文章目录[点我隐藏目录]

本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-04-09到2021-06-30

Unit 1 College Life 1.1 Greeting

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:  How can people greet each other? (      )
选项:
A:Say “hello”
B:  Verbally or nonverbally
C:    Hugging
D:  Giving five
答案: 【  Verbally or nonverbally

2、 问题:  When we greet somebody , we should pay attention to the addressing form, which of the following is the correct way to address a lady whom you are not sure whether she is married or not? (     )
选项:
A:  Mr. Smith
B:   Miss Smith
C:   Ms. Smith
D:  Mrs. Smith
答案: 【   Ms. Smith

3、 问题: Which of the following is correct to greet a stranger met for the first time? (     )
选项:
A:   What’s up?
B:   How is everything going with you?
C:  How do you do? Nice to meet you.
D:   Long time no see
答案: 【  How do you do? Nice to meet you.

4、 问题:How can people greet each other informally?    (      )
选项:
A:Hi, Peter.
B: Good morning, teacher.
C:How is life treating you?
D:How are you doing recently?
答案: 【Hi, Peter.

5、 问题:How should one greet his friend when they meet again? (     )
选项:
A: Here is my business card.
B: Glad to meet you.
C:A sunny day, isn’t it?
D:How are you doing recently?
答案: 【How are you doing recently?

6、 问题: How do Chinese people greet each other?   (     )
选项:
A:Where are you heading now?
B: Have you eaten?
C: Hot days recently, aren’t they?
D: What is your father?
答案: 【 Have you eaten?

7、 问题: How should you respond positively when you are greeted? (       )
选项:
A:Not so good
B: Just so so.
C:It’s too bad.
D:Couldn’t be better!
答案: 【Couldn’t be better!

8、 问题:1.       Which of the following is the common topic for westerners, especially, people in UK to greet a stranger and arouse conversation?  (       )
选项:
A:Meals  
B: weather condition 
C: work 
D:fashion
答案: 【 weather condition 

9、 问题:1.       How do people greet each other when they meet in Thiland? (      )
选项:
A: Putting hands together and bowing slightly
B: Giving five
C:Touching noses
D:Hugging each other
答案: 【 Putting hands together and bowing slightly

10、 问题:How do people greet each other when they meet in Japan and Korea? (      )
选项:
A:  shaking hands
B:Kissing cheeks
C:Bowing to each other
D: Hugging each other
答案: 【Bowing to each other

11、 问题: How do Arabs greet each other when they meet in the Middle East? (         )
选项:
A:Touching noses
B:Kissing cheeks
C:Embracing
D:Shaking hands
答案: 【Touching noses

12、 问题:How do Americans greet each other when they meet in the USA? (        )
选项:
A:Hugging each other
B: Putting hands together
C: Shaking hands
D:Touching noses
答案: 【 Shaking hands

13、 问题:1.       In Dutch, how do people greet each other? (      )
选项:
A:Embracing
B:Giving five
C:Bowing
D:Kissing each other on one cheek and then the other
答案: 【Kissing each other on one cheek and then the other

14、 问题: In South America, how do people greet each other? (      )
选项:
A:Touching noses
B:Hugging each other
C:Shaking hands
D:Kissing each other on cheeks
答案: 【Hugging each other

15、 问题:1.        In France, it’s customary for people (        ) when they meet in the office every morning.
选项:
A:to shake hands
B: shaking hands
C:shaken hands
D: shook hands 
答案: 【to shake hands

16、 问题:Which of the following non-verbal greeting way is not so common in China?  (      )
选项:
A:Bowing seriously to each other
B:Shaking hands
C:Giving five
D:Embracing
答案: 【Bowing seriously to each other

17、 问题: In most cases, how do people greet each other? (       )
选项:
A: Verbally
B:Non-verbally
C:Verbally combining with body language
D:Shaking hands
答案: 【Verbally combining with body language

18、 问题: When should we use the expression “Nice meeting you”? (      )
选项:
A:when two persons meet for the first time
B:When two persons finish their meeting and are ready to leave
C:When two persons meet again
D:During the meeting
答案: 【When two persons finish their meeting and are ready to leave

19、 问题:Why do people in different countries greet each other in different ways?  (       )
选项:
A:Because of language difference
B: Because of region difference
C: Because of human origin difference
D:Because of cultural differences
答案: 【Because of cultural differences

20、 问题: Which of the following words can be used to describe our attitude towards cultural differences?  (        )
选项:
A:Respect and appreciate
B:Look down upon and hate
C:Respect but reject
D:Understand but reject
答案: 【Respect and appreciate

21、 问题:Which of the following is the common topic for westerners, especially, people in UK to greet a stranger and arouse conversation?  (       )
选项:
A:Meals  
B: weather condition 
C: work 
D:fashion
答案: 【 weather condition 

22、 问题: How do people greet each other when they meet in Thiland? (      )
选项:
A: Putting hands together and bowing slightly
B: Giving five
C:Touching noses
D:Hugging each other
答案: 【 Putting hands together and bowing slightly

23、 问题:In Dutch, how do people greet each other? (      )
选项:
A:Embracing
B:Giving five
C:Bowing
D:Kissing each other on one cheek and then the other
答案: 【Kissing each other on one cheek and then the other

24、 问题:How can people greet each other? 
选项:
A:Say “hello”
B:Verbally or nonverbally
C:Hugging
D: Giving five
答案: 【Verbally or nonverbally

25、 问题:Which of the following is correct to greet a stranger met for the first time?
选项:
A:What’s up?
B:How is everything going with you?
C:How do you do? Nice to meet you.
D:Long time no see
答案: 【How do you do? Nice to meet you.

26、 问题:How should one greet his friend when they meet again?
选项:
A:Here is my business card.
B:Glad to meet you.
C:A sunny day, isn’t it?
D: How are you doing recently?
答案: 【 How are you doing recently?

27、 问题:How should you respond positively when you are greeted?
选项:
A:Not so good.
B:Just so so.
C:It’s too bad.
D:Couldn’t be better!
答案: 【Couldn’t be better!

28、 问题:How do people greet each other when they meet in Thiland?
选项:
A: Putting hands together and bowing slightly
B:Giving five
C:Touching noses
D:Hugging each other
答案: 【 Putting hands together and bowing slightly

Unit 1 College Life 1.2 Making a self introduction

1、 问题: Under which circumstance should we make a self-introduction? (      )
选项:
A: Have a class meeting
B:Have English classes
C:Enter a new class
D:Go shopping
答案: 【Enter a new class

2、 问题:Which of the following is a useful way to sell yourself and leave a good image on others when interviewed? (      )
选项:
A:Making an appropriate self-introduction
B:Bowing seriously
C:Smiling
D:Shaking hands
答案: 【Making an appropriate self-introduction

3、 问题: Which of the following words can be used to describe our attitudes towards self-introduction on different occasions? (       )
选项:
A:Exaggerative
B:Calm and confident
C: Anxious and shy
D:Serious and anxious
答案: 【Calm and confident

4、 问题:A self-introduction is quite a good way (       ) strangers.
选项:
A: to get to know
B:to understand
C: to arouse conversation
D:to establish relations with
答案: 【to establish relations with

5、 问题: A self-introduction can be divided into (       ) ones according to the use of language.
选项:
A:Formal and informal
B: Long and short
C: Spoken and written
D:Brief and concrete
答案: 【 Spoken and written

6、 问题:  Which of the following is not the basic part of a self-introduction? (       )
选项:
A:Life information
B:Future plan
C:Hobby
D:Course
答案: 【Course

7、 问题: When introducing your basic life information, which of the following is not included? (      )
选项:
A: Name
B:Major
C:Age
D:Hometown
答案: 【Major

8、 问题: What does the word “outgoing” mean when one says “I’m an outgoing girl”? (     )
选项:
A:Going out often 
B:Like going shopping
C: Like staying at the dorm
D:Friendly and easy to get along with
答案: 【Friendly and easy to get along with

9、 问题: It’s important to introduce yourself in a creative and memorable way to (        ) you from others.
选项:
A:distinguish
B: prohibit
C: get to know
D:establish 
答案: 【distinguish

10、 问题: How do people usually say about his hometown in a self-introduction? (     )
选项:
A: I live in a beautiful village.
B:I’m an easy-going girl, fond of making friends
C:I come from Hangzhou, a beautiful city in Zhejiang Province
D: There are many celebrities in my hometown
答案: 【I come from Hangzhou, a beautiful city in Zhejiang Province

11、 问题: When introducing one’s hobby, which of the following is not suitable? (       )
选项:
A:I like playing football.
B: I take various courses every semester.
C:I’m interested in taking part in different school activities
D:My favorite activity is listening pop songs.
答案: 【 I take various courses every semester.

12、 问题:How can one introduce what he studies at college?   (       )
选项:
A: I like taking part in debates.
B: I get very well with my roommates.
C:My major is Marketing and I show great interest in it.
D:I’m busy with my term paper recently.
答案: 【My major is Marketing and I show great interest in it.

13、 问题: When making a self-introduction, which behavior of the following is not proper? (      )
选项:
A: Speak in an arrogant voice and don’t exaggerate  oneself
B:Speak with a smile or other expressions on face when making the self-introduction
C:Speak sincerely about one’s information
D:Speak in a low voice and lower head
答案: 【Speak in a low voice and lower head

14、 问题: When making a self-introduction in a job interview, which expression should be avoided at the first beginning?  (     )
选项:
A:Good morning, I’m Wang Ming.
B: Good morning, may I introduce myself ?
C: I’m glad to be here for the interview, please let me introduce myself….
D:Sorry, my English is poor. But I will try my best to introduce myself.
答案: 【Sorry, my English is poor. But I will try my best to introduce myself.

