The elderly
C:The self-employed
D:The middle-aged
答案: 【The self-employed

3、 问题:Which of the following is likely to be a musical instrument with six strings?
选项:
A:trichord
B:Pentachord
C:Hexachord
D:Heptachord
答案: 【Hexachord

4、 问题:Like ____ passing the sirens, bankers need to be tied to a mast to stop them from giving in to temptation.
选项:
A:Odysseus
B:Achilles
C:Perseus
D:Orpheus
答案: 【Odysseus

5、 问题:Integrity means you are true to yourself and live a life of principle.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:The story about the rookie nurse shows that we should give others credit that is rightfully theirs.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:dwarf _____[ant.]
答案: 【giant

8、 问题:seductive __[v.]
答案: 【seduce

9、 问题:They understood ___ that integrity means having a personal standard of ___ and ___ that does not sell out to ___ and that is not relative to the situation ____ hand.
答案: 【instinctively morality ethics expediency at

10、 问题:surgeon ___[a.]
答案: 【surgical

Unit 7 When Lightning Struck 7.4 Quiz 6 on Unit 7

1、 问题:All the following might be used to achieve a focal point EXCEPT __.
选项:
A:By isolation.
B:By contrast
C:By placement.
D:By omission.
答案: 【By omission.

2、 问题:Which of the following is a periodic sentence?
选项:
A:I wondered where i was getting my strength.
B:Even now, back on terra firma, walking down a Vermont road, i sometimes hear an airplane.
C:My glamorous aisle mate took out her cell phone and passed ir around to anyone who wanted to make a call.
D:Now we began a roller-coaster ride through the thunderclouds.
答案: 【Even now, back on terra firma, walking down a Vermont road, i sometimes hear an airplane.

3、 问题:What significant message does the suthor get from the incident?
选项:
A:It is essential to pay attention to the emergency procedures before takeoff.
B:An emergency landing is very much like a roller-coaster ride.
C:She must take pride in her fellow-passengers for their wonderful performance.
D:What is most important is not to pay back kindness but to pass it on.
答案: 【What is most important is not to pay back kindness but to pass it on.

4、 问题:”After this, London’s going to seem like small potatoes.” What is the figure of speech used in this sentence?
选项:
A:Simile.
B:Metaphor
C:Hyperbole
D:Euphemism
答案: 【Simile.

5、 问题:Nervous as they were, all passengers on board behaved calmly during the emergency landing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:The aisle mate gave the author a soulful squeeze because of excitement and love.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:complain [n.] ______
答案: 【complaint

8、 问题:soothing [v.] ______
答案: 【soothe

9、 问题:attendant [v.] ______
答案: 【attend

10、 问题:Someone was comforting me — a __ young woman across the _, the female ___ of the confident businessman. She must have seen how _ i was and reached ____.
答案: 【glamorous aisle equivalent scared over

Unit 1 Never Say Goodbye 1.4 Quiz 1 on Unit 1

1、 问题:The authorities have shown no signs of giving _____ to the kidnappers’ demands.
选项:
A:up
B:in
C:away
D:over
答案: 【in

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注