本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-05-06到2020-07-30
本篇答案更新状态:已完结

Lesson 1 Pub Talk and the King’s English Quiz 1

1、 问题: intricate
选项:
A: difficult
B:complicated
C: invalid
D: simple
答案: 【complicated

2、 问题:churl
选项:
A: soldier
B:bishop
C: naturalist
D:peasant
答案: 【peasant

3、 问题:convict
选项:
A: criminal
B:aggressor
C: captain
D: captor
答案: 【 criminal

4、 问题:affirmation
选项:
A: negative conversation
B: possibility
C:positive statement
D: affection
答案: 【positive statement

5、 问题: immune
选项:
A:secure
B: impure
C: odorous
D: revival
答案: 【secure

Lesson 2 Marrakech Quiz for Lesson 2

1、 问题:chant
选项:
A:religious songs
B: parallel lines
C:balanced words
D:repeated shout
答案: 【religious songs

2、 问题:derelict
选项:
A:grievous
B:deprived
C:abandoned
D:hunted
答案: 【abandoned

3、 问题:hummock
选项:
A: a desert
B:a low rounded hill
C:a high mountain
D:a plain
答案: 【a low rounded hill

4、 问题:stow
选项:
A:load roughly
B:unload carefully
C:move quickly
D:hide away
答案: 【hide away

5、 问题:fodder
选项:
A:delicious food
B: well prepared meal
C: rough food
D: half-cooked meal
答案: 【 rough food

6、 问题:clamour
选项:
A:clatter
B:noisily express
C:obey
D: generously give
答案: 【noisily express

7、 问题:desolate
选项:
A:isolated
B:united
C:eccentric
D:barren
答案: 【barren

8、 问题:slump
选项:
A:rise up
B:sink down
C:move on
D:repeat
答案: 【sink down

9、 问题:squash
选项:
A:invade
B:infer
C:squeeze
D:separate
答案: 【squeeze

10、 问题:plight
选项:
A:condition
B: irritation
C:conscience
D:objection
答案: 【condition

Lesson 3 Inaugural Address Quiz for Lesson 3

1、 问题: invoke
选项:
A: call forth
B: take down
C:put up
D:take the form of
答案: 【 call forth

2、 问题:civility
选项:
A: rough manners
B:polite behaviour
C:polite citizen
D: rude person
答案: 【polite behaviour

3、 问题:sovereign
选项:
A:self-governing
B: self-sufficient
C:self-centered
D:self-respected
答案: 【self-governing

4、 问题:commit
选项:
A:pledge
B:omit
C:refrain
D:repeat
答案: 【pledge

5、 问题: engulf
选项:
A:swallow up
B:consider about
C:clean up
D:imprint on
答案: 【swallow up

6、 问题:undoing
选项:
A: showing
B: laziness
C: cover
D:destruction
答案: 【destruction

7、 问题: symbolize
选项:
A: make signs
B: show pity
C: represent
D: present
答案: 【 represent

8、 问题:adversary
选项:
A: a person giving advice
B:a friend

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注