15、 问题:  Which of the following behavior is not suitable when making a face-to-face self-introduction? (      )
选项:
A:A.      Try to relax yourself
B:Become nervous when making a mistake
C: Have a good body language
D:Rush the speech
答案: 【Become nervous when making a mistake

16、 问题: When making a self-introduction in a job interview, which expression should be avoided at the first beginning?  (     )
选项:
A:Good morning, I’m Wang Ming.
B: Good morning, may I introduce myself ?
C: I’m glad to be here for the interview, please let me introduce myself….
D:Sorry, my English is poor. But I will try my best to introduce myself.
答案: 【Sorry, my English is poor. But I will try my best to introduce myself.

17、 问题:Which of the following language rules is not suitable when making a self-introduction? 
选项:
A:Use direct and concise sentences
B:Use short and simple sentences
C:Use vague and long rambling sentences
D:Use firm and clear sentences
答案: 【Use vague and long rambling sentences

18、 问题: When planning your self-introduction, what shouldn’t you consider in advance? (      )
选项:
A: Who is the listener/audience?
B: What’s the purpose of my self-introduction?
C: What are the expectations the listener may have?
D:What will be the result?
答案: 【What will be the result?

19、 问题:  Which of the following behavior is not suitable when making a face-to-face self-introduction? (      )
选项:
A:A.      Try to relax yourself
B:Become nervous when making a mistake
C: Have a good body language
D:Rush the speech
答案: 【Become nervous when making a mistake

20、 问题:What are the essential elements that should be contained in a self-introduction made for a job interview ? (       )
选项:
A:Basic life information    major   hobby
B: Basic life information    hometown   major
C:Basic life information    major and department   personality
D:Basic life information    personality and hobby   major and department  future plan
答案: 【Basic life information    personality and hobby   major and department  future plan

Unit 1 College Life 1.3 Interests and hobbies

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Under which of the following circumstances, one need to introduce his interests and hobbies? (      )
选项:
A: Sit for a test
B: participate in a debate
C:Join in a new class
D: Join a basketball match
答案: 【Join in a new class

2、 问题:Which of the following descriptions about “ interest” and “hobby” is True? (      )
选项:
A: “interest” is the same as “hobby”
B: “interest” relates one’s feeling while “hobby” refers to one’s action
C:. “hobby” is one’s concern or curiosity while “interest” is one’s behavior
D: “interest” has similar meaning to “hobby”
答案: 【 “interest” relates one’s feeling while “hobby” refers to one’s action

3、 问题: In the first class meeting, when you are asked to share your interests and hobbies,how can you express? (      )
选项:
A: I often play basketball with my friends
B: I read recreational books at weekends
C: Going shopping with my best friends is a thing I often do
D: I enjoy watching Tv in my spare time
答案: 【 I enjoy watching Tv in my spare time

4、 问题: Which of the following way is the most frequent one most students may use to express his interests and hobbies? (      )
选项:
A: I like ….
B:I prefer
C:I feel excited about….
D: I have a strong passion for ….
答案: 【 I like ….

5、 问题:According to the degree how strongly people like sth, we can divide our interest into how many kinds of degree (      )
选项:
A:3
B:4
C:5
D:6
答案: 【5

6、 问题: When one has some interest in doing sth and is willing to do it, which expression is true?(     )
选项:
A: I am really fond of playing the flute.
B: I feel excited about playing the flute.
C: I have a strong passion for playing the flute.
D: I really go for playing the flute.
答案: 【 I feel excited about playing the flute.

7、 问题:  When one has strong interest in sth, which of the following expressions is acceptable? (    )
选项:
A: I am crazy about swimming.
B: I’m interested in swimming.
C:I am excited about swimming.
D: I love swimming.
答案: 【 I am crazy about swimming.

8、 问题: Which of the following expressions is useful to show your strongest love for sth.?  (      )
选项:
A:I enjoy listening to pop music.
B: I am fond of listening to pop music.
C: Listening to pop music is my favorite thing to do.
D: I am totally into listening to pop music.
答案: 【 Listening to pop music is my favorite thing to do.

9、 问题:Which of the following is the correct translation of “ 我迷上了中国古诗词” (     )
选项:
A: I have interest in Chinese ancient poetry.
B:I feel excited about Chinese ancient poetry.
C: I ‘m really fond of Chinese ancient poetry.
D: I am crazy about Chinese ancient poetry.
答案: 【 I am crazy about Chinese ancient poetry.

10、 问题: Which of the following is the correct translation of “ 我酷爱美国电影” (     )
选项:
A: I interest in American movie
B:I am interested about American movie
C: I have a strong passion for American movie.
D:I favorite American movie.
答案: 【 I have a strong passion for American movie.

11、 问题: Which of the following is the correct translation of “我很喜欢纯正地道的英语磁带” (     )
选项:
A: I love pure English tape.
B: I like a English tape.
C: I have some interest in pure English tape.
D: I really go for authentic English tapes.
答案: 【 I really go for authentic English tapes.

12、 问题: Which of the following is the correct translation of “ 我非常喜欢模仿美国之音里面的标准美语” (     )
选项:
A: I like imitate the standard American English in VOA.
B: I’m really fond of imitating the standard American English in VOA.
C: Imitate the standard American English in VOA is my favor
D: I think imitating the standard American English in VOA is interesting.
答案: 【 I’m really fond of imitating the standard American English in VOA.

13、 问题:Which of the following is the correct translation of “ 我对参观历史古迹有兴趣” (     )
选项:
A: Visit historical relics is an interesting thing.
B: I have interested in visit historical relics.
C: I find pleasure in visiting historical relics.
D: I like visit historical relics 
答案: 【 I find pleasure in visiting historical relics.

14、 问题:Which of the following is the correct translation of “ 我对看功夫电影不感兴趣” (     )
选项:
A: I have no interested in kungfu film
B: I am no interested in kungfu film.
C: I am not interest in kungfu films.
D: I have no interest in kungfu films
答案: 【 I have no interest in kungfu films

15、 问题: Which of the following is the correct translation of “Writing articles on my blog is my favorite thing to do” (     )
选项:
A:在我的博客上写文章是我最喜欢做的事。
B:写博客是我喜欢做的事之一。
C:博客更文是有趣的事。
D:我喜欢写博客
答案: 【在我的博客上写文章是我最喜欢做的事。

16、 问题:Which of the following is the correct translation of “I’m big on collecting useful English sentence patterns.” (     )
选项:
A:收集有用的英语句型很大方
B:我大方收集有用的英语句型。
C:我很喜欢收集有用的英语句型。
D:英语句型大大有用。
答案: 【我很喜欢收集有用的英语句型。

17、 问题: Which of the following is the correct translation of “I’m totally go into going to English corner.” 
选项:
A:我完全经常去英语角。
B:我非常喜欢去英语角
C:去说英语的角落是完全的。
D: 英语角是完全有用的
答案: 【我非常喜欢去英语角

18、 问题: Which of the following is the correct expression of “ I have always enjoyed inspiring English speeches.”  (      )
选项:
A:我一直喜欢鼓舞人心的英语演讲。
B:我一直总是享受鼓舞人心的英语演讲
C:我总是喜欢让我感兴趣的英语讲话。
D:我一直欣赏让我感兴趣的英语讲话
答案: 【我一直喜欢鼓舞人心的英语演讲。

19、 问题:Which of the following is the correct expression of “ I find great pleasure in having delicious food with my best friend.”  (      )
选项:
A:我和好朋友分享美食找到乐趣。
B:我很喜欢和好朋友一起吃美食。
C:我很高兴好朋友和我一起吃美食。
D:我着迷于吃美食,和我好朋友一起。
答案: 【我很喜欢和好朋友一起吃美食。

20、 问题:When you are asked “ How do you spend your leisure time?” in a job interview, which of the following response is acceptable?  (       )
选项:
A: I sleep.
B: I like play computer games.
C: I have interested in playing sports
D: I like playing games and having sports. They are my favorite hobbies
答案: 【 I like playing games and having sports. They are my favorite hobbies

21、 问题:Under which of the following circumstances, one need to introduce his interests and hobbies? 
选项:
A:Sit for a test
B:participate in a debate
C:Join in a new class
D:Join a basketball match
答案: 【Join in a new class

22、 问题:In the first class meeting, when you are asked to share your interests and hobbies,how can you express?
选项:
A: I often play basketball with my friends
B: I read recreational books at weekends
C:Going shopping with my best friends is a thing I often do
D: I enjoy watching Tv in my spare time
答案: 【 I enjoy watching Tv in my spare time

Unit 1 College Life 1.4 Asking for and offering help

1、 问题: How will you do when you are in trouble and you can’t solve it all by yourself?  (        )
选项:
A:Leave it alone
B: Give it up
C:  Turn to others for help
D:Cry over it
答案: 【  Turn to others for help

2、 问题: If your hurt your leg half way to your dorm, which of the following is the best solution for you ?    (     )
选项:
A: Go to the dorm despite the pain by yourself
B:Ask a passer-by to take you back by bike
C:Cry  loudly
D: Have a rest until the pain decreases instead of asking for help
答案: 【Ask a passer-by to take you back by bike

3、 问题:Living together in a society, we need help because we are  (      )
选项:
A:Imperfect
B:Poor
C:Strong
D: Capable
答案: 【Imperfect

4、 问题:When asking for help, how should we behave? (     )
选项:
A:In a rude manner
B:In a polite manner
C: In a direct manner
D:In a deserved manner
答案: 【In a polite manner

5、 问题:What’s the meaning of the underlined phrase “would you please give me a hand”?  (     )
选项:
A: Lend me a hand
B:Give your hand to me
C:Give my hand to you
D:Give me some help
答案: 【Give me some help

6、 问题: What’s the meaning of the underlined phrase “Can you do me a favor?”
选项:
A:In favor of me
B:Show love to me
C:Give me some help
D:Do good to me
答案: 【Give me some help

7、 问题:Which of the following expressions is a polite way to ask for help? (      )
选项:
A: Pass me the dictionary.
B:Be quick, lend me your dictionary.
C: I want to use your dictionary, give it to me.
D: I wonder if you can lend your dictionary to me?
答案: 【 I wonder if you can lend your dictionary to me?

