本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2022-01-15
本篇答案更新状态:已完结

Unit One 3. Unit Test

1、 问题:All of the following are parts of culture except __. 
选项:
A:value systems
B:thinking patterns
C:norms of behavior
D:natural landscapes
答案: 【natural landscapes

2、 问题:Intercultural communication refers to the study of
____. 
选项:
A:interpersonal communication
B:political communication
C:communication among people from different cultures
D:communication between individuals from the same culture
答案: 【communication among people from different cultures

3、 问题:Stereotypes are considered ______.
选项:
A:the most significant barrier to effective intercultural communication
B:a common thing among most cultures
C:a negative force in human communication
D:one of the most significant barrier to effective intercultural communication
答案: 【the most significant barrier to effective intercultural communication

4、 问题:All the following are examples of stereotypes except ______. 
选项:
A:all Japanese are well-behaved
B:most international students from China are diligent
C:women are beautiful 
D:all Muslims are terrorists
答案: 【most international students from China are diligent

5、 问题:Stereotypes usually result from ______. 
选项:
A:limited information
B:limited experience
C:limited interactions
D:knowledge and experience
答案: 【knowledge and experience

6、 问题:Which of the following is not a type of stereotype?
选项:
A:Age.
B:Food.
C:Sex.
D:Religion.
答案: 【Food.

7、 问题:It is characteristic of stereotypes to be ______.
选项:
A:held in common by all group members
B:held in common by most of the group members
C:a direct expression of beliefs and values
D:both positive and negative
答案: 【held in common by all group members

8、 问题:A good strategy to deal with stereotypes is ______. 
选项:
A:ethnocentric
B:master one’s mother tongue
C:stay away from aliens
D:multi-lingual and multi-cultural
答案: 【multi-lingual and multi-cultural

9、 问题:It is good advice to keep in mind that ______.
选项:
A:each individual should be treated differently
B:all individual group members show the same cultural values
C:common cultural patterns are always in the dominant culture
D:co-cultural groups should be assimilated into the dominant ones
答案: 【each individual should be treated differently

10、 问题:Stereotypes and ethnocentrism are ______. 
选项:
A:two sides of the same coin
B:two different things
C:the same thing in different names
D:positive terms
答案: 【two different things

Unit Three 4. Unit Test

1、 问题:How many states in the United Sates do not have death penalty?
选项:
A:17
B:18
C:19
D:20
答案: 【19

2、 问题:In a ______ system of government, the constitution vests all the governmental power in the central government.
选项:
A:unitary
B:confederate
C:federal 
D:socialistic
答案: 【unitary

3、 问题:Which of the following is NOT thought to be the power of the national government in the federal government system?
选项:
A:control of federal money
B:control of interstate commerce
C:control of national defense
D:control of state criminal and civil laws
答案: 【control of state criminal and civil laws

4、 问题:The federal union is a union of people in which _____. 
选项:
A:the national government and state government receive power from the people and exercise authority over each other
B:the national government and state government receive power from the people and exercise authority over the people
C:state government receives power from the national government and exercises authority over the people
D:the national government receives power from the state and exercise authority over the state
答案: 【the national government and state government receive power from the people and exercise authority over the people

5、 问题:Which of the following former presidents is more of a federalist?
选项:
A:Bill Clinton
B:Abraham Lincoln
C:Willard Romney
D:Theodore Roosevelt
答案: 【Bill Clinton

6、 问题:Which of the following is NOT included in American 1787 Constitution?
选项:
A:Separation of power.
B:Checks and balances.
C:Absolute monarchy.
D:Human rights.
答案: 【Absolute monarchy.

