本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-15到2022-04-01
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Fresh start Unit 1 单元测试

1、 问题:Which of the following questions is not appropriate in an interview?
选项:
A:How much do you earn?
B:Who is your hero?
C:What’s your favorite book?
D:What do you learn from your parents?
答案: 【How much do you earn?

2、 问题:Which of the following is not suitable for ending an interview?
选项:
A:It’s time to ask the audience for questions.
B:We’ve covered quite a bit in this conversation.
C:That’s all.
D:Thank you for taking the time to talk with me.
答案: 【That’s all.

3、 问题:Which strategy cannot engage the audiences in a speech?
选项:
A:Asking the audience a question.
B:Beginning with humor.
C:Giving a silence.
D:Telling a story.
答案: 【Giving a silence.

4、 问题:The new president _ to cut taxes and increase employment.
选项:
A:enriched
B:pledged
C:yielded
D:cultivated
答案: 【pledged

5、 问题:If you tell a story in a speech, the story should be short and brief, and it should be a ______.
选项:
A:fairytale
B:relevant event
C:legendary
D:fiction
答案: 【relevant event

6、 问题:In the past, a teacher’s main responsibility was to _ knowledge to students.
选项:
A:transmit
B:transit
C:transform
D:transport
答案: 【transmit

7、 问题:The reading skill of previewing means reading ______ and checking for information in advance and help us predict what lies ahead in the article.
选项:
A:behind
B:back
C:ahead
D: over
答案: 【ahead

8、 问题:Each person’s fingerprints are _, so you won’t find two people with the same fingerprints.
选项:
A:unique
B:confident
C:incredible
D:fascinating
答案: 【unique

9、 问题:A topic sentence is a sentence which expresses _ of a paragraph.
选项:
A:the structure
B:the organization
C:the main idea
D:the good idea
答案: 【the main idea

10、 问题:Placing the topic sentence ______ is just like a summary.
选项:
A:at the beginning
B:at the end
C:in the middle
D:at both the beginning and the end
答案: 【at the end

11、 问题:What are the three parts of an interview?
选项:
A:Start the interview.
B:Keep the interview going.
C:Wrap up the interview.
D:Tell jokes.
答案: 【Start the interview.;
Keep the interview going.;
Wrap up the interview.

12、 问题:What are the primary types of public speaking?
选项:
A:Ceremonial speaking
B:Persuasive speaking
C:Demonstrative speaking
D:Informative speaking
答案: 【Ceremonial speaking;
Persuasive speaking;
Demonstrative speaking;
Informative speaking

13、 问题:What are the characteristics of an anecdote?
选项:
A:a short scene
B: taken from personal experience
C:a story relates closely to the main idea of the speech
D: a long story
答案: 【a short scene;
taken from personal experience;
a story relates closely to the main idea of the speech

14、 问题:What should we read while previewing an article?
选项:
A:Titles and subtitles.
B:The first paragraph.
C:The first paragraph.
D:The first sentence of each remaining paragraph.
答案: 【Titles and subtitles.;
The first paragraph.;
The first paragraph.;
The first sentence of each remaining paragraph.

15、 问题:Which forms can be used as specific details to support the topic sentence?
选项:
A:Quotations
B:Examples
C:Explanations
D:Statistics
答案: 【Quotations;
Examples;
Explanations;
Statistics

16、 问题:The interviewee is expected to answer the questions without giving any extra information.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

17、 问题: In the beginning of a speech, you can tell a personal story to establish a positive relationship with the audiences.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:Direct speech helps to describe the characters and it can also help to provide excitement and tension in the story.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:Previewing is a strategy in which readers think about what they are going to read based on clues from the reading.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

20、 问题:A topic sentence can only appear at the beginning of a paragraph.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 2 Loving parent, loving children Unit 2 单元测试

1、 问题:The sentence pattern “It has an all-star cast that…” is used to introduce _.
选项:
A:the actors
B: the plot
C:the music
D:the special effect
答案: 【the actors

2、 问题:Read the following movie comment: “The movie was so suspenseful that I was on the edge of my seat most of the time.” Can you guess what kind of movie is most likely to be?
选项:
A:A comedy.
B:A tragedy.
C:A suspense movie.
D:A romantic movie.
答案: 【A suspense movie.

3、 问题:Dream of the Red Mansion (《红楼梦》) is written in ___.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注