8、 问题:  You are doing homework and your roommate Jack is listening to music on the radio, you want to ask him to turn down the radio , how will you say politely? (     )
选项:
A: Turn your radio down, Jack.
B:Would you mind turning your radio down, Jack?
C:Don’t you see I doing homework? Turn your radio down, Jack.
D:I hate your loud music, turn it down.
答案: 【Would you mind turning your radio down, Jack?

9、 问题: When asking for help, what principle we should keep in mind?  (      )
选项:
A: Don’t take other’s help for granted
B:Others should help me anytime
C:Ask for help as much as possible
D:Ask for help directly without thank
答案: 【 Don’t take other’s help for granted

10、 问题: When being asked for help, how can we respond positively?  (       )
选项:
A:Of course not.
B:Certainly not.
C:I don’t want to help you
D: Why not? I’m glad to
答案: 【 Why not? I’m glad to

11、 问题: When being asked for help, how can we respond negatively? (       )
选项:
A:Unfortunately, I lent the book to Jane yesterday.
B:I don’t want to lend the book to you.
C:There is no way lending the book to you.
D:I don’t like you. It’s impossible for me to lend the book to you
答案: 【Unfortunately, I lent the book to Jane yesterday.

12、 问题:“ Want my help? When pigs fly.” What does the underlined expression mean?  (     )
选项:
A:Pigs can’t fly
B: Pigs can fly
C:It’s impossible for me to help you
D: I will try my best to help you
答案: 【It’s impossible for me to help you

13、 问题:  The expression “ Yes, I mind helping you!” is so direct that it may (      ) the relationship between two persons.
选项:
A:hurt
B:wound
C: harm
D:cut
答案: 【hurt

14、 问题:When we (     ) other’s request for help, we’d better explain the reason so that your inconvenience can be understood.
选项:
A: reject
B:refuse
C:shake
D:decline
答案: 【decline

15、 问题:   Which of the following one is a good way to offer help when others are in trouble? (   )
选项:
A:Let me carry the box for you.
B:Do you need my help?
C: Is there anything I can do to help you?
D:Give me your box.
答案: 【 Is there anything I can do to help you?

16、 问题: — Could I do the washing-up for you?—Don’t bother.“Don’t bother” is used here to show  (      )
选项:
A: thanks
B:declination of other’s offer to help
C: hatred
D:resentment
答案: 【declination of other’s offer to help

17、 问题:  Jane has been sick for a few days, and you want to lend her your notes, which of the following one is suitable?
选项:
A:Jane, do you need a hand with your study? I can lend you my notes.
B:Jane, here is my notes for you.
C:My notes
D:Give you my notes
答案: 【Jane, do you need a hand with your study? I can lend you my notes.

18、 问题:  When you are asked “ Could you do me a favor?” , how should you respond? (    )
选项:
A: No, I couldn’t
B:Of course not
C:It’s impossible
D:With pleasure
答案: 【With pleasure

19、 问题: Which of the following expressions may hurt the friendship between your partner and you when you are requested for help? (       )
选项:
A:My pleasure
B:Why not? I’m glad to
C:There is no way
D:Yes, anytime. What is it?
答案: 【There is no way

20、 问题:You need to attend an important meeting 10 minutes later, but your roommate want you to pick up his friend at the railway station, which of the following response is acceptable? (   )
选项:
A:I wish that I could help, but I have an important meeting to attend immediately.
B: That is impossible, I have no time.
C: You are kidding me? I Don’t you see I’m so busy today?
D:There is no way, I have an urgent meeting soon.
答案: 【I wish that I could help, but I have an important meeting to attend immediately.

Unit 2 Invitation 2.1 How to write an invitation card

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:On some formal ______ like grand opening ceremonies and conferences, an invitation card is a must.
选项:
A:situations
B:occasions 
C:circumstances
D:conditions
答案: 【occasions 

2、 问题:To write an invitation card, we need figure out what an invitation card should _______
选项:
A:be made up
B:make up of
C: consist of
D:consist
答案: 【 consist of

3、 问题:Many important ______ are marked by occasions to which we invite family and friends.
选项:
A:cases
B:events
C:incidents                    
D:items
答案: 【events

4、 问题:The basic _ of an invitation card should include the inviter, the invitee, the purpose of the invitation, and the time and place of the event.
选项:
A:factors 
B:components
C:ingredients                
D:elements
答案: 【elements

5、 问题: The invitee is the person to whom the invitation card is ___.
选项:
A:written      
B:mailed      
C:addressed      
D:given
答案: 【addressed      

6、 问题:Mr. and Mrs. Smith ____ the honor of your presence at the reception.
选项:
A: require
B:request      
C:present       
D:acquire
答案: 【request      

7、 问题:While writing an invitation card, the _____ must be strictly followed.
选项:
A:pattern      
B:formula      
C:form      
D:format
答案: 【format

8、 问题:We are having a party _ our home Saturday, __ 6 p.m..
选项:
A: on…at…on
B:at…at…on
C:at…at…on
D:on…on…at
答案: 【at…at…on

9、 问题:We have pleasure _____ inviting you to our annual conference.
选项:
A:at        
B:for       
C:with      
D:in
答案: 【in

10、 问题:If a “R.S.V.P.” is included in the invitation, it means your hosts hope to get your ___.
选项:
A:reply 
B:phone call
C:written letter
D:acceptance
答案: 【reply 

11、 问题:Mr. and Mrs. Wang. request the ______ of your company at dinner.
选项:
A:delight
B:joy
C:pleasure
D:happiness
答案: 【pleasure

12、 问题: We are having a party on Saturday, and would love to have you ______ us.
选项:
A:joined    
B:joins      
C:join      
D:to join
答案: 【join      

13、 问题:You are _ invited to attend a hike to the Great Wall on Friday.
选项:
A:honestly       
B:cordially     
C:generously     
D:kindly
答案: 【cordially     

14、 问题:Some people prefer to plan open houses at their home __.
选项:
A:to the finest detail
B:within the finest detail
C:on the finest details
D:on the finest details
答案: 【to the finest detail

15、 问题:Thank you _ your interest ____ our host family program for the overseas students in Boulder.
选项:
A:for…in
B:to…on 
C:for…at
D:to…in
答案: 【for…in

16、 问题: “R.S.V.P. _____ 10th April” sets clearly the deadline for giving responses.
选项:
A:with     
B:until      
C:for       
D:by
答案: 【by

17、 问题:The __ date and time and place of the event should be clearly stated in an invitation card.
选项:
A:specific
B:clear           
C:special
D:definite
答案: 【specific

18、 问题: I often thought about __ my old birthplace, but I never ____ because I had no time.
选项:
A:visiting…made that 
B: visiting…made it
C:visit…took it 
D:visit…finished it
答案: 【 visiting…made it

19、 问题:You need to telephone the hosts by the date _ on the invitation.
选项:
A:indicated
B:indicating    
C:being indicated
D:has indicated
答案: 【indicated

20、 问题:Mr. and Mrs. Wang request the pleasure of your company at a dinner party _ celebration of their daughter’s birthday.
选项:
A:to
B:on
C:in
D:upon
答案: 【in

21、 问题:On some formal ______ like grand opening ceremonies and conferences, an invitation card is a must.
选项:
A:situations  
B:occasions
C:circumstances
D:conditions
答案: 【occasions

22、 问题:Many important ______ are marked by occasions to which we invite family and friends.
选项:
A: cases
B:events
C:incidents
D:items
答案: 【events

23、 问题:The invitee is the person to whom the invitation card is ___.
选项:
A:written
B:mailed
C:addressed
D:given
答案: 【addressed

24、 问题:While writing an invitation card, the _____ must be strictly followed.
选项:
A:pattern
B:formula
C:form 
D:format
答案: 【format

25、 问题:We have pleasure _____ inviting you to our annual conference.
选项:
A:at
B:for
C:with
D:in
答案: 【in

26、 问题:Mr. and Mrs. Wang. request the ______ of your company at dinner.
选项:
A:delight 
B:joy
C:pleasure
D:happiness
答案: 【pleasure

27、 问题:You are _ invited to attend a hike to the Great Wall on Friday.
选项:
A:honestly
B:cordially
C:generously
D:kindly
答案: 【cordially

28、 问题:Thank you _ your interest ____ our host family program for the overseas students in Boulder.
选项:
A:for…in
B: to…on
C:for…at
D:to…in
答案: 【for…in

29、 问题:The __ date and time and place of the event should be clearly stated in an invitation card.
选项:
A:specific
B:clear
C:special 
D:definite
答案: 【specific

30、 问题:You need to telephone the hosts by the date _ on the invitation.
选项:
A:indicated
B:indicating
C:being indicated
D:has indicated
答案: 【indicated

Unit 2 Invitation 2.2 How to respond to an invitation card

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:You’d better know something about how to ______ to an invitation.
选项:
A:answer   
B:respond   
C:react   
D:return
答案: 【respond   

2、 问题:Generally, the little code “R.S.V.P.” is included in an invitation card, which means “_____”.
选项:
A: Please call back
B:Please answer
C: Please reply
D:Please attend
答案: 【 Please reply