7、 问题:Federalism was finally enforced partly out of the reason that ______.
选项:
A:a monarch derives his power of governance from a limited government
B:the regional interests should be given priority in consideration
C:settlers did not care who were in office so long as their rights could be protected
D:without some degree of state authority, some states would not have ratified the Constitution
答案: 【without some degree of state authority, some states would not have ratified the Constitution

8、 问题:If one moves across states in America, he or she is required to re-register in the new residence and change the license plate within the stipulated time. This shows ___ of American Federalism.
选项:
A:democracy
B:mandate
C:low efficiency
D:prevarication
答案: 【low efficiency

9、 问题: If President Donald Trump wants to officially declare war against Syria, he should have the approval from ______. 
选项:
A:Supreme Court
B:Congress
C:Pentagon
D:Secretary of State
答案: 【Congress

10、 问题:Most likely American Republicans will support _______.
选项:
A:fewer strings, less federal supervision, and delegation of spending discretion to the states 
B:more detailed, federally supervised spending
C:more strings, less federal supervision and federally supervised spending
D:delegation of spending discretion to the states and more federally supervised spending
答案: 【fewer strings, less federal supervision, and delegation of spending discretion to the states 

Unit Two 3. Unit Test

1、 问题:The age of constitutional monarchy in Britain began with the __ of 1688.
选项:
A: Glorious Revolution
B:War of Independence
C:English Renaissance
D:Religious Reformation
答案: 【 Glorious Revolution

2、 问题:The direct cause of Reformation in England was that ___.
选项:
A:the Pope wanted more revenue from England
B:Henry VIII decided to divorce his wife, Catherine and the Pope turned it down
C:the Pope wanted England to make up with France after the Hundred Years’ War
D:the Pope refused to appoint Henry VIII as head of the Church of England
答案: 【Henry VIII decided to divorce his wife, Catherine and the Pope turned it down

3、 问题:The main purpose of the Great Charter was ___.
选项:
A:to protect ordinary people
B:to restrict the king’s power
C:to restrict the baron’s power
D: to establish a new government
答案: 【to restrict the king’s power

4、 问题:During the English Bourgeois Revolution, _ supported Parliament and _ stood on the side of the king.
选项:
A: the Roundheads … the Cavaliers
B: the Cavaliers … the Roundheads
C: the Independents … the Roundheads
D:the Presbyterians … the yeomen
答案: 【 the Roundheads … the Cavaliers

5、 问题:The British Parliament consists of two major parts: the House of Commons and ____.
选项:
A:the Lower House
B:the House of Lords
C: the Labor Party
D:the Cabinet
答案: 【the House of Lords

6、 问题:Which of the following statements is NOT true?
选项:
A:The British Queen reigns but does not rule.
B:The British Queen summons, prorogues and dissolves Parliament.
C:The husband of the British Queen gets the titles of “the Duke of Edinburgh” and “the Prince of the United Kingdom”.
D:The British Queen may change the laws passed by Parliament at will.
答案: 【The British Queen may change the laws passed by Parliament at will.

7、 问题:Which of the following Cromwell did NOT do?
选项:
A:He dismissed the Long Parliament.
B:He beheaded Charles I.
C:He declared England to be a commonwealth.
D:He prevented America from gaining independence.
答案: 【He prevented America from gaining independence.

8、 问题: The People’s Charter passed during the Chartist Movement was mainly concerned with _____.
选项:
A:improving the working conditions of industrial workers
B:political reforms, especially with regard to the election system
C:further industrial development
D:condemnation of British imperialism
答案: 【political reforms, especially with regard to the election system

9、 问题:Which of the following is not the role of MPs in the UK?
选项:
A:influencing the policy of the government
B:deciding the Prime Minister
C:talking about legislation
D:scrutinizing the administration of policies
答案: 【deciding the Prime Minister

10、 问题:The Parliament of the United Kingdom was established___.
选项:
A:in 1066
B:in 1800
C:in 1801
D: in 1928
答案: 【in 1801

Unit Five 3. Unit Test

1、 问题:The universities in the United States have been attracting ______ number of international students.
选项:
A:the fewest
B:the least
C:the biggest
D:the smallest
答案: 【the biggest

2、 问题:The most popular destinations for China’s outbound students are ______.
选项:
A:South Africa
B:Canada
C:Australia
D:the United States and Britain
答案: 【the United States and Britain

3、 问题:Better quality of education is usually provided by ______ universities in the United States.
选项:
A:state   
B:public
C:private
D:community
答案: 【private

