本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2022-01-31
本篇答案更新状态:暂停更新

第一周 Preparation for Business Travel Test for Model I

1、 问题:What class of ticket would you like,______ class or business class? 那你需要定什么舱位的机票(经济舱还是商务舱)?
选项:
A:economy
B:economic
C:economical
D:economics
答案: 【economy

2、 问题:以下中英文翻译正确的是
选项:
A:e -ticket 经济票
B:full-fare ticket 全价票
C:infant-fair ticket 折扣票
D:single ticket 单人票
答案: 【full-fare ticket 全价票

3、 问题:The sign above means____?
选项:
A:lift
B:escalator
C:elevator
D:e-lift
答案: 【escalator

4、 问题:The sign above means
选项:
A:Trolleys
B:Baggage Storage
C:Baggage Reclaim
D:Baggage Check
答案: 【Baggage Reclaim

5、 问题:What information should we offer when we reserve an air ticket?
选项:
A:Personal name
B:Leaving date
C:Destination
D:Seat number
答案: 【Personal name;
Leaving date ;
Destination

6、 问题:The sign above means ______.
选项:
A:toilet
B:restroom
C:bathroom
D:lavatory
答案: 【toilet;
restroom;
bathroom;
lavatory

7、 问题:Which are correct explanation about the signs?
选项:
A:Baggage Enquiries
B:Passport Check
C:Self-service Check-in
D:Carry-on Baggage Check
答案: 【Baggage Enquiries;
Passport Check;
Self-service Check-in

8、 问题:What items should be taken into the consideration when we are making a business itinerary?
选项:
A:Date and Time
B:Address
C:Viehcle
D:Price
答案: 【Date and Time;
Address;
Viehcle

9、 问题:What is the _____ of the ticket? (请问机票折扣是多少?)
答案: 【discount

10、 问题:翻译:你好,请帮我把我的航班改签为明天同一班次,谢谢。
答案: 【Hello. Please change my flight to the same one tomorrow. Thank you.

第二周 Departure Test for Model II

1、 问题:请问可以换素食吗?以下翻译中最佳的句子是:
选项:
A:Could I change the vegetarian meal please?
B:Could I change the vegetable meal please?
C: May I have a vegetable meal instead please?
D: May I have a vegetarian meal instead please?
答案: 【 May I have a vegetarian meal instead please?

2、 问题:图片中的物品是______.
选项:
A:little table
B:tray table
C:little desk
D:plastic board
答案: 【tray table

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注