3、 问题:It is quite unusual that there is no reply _ in an invitation.
选项:
A:requested   
B:demanded   
C:indicated    
D:shown
答案: 【requested   

4、 问题:It is always polite to let someone know your _ to the event.
选项:
A:plans    
B:thoughts   
C:ideas    
D:intentions
答案: 【intentions

5、 问题: If you receive an invitation card together with a R.S.V.P. card, you can just fill in the response card and return in the _ envelope.
选项:
A:enclosed
B:attached    
C:added    
D:included
答案: 【enclosed

6、 问题:If RSVP with a telephone number is included in an invitation, you should make a phone call to the host ___.
选项:
A:in turn
B:in person
C: in return 
D:on purpose
答案: 【in person

7、 问题:If it’s a RSVP with email in the invitation, you may accept or decline the invitation ____ by sending an email.
选项:
A:electively   
B:selectively   
C:electronically    
D:electrically
答案: 【electronically    

8、 问题:If “Regrets only” is included in an invitation, reply only if you ______.
选项:
A:must attend
B: can attend
C:ought to attend 
D:can’t attend
答案: 【can’t attend

9、 问题:When no means of contact is provided in the invitation, then a(n) __ response to the host is necessary.
选项:
A:handwritten   
B:oral   
C:spoken   
D:immediate
答案: 【handwritten   

10、 问题:The following ______ of written reply can be helpful to you.
选项:
A:samples     
B:examples     
C:products    
D:stocks 
答案: 【samples     

11、 问题:To accept an invitation, most commonly you can use the phrase “accept(s) with ___”.
选项:
A:honor      
B:delight      
C:pleasure    
D:joy
答案: 【pleasure    

12、 问题:Mr. and Mrs. Roth regret that a previous __ prevents them accepting the kind invitation.
选项:
A:engagement   
B:arrangement   
C:appointment    
D:schedule
答案: 【engagement   

13、 问题:Mr. and Mrs. Baker regret exceedingly that _ a previous engagement they are unable to accept the kind invitation.
选项:
A:owing to
B:thanks to
C:as a result of
D:in terms of
答案: 【owing to

14、 问题:Thank you for your letter of 24 June and I am pleased to ______ my participation in this year’s conference.
选项:
A:confirm   
B:assure   
C:ensure   
D:approve
答案: 【confirm   

15、 问题: It gives me great pleasure to express once again my deep appreciation for the grand ______ and generous hospitality we enjoy here.
选项:
A:activity   
B:reception   
C:ceremony    
D:celebration
答案: 【reception   

16、 问题:You can use the address or phone number printed ______ the lower left corner of the invitation.
选项:
A:on
B:at
C:in
D:by
答案: 【in

17、 问题: You can bring an uninvited friend if the invitation states “Mr. Louis and ___.”
选项:
A:Host   
B:Guest    
C:Anyone    
D:Somebody
答案: 【Guest    

18、 问题:Please come _ it is convenient for you.
选项:
A:wherever   
B:whatever    
C:however   
D:whenever
答案: 【whenever

19、 问题: Dinner is arranged at 8 pm and drinks will be ______ in the bar from about 7 pm.
选项:
A:served    
B:offered   
C:provided    
D:extended
答案: 【served    

20、 问题: Please RSVP ____ Thursday, February 16. We hope to see you there!
选项:
A:before     
B:on
C:by     
D:after 
答案: 【by     

21、 问题:Generally, the little code “R.S.V.P.” is included in an invitation card, which means “_____”.
选项:
A:Please call back
B:Please answer
C:Please reply
D:Please attend
答案: 【Please reply

22、 问题:It is always polite to let someone know your _ to the event.
选项:
A:plans
B:thoughts
C:ideas
D:intentions
答案: 【intentions

23、 问题:If RSVP with a telephone number is included in an invitation, you should make a phone call to the host ___.
选项:
A: in turn
B:in person
C:in return
D:on purpose
答案: 【in person

24、 问题:If “Regrets only” is included in an invitation, reply only if you ______.
选项:
A:must attend 
B:can attend
C:ought to attend 
D:can’t attend
答案: 【can’t attend

25、 问题: The following ______ of written reply can be helpful to you.
选项:
A:samples
B:examples
C:products
D:stocks
答案: 【samples

26、 问题:Mr. and Mrs. Roth regret that a previous __ prevents them accepting the kind invitation.
选项:
A:engagement 
B:arrangement
C:appointment
D:schedule
答案: 【engagement 

27、 问题:Thank you for your letter of 24 June and I am pleased to ______ my participation in this year’s conference.
选项:
A:confirm 
B:assure 
C: ensure 
D:approve
答案: 【confirm 

28、 问题:You can use the address or phone number printed ______ the lower left corner of the invitation.
选项:
A:on       B. at      C. in      D. by
B:at
C:in
D:by
答案: 【in

29、 问题:Please come _ it is convenient for you.
选项:
A:wherever
B:whatever
C:however
D:whenever
答案: 【whenever

30、 问题: Please RSVP ____ Thursday, February 16. We hope to see you there!
选项:
A:before 
B:on  
C:by
D:after
答案: 【by

Unit 2 Invitation 2.3 How to make an oral invitation

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:You must fancy ___ a lot with your friends.
选项:
A:wandering about 
B: hanging out
C:walking
D:touring
答案: 【 hanging out

2、 问题:You may need to invite your boss or coworkers ______ for dinner.
选项:
A:out    
B:over    
C:around     
D:across
答案: 【over    

3、 问题: It’s necessary to _____ the specific time and date for the appointment.
选项:
A:schedule    
B:make    
C:plan    
D:organize
答案: 【schedule    

4、 问题:If the person you invite is your immediate boss or your _ teacher, you need to invite in a comparatively formal manner.
选项:
A:respectful    
B:respective   
C:respected   
D:respectable
答案: 【respectable

5、 问题:We would be very ______ if you could come to a grand opening ceremony for our latest products.
选项:
A:appreciate    
B:sensible     
C:pleased     
D:thankful
答案: 【pleased     

6、 问题:I am __ if you could come to our company’s charity auction.
选项:
A:wondering   
B:thinking    
C:wandering   
D:doubting
答案: 【wondering   

7、 问题:Would you ______ to come to our company’s party this Sunday?
选项:
A:attend      
B:plan      
C:care      
D:tend
答案: 【care      

8、 问题:We would be very delighted if you could come to our company’s opening ceremony.—____.
选项:
A: My pleasure.
B: My pleasure.
C: That’s for sure.
D:I’d very much like to. Thank you.
答案: 【I’d very much like to. Thank you.

9、 问题: ____ like to go to the National Park with us next month?
选项:
A:Could you
B:Will you
C:Would you
D: Can you
答案: 【Would you

10、 问题:Why don’t you __ us ____ dinner tonight?
选项:
A: take part in…with 
B:join…for 
C: join in… for
D:attend…with
答案: 【join…for 

11、 问题:Do you want to go to a movie with me on Sunday?   —______.
选项:
A:Oh, thank you. 
B:I’m sorry I can’t.
C:Of course not.
D:Thank you for inviting.
答案: 【I’m sorry I can’t.

12、 问题:What time would be most __ for you?
选项:
A:proper    
B:applicable    
C:convenient   
D:reasonable
答案: 【convenient   

13、 问题:Does Sunday the 9th April _ you?
选项:
A:suit    
B:meet   
C:suite   
D:adapt
答案: 【suit    

14、 问题:I’m afraid it won’t be possible, but thank you very much ______.
选项:
A:however   
B:anyway    
C:the same
D:any case
答案: 【anyway    

15、 问题:Sorry, I’ll be away that day. Can you ______ next Monday?
选项:
A:manage    
B:arrange    
C:make    
D:set 
答案: 【manage    

16、 问题: All of them had a ball at the party. "Had a ball" means _____.
选项:
A:enjoyed themselves
B:held a ball in their hands
C:got a gift
D:played the ball
答案: 【enjoyed themselves

17、 问题:Why don’t you come __ and have dinner ____us?
选项:
A:over…for
B:on…with 
C:over…at 
D:over…with
答案: 【over…with

18、 问题: Then what about in the afternoon? ______ 2 o’clock?
选项:
A:Speak    
B:Fix    
C:Say     
D:Set
答案: 【Say     

19、 问题:That’s very kind of you, but I already have an ___.
选项:
A:engagement         
B:arrangement       
C:agreement          
D:appointment
答案: 【appointment

20、 问题:I’m afraid I’ve made other plans. Could you ______ any other time?
选项:
A:do it 
B:set it
C:arrange it
D:make it
答案: 【make it

21、 问题:You must fancy ___ a lot with your friends.
选项:
A:wandering about 
B:hanging out
C:walking
D:touring
答案: 【hanging out

22、 问题:It’s necessary to _____ the specific time and date for the appointment.
选项:
A:schedule
B:make
C:plan
D:organize
答案: 【schedule

23、 问题:We would be very ______ if you could come to a grand opening ceremony for our latest products.
选项:
A:appreciate
B:sensible 
C:pleased
D:thankful
答案: 【pleased

24、 问题:Would you ______ to come to our company’s party this Sunday?
选项:
A:attend
B:plan
C:care
D:tend
答案: 【care

25、 问题: ____ like to go to the National Park with us next month?
选项:
A:Could you
B:Will you
C:Would you
D:Can you
答案: 【Would you

26、 问题:—Do you want to go to a movie with me on Sunday?   —______.
选项:
A: Oh, thank you.
B:I’m sorry I can’t.
C:Of course not.
D:Thank you for inviting.
答案: 【I’m sorry I can’t.