4、 问题:In the United States, community colleges usually award their graduates with the following degrees except _____. 
选项:
A:Associate of Arts
B:Associate of Science
C:Associate of Applied Science
D:Bachelor of Arts
答案: 【Bachelor of Arts

5、 问题:John H. C. Newman is the author of ______.
选项:
A:The Idea of a University
B:The Idea of a College
C:The Civil Rights Act
D:The Declaration of Independence
答案: 【The Idea of a University

6、 问题: International students to the Untied States can get the following benefits except __.
选项:
A:independence
B:being critical
C:modesty
D:responsibility
答案: 【modesty
[$]
7、 问题:To apply for a university program in an American university, one has to prepare the following except
____.
选项:
A: a letter of recommendation
B:an impersonal statement
C: a writing sample
D: unofficial transcripts
答案: 【an impersonal statement

8、 问题:Which of the following does not fit in with the faculty recruitment requirements?
选项:
A:Openness.
B:Strictness.
C:Fairness.
D:Transparency.
答案: 【Strictness.

9、 问题:A mission statement is ______.
选项:
A:something that states the purpose or goal of an organization
B:a declaration of independence
C:a filter that keeps the unqualified students from entering a university
D:a statement of business goals of the year
答案: 【something that states the purpose or goal of an organization

10、 问题:All of the following items are true of John Dewey except ______.
选项:
A:an American educator
B:a philosopher
C:a pragmatist
D:an idealist
答案: 【an idealist

Unit Seventeen 3. Unit Test

1、 问题:Tea drinking in China has a history of ___ years.
选项:
A:one thousand
B:two thousand
C:three thousand
D:four thousand
答案: 【four thousand

2、 问题:____ is made from the new shoots of the tea plant and keeps the original color without fermentation during the processing.
选项:
A:Oolong Tea
B:Green Tea
C:Black Tea
D:Dark Tea
答案: 【Green Tea

3、 问题:Most British people prefer ____.
选项:
A:White Tea
B:Green Tea
C:Black Tea
D:Yellow Tea
答案: 【Black Tea

4、 问题:The Han people in China normally prefer to add ____ to tea.
选项:
A:salt
B:sugar
C:milk
D:nothing
答案: 【nothing

5、 问题:The Zang people in China like ____ the best.
选项:
A:butter tea
B:high tea
C:green tea
D:builder’s tea
答案: 【butter tea

6、 问题:When do the Chinese drink tea? ____
选项:
A:In the morning.
B:In the afternoon.
C:In the evening.
D:All of the above.
答案: 【All of the above.

7、 问题:In Britain, morning tea is at about ____.
选项:
A:6:00
B:8:00
C:9:00
D:11:00
答案: 【11:00

8、 问题:In Britain, afternoon tea is served at around ____.
选项:
A:1 to 2 p.m.
B:2 to 3 p.m.
C:4 to 5 p.m.
D:5 to 7 p.m.
答案: 【4 to 5 p.m.

9、 问题:Which of the following is normally not included in British afternoon tea?
选项:
A:biscuits
B:cakes
C:meat
D:tea
答案: 【meat

10、 问题:In China, tea can be used to express ____.
选项:
A:respect
B:gratitude
C:apology
D:all of the above
答案: 【all of the above

Unit Eight 3. Unit Test

1、 问题:Which is not one of the characteristics of Greek mythology__.
选项:
A:anthropomorphism
B:polytheism
C:nature worshipping
D:omnipotence
答案: 【omnipotence

2、 问题:Who is not the child Chaos gave birth to __.
选项:
A:Gaea
B:Tartarus
C:Erebus
D:Sphinx
答案: 【Sphinx

3、 问题:Gaea was self-fertilized and gave birth to __, Pontus and Ourea.
选项:
A:Nyx
B:Uranus
C:Eros
D:Oceanus
答案: 【Uranus

本门课程剩余章节答案为付费内容
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服微信 w2356025045反馈
如遇卡顿看不了剩余部分请换个浏览器即可打开
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注