27、 问题:Does Sunday the 9th April _ you?
选项:
A:suit
B:meet
C:suite
D:adapt
答案: 【suit

28、 问题:Sorry, I’ll be away that day. Can you ______ next Monday?
选项:
A:manage
B:arrange
C:make
D:set
答案: 【manage

29、 问题: Why don’t you come __ and have dinner ____us?
选项:
A:over…for                        B. on…with      C. over…at                          D. over…with
B:on…with
C:over…at 
D:over…with
答案: 【over…with

30、 问题: That’s very kind of you, but I already have an ___.
选项:
A:engagement
B:arrangement
C:agreement  
D:appointment
答案: 【appointment

Unit 2 Invitation 2.4 Party etiquette tips for hosts and guests

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Jerry is planning to _____ a birthday party in an effort to promote exchange and friendship with his coworkers.
选项:
A:throw   
B:conduct   
C:celebrate   
D:arrange
答案: 【throw   

2、 问题:To be a good host, you’d better follow these __.
选项:
A:guides   
B:guidelines    
C:deadlines   
D:standards
答案: 【guidelines    

3、 问题:To be a good host or guest, it’s important to bear in mind some rules of invitation ___.
选项:
A:manners   
B:behavior    
C:etiquette   
D:ritual
答案: 【etiquette   

4、 问题:A company can use any color of paper for the invitation card ______ it upholds and promotes the company’s image.
选项:
A:as far as
B:as well as
C:as long as
D:as soon as
答案: 【as long as

5、 问题:You’ll want to let your guests know the _ of the event, the time, the place, special instructions, and style.
选项:
A:goal      
B:intention     
C:aim      
D:purpose
答案: 【purpose

6、 问题:For most formal occasions, it’s best to invite guests three or four weeks ___.
选项:
A: on schedule
B:before schedule
C: in advance 
D:before advance
答案: 【 in advance 

7、 问题:If it’s a children’s party, you should state whether or not you want the parents to stick around or __ their child.
选项:
A:drop by
B:drop off
C:drop on
D:drop in
答案: 【drop off

8、 问题:For a formal event, many people will have the invitations engraved or handwrite them to make the invitations _ the tone. 
选项:
A:fit      
B:equal      
C:match    
D:suit
答案: 【match    

9、 问题:When inviting someone to a casual_, you may choose a more conversational tone.
选项:
A:get together
B: get-together
C:gather    
D:reunion
答案: 【 get-together

10、 问题: John is _ eight, so come and celebrate with us!
选项:
A:turning    
B:coming     
C:drawing     
D:becoming
答案: 【turning    

11、 问题:Whether you’re mailing invitations or inviting guests by phone or email, __ is key.
选项:
A:time     
B:timing     
C:timetable     
D:timely
答案: 【timing     

12、 问题:Make sure guests are greeted warmly and feel _ throughout the party.
选项:
A:welcome   
B:warm    
C:comfortable   
D:relaxed
答案: 【welcome   

13、 问题:It’s your job to _____ the show and let your guests know when it’s time for dinner or dessert.
选项:
A:move     
B:operate    
C:manage     
D:run
答案: 【run

14、 问题:Thank people for coming as you _ them good-bye.
选项:
A:bid       
B:extend     
C:say       
D:greet
答案: 【bid       

15、 问题:Even if no RSVP has been requested, it’s __ to thank your host for the invitation and let him know if you can be there or not.
选项:
A:concerned    
B:thoughtful    
C:considerable   
D:thoughtless
答案: 【thoughtful    

16、 问题:In general guests should arrive at or ______ after the time stated on the invitation.
选项:
A:lately     
B:shortly     
C:immediately     
D:quickly
答案: 【shortly     

17、 问题: Be a(n) _ participant. If you’re asked to participate in a party game or view Susie’s graduation pictures, accept graciously and enthusiastically no matter how you really feel.
选项:
A:active      
B:willing      
C:energetic    
D:flexible
答案: 【willing      

18、 问题:Offer to help when you can. Even if your offer is refused, your gesture will be_____.
选项:
A:appreciated   
B:treasured    
C:prized     
D:realized
答案: 【appreciated   

19、 问题:A gift for your host or hostess is a lovely way to thank them for their _.
选项:
A:welcome     
B:reception    
C:kindness    
D:hospitality
答案: 【hospitality

20、 问题:Wine, flowers, ______ foods, and small items for the house all make good hostess gifts.
选项:
A:feature     
B:quality      
C:specialty    
D:characteristic
答案: 【specialty    

21、 问题:To be a good host, you’d better follow these __.
选项:
A:guides
B:guidelines
C: deadlines
D:standards
答案: 【guidelines

22、 问题:A company can use any color of paper for the invitation card ______ it upholds and promotes the company’s image.
选项:
A:as far as
B: as well as
C:as long as
D:as soon as
答案: 【as long as

23、 问题:For most formal occasions, it’s best to invite guests three or four weeks ___.
选项:
A:on schedule
B:before schedule
C:in advance 
D:before advance
答案: 【in advance 

24、 问题:For a formal event, many people will have the invitations engraved or handwrite them to make the invitations _ the tone. 
选项:
A:fit
B:equal
C:match
D:suit
答案: 【match

25、 问题:John is _ eight, so come and celebrate with us!
选项:
A:turning   
B:coming
C:drawing 
D:becoming
答案: 【turning   

26、 问题: Make sure guests are greeted warmly and feel _ throughout the party.
选项:
A:welcome  
B:warm 
C:comfortable
D:relaxed
答案: 【welcome  

27、 问题:Thank people for coming as you _ them good-bye.
选项:
A:bid  
B:extend 
C: say
D:greet
答案: 【bid  

28、 问题: In general guests should arrive at or ______ after the time stated on the invitation.
选项:
A:lately 
B:shortly
C:immediately 
D:quickly
答案: 【shortly

29、 问题:Offer to help when you can. Even if your offer is refused, your gesture will be_____.
选项:
A:appreciated   B. treasured    C. prized     D. realized
B:treasured
C:prized 
D:realized
答案: 【appreciated   B. treasured    C. prized     D. realized

30、 问题:Wine, flowers, ______ foods, and small items for the house all make good hostess gifts.
选项:
A:feature
B:quality 
C:specialty
D:characteristic
答案: 【specialty

Unit 3 Shopping 3.1 Shopping in Yiwu International Trade City

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which one is not the name for Yiwu International Trade City?
选项:
A:Yiwu International Trade Market
B:Yiwu Mall
C:Yiwu Supermarket  
D: Yiwu Futian Market
答案: 【Yiwu Supermarket  

2、 问题:2. Which part will David go to for shopping?
选项:
A:Hardware market
B:big showrooms
C:office products market
D: the underwear market
答案: 【 the underwear market

3、 问题:What’s the 2nd floor in District 1 for?
选项:
A:toys 
B:jewelry 
C: big showrooms
D:artificial flower
答案: 【jewelry 

4、 问题:Where can I buy products of art, crafts & jewelry accessories?
选项:
A:on the 3rd floor in District 1   
B:on the 2nd floor in District 1
C:on 2nd floor in District 2   
D:on the 3rd floor in District 3
答案: 【on the 3rd floor in District 1   

5、 问题:Which one does District 2 not sell?
选项:
A:bags & cases  
B:software
C:home appliances 
D: umbrellas & rain wear
答案: 【software

6、 问题:Which one does the 1st and 2nd floor of District 3 sell?
选项:
A:stationary & office products as well as sporting and travel products
B:cosmetics & beauty, buttons & zippers
C:socks, hats, gloves and cotton goods.
D:car accessories
答案: 【stationary & office products as well as sporting and travel products

7、 问题:What does “textile products” mean in Chinese?
选项:
A:汽车用品   
B:文具产品
C:运动休闲用品
D:纺织产品
答案: 【纺织产品

8、 问题:Where can people buy belts, scarves, bras & underwear?
选项:
A:on the 3rd floor, District 2   
B: on the 4th floor, District 3
C: on the 4th floor, District 4
D:on the 3rd floor, District 5
答案: 【 on the 4th floor, District 4

9、 问题:What is David looking for?
选项:
A:long sleeve thermal underwear  
B:belts and scarves,
C:bras and laces
D: socks and leggings
答案: 【long sleeve thermal underwear  

10、 问题:What colors does David not like?
选项:
A:white
B:black    
C:red       
D: yellow
答案: 【 yellow

11、 问题:What size does David wear?
选项:
A:S
B:M
C:L
D:XL
答案: 【XL

12、 问题: Who may say “What can I do for you”?
选项:
A:a customer
B:a shop assistant
C:a passenger 
D: an actor
答案: 【a shop assistant

13、 问题:“It costs 15 dollars and I’ll give you 10% off. “ How much is it finally?
选项:
A:11.5 dollars
B:12.5 dollars
C:13.5dollars
D:14.5 dollars
答案: 【13.5dollars

14、 问题: How many sets does David buy?
选项:
A:1
B:2
C:3
D:4
答案: 【2

15、 问题:Which is not suitable for asking for the price?
选项:
A: How much does it come on?
B:How much is it?
C:How much does it cost?
D:What’s the price of it?
答案: 【 How much does it come on?

16、 问题: Which is not suitable for a shop assistant to give the price?
选项:
A:It‘s 80 yuan.
B:The coat sells for 80 pounds.
C:They’re two dollars each.
D: It pays ten dollars.
答案: 【 It pays ten dollars.

17、 问题: Which is not a way to bargain?
选项:
A:Can you make it smaller?
B:Can you give me a discount?
C:Can you give me a lower price?
D:Can you come down a little?
答案: 【Can you make it smaller?

18、 问题:How many district is Yiwu International Trade City divided into all connected?
选项:
A:3
B:4
C:5
D:6
答案: 【5

19、 问题:Which district is the youngest?
选项:
A:District 2       
B:District 3
C:District 4    
D:District 5
答案: 【District 5

20、 问题: In District 5, which floor is for products imported?
选项:
A:the 1st floor  
B: the 2nd floor  
C:the 3rd floor
D: the 4th floor
答案: 【the 1st floor  

21、 问题:Which one does the 1st and 2nd floor of District 3 sell?

选项:
A:stationary & office products as well as sporting and travel products

B:cosmetics & beauty, buttons & zippers

C:socks, hats, gloves and cotton goods.

D:car accessories

答案: 【stationary & office products as well as sporting and travel products

22、 问题:What does “textile products” mean in Chinese?

选项:
A:汽车用品   

B:文具产品

C:运动休闲用品

D:纺织产品

答案: 【纺织产品

23、 问题:Where can people buy belts, scarves, bras & underwear?

选项:
A:on the 3rd floor, District 2   

B: on the 4th floor, District 3

C: on the 4th floor, District 4

D:on the 3rd floor, District 5

答案: 【 on the 4th floor, District 4

24、 问题:What size does David wear?

选项:
A:S

B:M
C:L
D:XL

答案: 【XL

25、 问题: In District 5, which floor is for products imported?

选项:
A:the 1st floor  

B: the 2nd floor  

C:the 3rd floor

D: the 4th floor

答案: 【the 1st floor  

26、 问题:Which one is not the name for Yiwu International Trade City?
选项:
A:Yiwu International Trade Market
B:Yiwu Mall
C:Yiwu Supermarket
D:Yiwu Futian Market
答案: 【Yiwu Supermarket

27、 问题:What’s the 2nd floor in District 1 for?
选项:
A:toys
B:jewelry
C:big showrooms
D:artificial flower
答案: 【jewelry

28、 问题:Which one does District 2 not sell?
选项:
A:bags & cases
B:software
C:home appliances
D:umbrellas & rain wear
答案: 【software

29、 问题:What does “textile products” mean in Chinese?
选项:
A:汽车用品
B:文具产品
C:运动休闲用品
D:纺织产品
答案: 【纺织产品

30、 问题:What is David looking for?
选项:
A:long sleeve thermal underwear 
B:belts and scarves
C:bras and laces
D:socks and leggings
答案: 【long sleeve thermal underwear 

31、 问题:What size does David wear?
选项:
A:S
B:M
C:L
D:DL
答案: 【DL

32、 问题: “It costs 15 dollars and I’ll give you 10% off. “ How much is it finally?
选项:
A:11.5 dollars
B:12.5 dollars
C:13.5dollars
D:14.5 dollars
答案: 【13.5dollars

33、 问题: Which is not suitable for asking for the price?
选项:
A:How much does it come on?
B:How much is it?
C:How much does it cost?
D:What’s the price of it?
答案: 【How much does it come on?

34、 问题:Which is not a way to bargain?
选项:
A:Can you make it smaller?
B:Can you give me a discount?
C:Can you give me a lower price?
D:Can you come down a little?
答案: 【Can you make it smaller?

35、 问题: Which district is the youngest?
选项:
A:District 2 
B:District 3 
C:District 4
D:District 5
答案: 【District 5

Unit 3 Shopping 3.2 Price

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which phrase can be used to express “高价”?
选项:
A:a bargain price
B: base price
C: high price   
D:a sale price
答案: 【 high price   

2、 问题:2. Which phrase can not be used to express “高价”
选项:
A:an attractive price
B:high-priced
C:high price
D: pricey
答案: 【an attractive price

3、 问题:Which phrase can be used to express “最低价”?
选项:
A: highest price 
B: full price
C:minimum price        
D: expensive
答案: 【minimum price        

4、 问题: Which phrase can not be used to express “低价”?
选项:
A: rock-bottom price
B: low price
C: low priced        
D:high-priced
答案: 【high-priced

5、 问题:5. Which phrase is similar to “I got it for a song”?
选项:
A:I got it with base price
B:I got it with full price
C:I got it with high price
D:I got it with a discount
答案: 【I got it with base price

6、 问题:Which phrase is similar to “It was a real bargain”?
选项:
A: low price
B:high price
C:expensive
D:full price
答案: 【 low price

7、 问题:7. If you describe a price as “reasonable” it means that you think it’s a (  ) price.
选项:
A:low
B:A. high
C:fair
D: full
答案: 【fair

8、 问题:Which phrase can not be used to express “ I’m paying through the nose.”?
选项:
A:high price   
B:maximum price
C:an attractive price     
D:high-priced
答案: 【an attractive price     

9、 问题:Which phrase can not be used to express “ It cost an arm and a leg.”?
选项:
A:high price
B:maximum price
C:minimum price
D:high-priced
答案: 【minimum price

10、 问题:Which phrase can be used to express “ That’s s bit steep/ pricey.”?
选项:
A:low price
B:base price
C:minimum price
D:a little high-priced
答案: 【a little high-priced

11、 问题:If you say“That’s a little outside my budget. I can’t afford it.”It means that you think it’s a (  )price.
选项:
A:low     
B:high
C: base  
D: bottom
答案: 【high

12、 问题:Which one is equivalent to “ Fixed price ” ?
选项:
A:固价  
B:定价
C:修理价格
D:批发价
答案: 【定价

13、 问题: Which one is equivalent to “ regular price” ?
选项:
A:频繁价格
B:通价
C:正常价格
D:批发价格
答案: 【正常价格

14、 问题:Which one is equivalent to “ wholesale price ” ?
选项:
A:全部价格
B:平价
C:批发价
D:零售价
答案: 【批发价

15、 问题:Which one is equivalent to “ import price” ?
选项:
A:进口价格  
B:港口价
C:出口价格  
D:一般价格
答案: 【进口价格  

16、 问题:Which one is equivalent to “ firm price” ?
选项:
A:公司价格
B:实价
C:平常价格
D:公平价格
答案: 【实价

17、 问题:Which one is equivalent to “ average price” ?
选项:
A:普通价格
B:一般价格
C:平常价格
D:平均价格
答案: 【平均价格

18、 问题:Which one is equivalent to “ sale price” ?
选项:
A:买卖方价格  
B:销售价
C:进口价
D:优惠价
答案: 【销售价

19、 问题:Which one is equivalent to “ export price” ?
选项:
A:进口价格
B:出口价格
C:平常价格
D:一般价格
答案: 【出口价格

20、 问题:Which one is equivalent to “ home market price” ?
选项:
A:国内市场价格
B:国际市场价格
C:家常价格
D:家具市场价格
答案: 【国内市场价格

21、 问题:Which phrase can be used to express “ That’s s bit steep/ pricey.”?

选项:
A:low price

B:base price

C:minimum price

D:a little high-priced

答案: 【a little high-priced

22、 问题:If you say“That’s a little outside my budget. I can’t afford it.”It means that you think it’s a (  )price.

选项:
A:low     

B:high

C: base  

D: bottom

答案: 【high

23、 问题:Which one is equivalent to “ Fixed price ” ?

选项:
A:固价  

B:定价

C:修理价格

D:批发价

答案: 【定价

24、 问题: Which one is equivalent to “ regular price” ?

选项:
A:频繁价格

B:通价

C:正常价格

D:批发价格

答案: 【正常价格

25、 问题:Which one is equivalent to “ wholesale price ” ?

选项:
A:全部价格

B:平价

C:批发价

D:零售价

答案: 【批发价

26、 问题:Which one is equivalent to “ import price” ?

选项:
A:进口价格  

B:港口价

C:出口价格  

D:一般价格

答案: 【进口价格  

27、 问题:Which one is equivalent to “ firm price” ?

选项:
A:公司价格

B:实价

C:平常价格

D:公平价格

答案: 【实价

28、 问题:Which one is equivalent to “ average price” ?

选项:
A:普通价格

B:一般价格

C:平常价格

D:平均价格

答案: 【平均价格

29、 问题:Which one is equivalent to “ sale price” ?

选项:
A:买卖方价格  

B:销售价

C:进口价

D:优惠价

答案: 【销售价

30、 问题:Which one is equivalent to “ home market price” ?

选项:
A:国内市场价格

B:国际市场价格

C:家常价格

D:家具市场价格

答案: 【国内市场价格

31、 问题:Which phrase can not be used to express “高价”?
选项:
A:an attractive price
B:high-priced
C:high price
D:pricey
答案: 【an attractive price

32、 问题:Which phrase can not be used to express “低价”?
选项:
A: rock-bottom price
B: low price
C:low priced
D:high-priced
答案: 【high-priced

33、 问题:Which phrase is similar to “It was a real bargain”?
选项:
A:low price
B:high price
C:expensive
D:full price
答案: 【low price

34、 问题: Which phrase can not be used to express “ I’m paying through the nose.”?
选项:
A:high price
B:maximum price
C:an attractive price
D:high-priced
答案: 【an attractive price

35、 问题:Which phrase can be used to express “ That’s s bit steep/ pricey.”?
选项:
A:low price
B:base price
C:minimum price
D:a little high-priced
答案: 【a little high-priced

36、 问题:Which one is equivalent to “ Fixed price ” ?
选项:
A:固价
B:定价
C:修理价格
D:批发价
答案: 【定价

37、 问题:Which one is equivalent to “ wholesale price ” ?
选项:
A:全部价格
B:平价
C:批发价
D:零售价
答案: 【批发价

38、 问题:Which one is equivalent to “ firm price” ?
选项:
A:公司价格
B:实价
C:平常价格
D:公平价格
答案: 【实价

39、 问题:Which one is equivalent to “ sale price” ?
选项:
A:买卖方价格
B:销售价
C:进口价
D:优惠价
答案: 【销售价

40、 问题:Which one is equivalent to “ home market price” ?
选项:
A:国内市场价格
B:国际市场价格
C:家常价格
D:家具市场价格
答案: 【国内市场价格

Unit 3 Shopping 3.3 Online shopping

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Whose style does Mr. Porter specialize in?
选项:
A: men’s
B:women’s
C:children’s
D:all the above
答案: 【 men’s

2、 问题:Which one does Etsy not specialize in?
选项:
A:clothing 
B: jewelry
C:beauty products 
D:fruit
答案: 【fruit

3、 问题:Which country does Walmart belong to?
选项:
A:China
B:America
C:Korea
D:France
答案: 【America

4、 问题:Which country does Asos belong to?
选项:
A: Japan   
B:Greece
C:the United Kingdom
D:Spain
答案: 【the United Kingdom

5、 问题:Which one is known as the most popular and ranked as the largest online retailer in the whole world? 
选项:
A:eBay 
B:Mr. Porter
C: Asos
D:Amazon
答案: 【Amazon

6、 问题: Which one does Alibaba.com belong to?
选项:
A:business-to-business
B: business-to-customer
C: customer-to-customer
D: all the above
答案: 【business-to-business

7、 问题:Which one does Zappos specialize in?
选项:
A:clothing        
B:jewelry
C:shoes
D:socks
答案: 【shoes

8、 问题:Which country does Nasty Gal belong to?
选项:
A:China   
B: Korea
C:America  
D:Spain
答案: 【America  

9、 问题:Which one does ModCloth not specialize in?
选项:
A:clothing 
B:decor
C: food products
D:accessories
答案: 【 food products

10、 问题:Which country does ModCloth belong to?
选项:
A: Japan
B: German
C: America  
D:Portugal
答案: 【 America  

11、 问题:11. Of the following six steps, which one is the normal step of Creating an Account?(1). Open Amazon’s website.(2). Fill out the registration form. (3). Click “Start Here”. (4).Click “Account and Lists”. (5). Add your shipping address. (6). Add your billing information.
选项:
A:(1)(4)(3)(2)(5)(6)   
B:A. (1)(3)(2)(4)(5)(6)
C:(1)(2)(3)(4)(5)(6)
D:(1)(5)(3)(4)(2)(6)
答案: 【(1)(4)(3)(2)(5)(6)   

12、 问题:Which one is equivalent to “ e-tailors ” ?
选项:
A:电商
B:网购者
C:电子券   
D:网店
答案: 【电商

13、 问题:Which one is equivalent to “ business sellers” ?
选项:
A:买家  
B:商家
C:生意伙伴
D:商务会议
答案: 【商家

14、 问题:Which one is equivalent to “cart ” ?
选项:
A:汽车
B:马车
C:客车
D:购物车
答案: 【购物车

15、 问题:Which one is equivalent to “flash sale” ?
选项:
A:动画价格
B:秒杀
C:打折  
D:闪电
答案: 【秒杀

16、 问题:Which one is equivalent to “free shipping” ?
选项:
A:自由航行
B:免费打包
C:免邮     
D:自行邮递
答案: 【免邮     

17、 问题:Which one is equivalent to “product description” ?
选项:
A:产品描述
B:生产程序
C:产品规划  
D:生产过程
答案: 【产品描述

18、 问题:Which one is equivalent to “online service personnel ” ?
选项:
A:服务员
B:客服人员
C:私人服务  
D:在线卖家
答案: 【客服人员

19、 问题:Which one is equivalent to “checkout” ?
选项:
A:复查  
B:付款
C:支票
D:审核
答案: 【付款

20、 问题:Which one is equivalent to “ discount coupon” ?
选项:
A:抵金券
B:购物券
C:现金券     
D:打折券  
答案: 【打折券  

21、 问题:Whose style does Mr. Porter specialize in?

选项:
A: men’s

B:women’s

C:children’s

D:all the above

答案: 【 men’s

22、 问题:Which one does Etsy not specialize in?

选项:
A:clothing 

B: jewelry

C:beauty products 

D:fruit

答案: 【fruit

23、 问题: Which one does Alibaba.com belong to?

选项:
A:business-to-business

B: business-to-customer

C: customer-to-customer

D: all the above

答案: 【business-to-business

24、 问题:Which country does ModCloth belong to?

选项:
A: Japan

B: German

C: America  

D:Portugal

答案: 【 America  

25、 问题:11. Of the following six steps, which one is the normal step of Creating an Account?
(1). Open Amazon’s website.
(2). Fill out the registration form.
(3). Click “Start Here”.
(4).Click “Account and Lists”. 
(5). Add your shipping address.
(6). Add your billing information.

选项:
A:(1)(4)(3)(2)(5)(6)   

B:A. (1)(3)(2)(4)(5)(6)

C:(1)(2)(3)(4)(5)(6)

D:(1)(5)(3)(4)(2)(6)

答案: 【(1)(4)(3)(2)(5)(6)   

26、 问题:Which one is equivalent to “ e-tailors ” ?

选项:
A:电商

B:网购者

C:电子券   

D:网店

答案: 【电商

27、 问题:Which one is equivalent to “ business sellers” ?

选项:
A:买家  

B:商家

C:生意伙伴

D:商务会议

答案: 【商家

28、 问题:Which one is equivalent to “cart ” ?

选项:
A:汽车

B:马车

C:客车

D:购物车

答案: 【购物车

29、 问题:Which one is equivalent to “online service personnel ” ?

选项:
A:服务员

B:客服人员

C:私人服务  

D:在线卖家

答案: 【客服人员

30、 问题:Which one is equivalent to “ discount coupon” ?

选项:
A:抵金券

B:购物券

C:现金券     

D:打折券

 

答案: 【打折券
 

31、 问题:Whose style does Mr. Porter specialize in?
选项:
A:men’s
B:women’s
C:children’s
D:all the above
答案: 【men’s

32、 问题:Which country does Walmart belong to?
选项:
A:China
B:America
C:Korea 
D:France
答案: 【America

33、 问题:Which one is known as the most popular and ranked as the largest online retailer in the whole world?    
选项:
A:eBay
B:Mr. Porter
C:Asos 
D:Amazon
答案: 【Amazon

34、 问题:Which one does Zappos specialize in?
选项:
A:clothing 
B:jewelry
C:shoes
D:socks
答案: 【shoes

35、 问题:Which one does ModCloth not specialize in?
选项:
A:clothing
B:decor
C:food products 
D:accessories
答案: 【food products 

36、 问题:6.      Of the following six steps, which one is the normal step of Creating an Account?(1). Open Amazon’s website.(2). Fill out the registration form. (3). Click “Start Here”. (4).Click “Account and Lists”. (5). Add your shipping address. (6). Add your billing information.
选项:
A:(1)(4)(3)(2)(5)(6)
B:(1)(3)(2)(4)(5)(6) 
C:(1)(2)(3)(4)(5)(6)
D: (1)(5)(3)(4)(2)(6)
答案: 【(1)(4)(3)(2)(5)(6)

37、 问题:Which one is equivalent to “ business sellers” ?
选项:
A:买家
B:商家
C:生意伙伴
D:商务会议
答案: 【商家

38、 问题:Which one is equivalent to “flash sale” ?
选项:
A:动画价格
B:秒杀
C:打折 
D:闪电
答案: 【秒杀

39、 问题:Which one is equivalent to “product description” ?
选项:
A:产品描述
B:生产程序
C:产品规划
D:生产过程
答案: 【产品描述

40、 问题:Which one is equivalent to “checkout” ?
选项:
A:复查
B:付款
C:支票
D:审核
答案: 【付款

Unit 3 Shopping 3.4 A compliant letter

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which one should be written at the top right of the page in a letter of complaint?
选项:
A:name
B:telephone
C:address
D:time
答案: 【address

2、 问题:2. How many paragraphs does the body of a letter of complaint usually consist of?
选项:
A:1
B:3
C:5
D:7
答案: 【3

3、 问题:Where should you explain the issue you have?
选项:
A:first paragraph
B:second paragraph  
C: third paragraph
D:fourth paragraph
答案: 【first paragraph

4、 问题:Where should you state how you want the problem solved?
选项:
A: first paragraph
B:second paragraph  
C: third paragraph
D:fourth paragraph
答案: 【second paragraph  

5、 问题:Where should you give a time limit to resolve the matter?
选项:
A: first paragraph
B:second paragraph
C:third paragraph
D:fourth paragraph
答案: 【third paragraph

6、 问题:What is the meaning of “Indent”?
选项:
A:省略      
B:删除
C: 添加
D:缩进
答案: 【缩进

7、 问题:Which word or phrase can be used to express “ cancel”?
选项:
A:call on
B: call at
C:call off
D:call for
答案: 【call off

8、 问题:Which word or phrase can be used to express “ properly”?
选项:
A:suitably
B: wrong
C:smartly  
D:cleverly   
答案: 【suitably

9、 问题: Which word or phrase can be used to express “transaction”?
选项:
A: traffic
B:communication
C:deal
D:change
答案: 【deal

10、 问题:Which word or phrase can be used to express “issue ”?
选项:
A:problem
B:make use of
C: paper
D:card
答案: 【problem

11、 问题:Which one is similar to “consist of”?
选项:
A:include  
B: surround
C: live in
D:exist
答案: 【include  

12、 问题:Which one is similar to “ defective” ?
选项:
A: excellent
B:perfect
C: broken  
D:good
答案: 【 broken  

13、 问题:Which one is equivalent to “ complaint” ?
选项:
A:公司
B:陪伴
C:投诉
D:完成
答案: 【投诉

14、 问题:Which one is equivalent to “ lay out ” ?
选项:
A:平躺   
B:布局
C:撒谎
D:下蛋
答案: 【布局

15、 问题:Which one is equivalent to “ template” ?
选项:
A:模板
B:深思
C:暂时  
D:算盘
答案: 【模板

16、 问题:Which one is equivalent to “enclose” ?
选项:
A:关闭
B:附上
C:打开
D:封闭
答案: 【附上

17、 问题:Which one is equivalent to “ receipt” ?
选项:
A:接受
B:收据
C:复习
D:复查
答案: 【收据

18、 问题:Which one is equivalent to “seek” ?
选项:
A:看见  
B:生病
C:寻求
D:下沉
答案: 【寻求

19、 问题:Which one is equivalent to “contact ” ?
选项:
A:合同
B:公司
C:联系
D:合作
答案: 【联系

20、 问题:Which one is equivalent to “ business hours”?
选项:
A:生意伙伴
B:贸易小时
C:工作时间  
D:休息时间
答案: 【工作时间  

21、 问题:Which one should be written at the top right of the page in a letter of complaint?

选项:
A:name

B:telephone

C:address

D:time

答案: 【address

22、 问题:2. How many paragraphs does the body of a letter of complaint usually consist of?

选项:
A:1
B:3
C:5
D:7
答案: 【3

23、 问题:Where should you explain the issue you have?

选项:
A:first paragraph

B:second paragraph  

C: third paragraph

D:fourth paragraph

答案: 【first paragraph

24、 问题:Where should you state how you want the problem solved?

选项:
A: first paragraph

B:second paragraph  

C: third paragraph

D:fourth paragraph

答案: 【second paragraph  

25、 问题:Where should you give a time limit to resolve the matter?

选项:
A: first paragraph

B:second paragraph

C:third paragraph

D:fourth paragraph

答案: 【third paragraph

26、 问题:Which word or phrase can be used to express “ properly”?

选项:
A:suitably

B: wrong

C:smartly  

D:cleverly   

答案: 【suitably

27、 问题:Which word or phrase can be used to express “issue ”?

选项:
A:problem

B:make use of

C: paper

D:card

答案: 【problem

28、 问题:Which one is equivalent to “enclose” ?

选项:
A:关闭

B:附上

C:打开

D:封闭

答案: 【附上

29、 问题:Which one is equivalent to “contact ” ?

选项:
A:合同

B:公司

C:联系

D:合作

答案: 【联系

30、 问题:Which one is equivalent to “ business hours”?

选项:
A:生意伙伴

B:贸易小时

C:工作时间  

D:休息时间

答案: 【工作时间  

31、 问题:How many paragraphs does the body of a letter of complaint usually consist of?
选项:
A:1
B:3
C:5
D:7
答案: 【3

32、 问题:Where should you state how you want the problem solved?
选项:
A: first paragraph
B:second paragraph
C:third paragraph
D:fourth paragraph
答案: 【second paragraph

33、 问题:What is the meaning of “Indent”?
选项:
A:省略 
B:删除
C:添加
D:缩进
答案: 【缩进

34、 问题:Which word or phrase can be used to express “ properly”?
选项:
A:suitably
B:wrong
C:smartly
D:cleverly
答案: 【suitably

35、 问题:Which word or phrase can be used to express “issue ”?
选项:
A:problem
B:make use of
C:paper
D:card
答案: 【problem

36、 问题:Which one is similar to “ defective” ?
选项:
A:excellent
B:perfect
C:broken
D:good
答案: 【broken

37、 问题:Which one is equivalent to “ lay out ” ?
选项:
A:平躺
B:布局
C:撒谎
D:下蛋
答案: 【布局

38、 问题:Which one is equivalent to “enclose” ?
选项:
A:关闭
B:附上
C:打开 
D:封闭
答案: 【附上

39、 问题:Which one is equivalent to “seek” ?
选项:
A:看见
B:生病
C:寻求
D:下沉
答案: 【寻求

40、 问题:Which one is equivalent to “ business hours”?
选项:
A:生意伙伴
B:贸易小时
C:工作时间
D:休息时间
答案: 【工作时间

Unit 4 Holiday 4.1 The Dragon Boat Festival

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:The dragon boat festival is on_____. 
选项:
A: the third day of the third lunar month
B:the third day of the fifth lunar month
C:the fifth day of the fifth lunar month
D:the seventh day of the seventh lunar month
答案: 【the fifth day of the fifth lunar month

2、 问题:Local residents rode boats to salvage Qu Yuan and dropped the rice balls into the river in order to ___.
选项:
A:play with the fishes
B:memorizeQu Yuan
C:repel evil things
D:distract the fishes’ attention from Qu’s body
答案: 【distract the fishes’ attention from Qu’s body

3、 问题: Later people may memorize Qu’s patriotism by_____.
选项:
A:rowing
B: making Zongzi
C: rowing and making Zongzi
D:rowing and  Zongzi
答案: 【 rowing and making Zongzi

4、 问题:Ancient practice on Duan Wu Jie is to put wormwood on the front door to___.
选项:
A:repel evil things
B:memorizeQu Yuan
C:makeZongzi
D: play
答案: 【repel evil things

5、 问题:What do people do on the dragon boat festival?
选项:
A:Children wear sachets.
B: People drink realgar wine.
C:Put wormwood on the front door.
D:All the above.
答案: 【All the above.

6、 问题:Which of the following statementsis not true?
选项:
A:The legend on Qu Yuan is the most widely spread among many legends.
B:Nowadays people have a variety of other activities to celebrate this traditional festival.
C:The Chinese dragon boat festival is the most significant holiday celebrated in China, and the one with the longest history.
D:The dragon boat festival is a lunar holiday
答案: 【The Chinese dragon boat festival is the most significant holiday celebrated in China, and the one with the longest history.

7、 问题:Dragon boat racing is a semi-religious, semi-entertaining program from _____Period.
选项:
A:the Tang 
B: the Warring States the Tang
C:Three kingdoms
D:the Spring and Autumn 
答案: 【 the Warring States the Tang

8、 问题: ___, dragon boat racing was listed into the state sports competition programsand has since been held every year in China.
选项:
A:In 1980          
B:In 1981
C:In 1982
D:In 1983
答案: 【In 1980          

9、 问题:It is said that people ate them in _____ Period.
选项:
A:the Tang 
B:the Warring States            
C:Three kingdoms
D:the Spring and Autumn 
答案: 【the Spring and Autumn 

10、 问题:The custom of eating Zongzi is now popular in____.
选项:
A:North and South Korea
B:Japan
C:Southeast Asian nations
D:All the above.
答案: 【All the above.

11、 问题:Which of the following statementsis not true?
选项:
A:In early times, Zongziwas only glutinous rice dumplings wrapped in reed and tied with red thread.
B:Now the fillings of Zongzi are more diversified, including jujube and bean paste, fresh meat, and ham and egg yolk.
C:If time permits, people will soak glutinous rice, wash reed leaves and wrap up Zongzi themselves. 
D:Now people will sometimes go to the markets to buy whatever stuff they want.
答案: 【In early times, Zongziwas only glutinous rice dumplings wrapped in reed and tied with red thread.

12、 问题:When making a perfume pouch, people will first sew little bags with colorful silk cloth, then fill the bags with_____.
选项:
A:perfumes
B:herbal medicines
C:perfumesorherbal medicines
D:cloth
答案: 【perfumesorherbal medicines

13、 问题: The perfume pouch will be hung around the _____or tied to the front of a garment as an ornament.
选项:
A:arm
B:neck
C:leg
D:hand
答案: 【neck

14、 问题: Where is Jack from?
选项:
A:UK
B:USA
C:Japan
D:Korea
答案: 【USA

15、 问题: Which of the followingstatements is true?
选项:
A:The legend on Qu Yuan is NOT the most widely spread legend.
B:Peopletake little pity on the finale that Qu Yuan drowned himself in a river.
C:People praise highly the lofty sentiment and outstanding talent toward Qu Yuan.
D:There are two legends on the origin of the Dragon Boat Festival.
答案: 【People praise highly the lofty sentiment and outstanding talent toward Qu Yuan.

16、 问题:In China, Dragon boat racing is held ______.
选项:
A:in some provinces
B:in few provinces
C:in more and more provinces
D: all over the country
答案: 【 all over the country

17、 问题:Folk tales say Dragon boat racing originates from the activities of ____.
选项:
A:repelling evil things          
B:makingZongzi
C:protecting Qu Yuan’s body
D:drinking realgar wine
答案: 【protecting Qu Yuan’s body

18、 问题:Dragon boat racing spread to all the following counties except ___.
选项:
A:Japan, Vietnam
B:Taiwan and Hong Kong
C: Britain
D:Thailand
答案: 【Thailand

19、 问题:Why did Qu Yuan drown himself into the river?               
选项:
A:He didn’t want to live in the world.
B:He couldn’t bear the anguish when his motherland was invaded.
C:He slipped into the river without carefulness.
D:Someone pushed him into the river.
答案: 【He couldn’t bear the anguish when his motherland was invaded.

20、 问题:Which of the following statementsis true?
选项:
A:The perfume pouch are said to be able to ward off evil.
B:There are few funny sayings aboutthe dragon boat festival .
C:Jack is not very interested in making ZONGZI.
D:On Dragon Boat Festival, parents don’t need to dress their children up with a perfume pouch.
答案: 【The perfume pouch are said to be able to ward off evil.

21、 问题:The dragon boat festival is on_____.
选项:
A:the third day of the third lunar month
B:the third day of the fifth lunar month
C:the fifth day of the fifth lunar month
D:the seventh day of the seventh lunar month
答案: 【the fifth day of the fifth lunar month

22、 问题:Later people may memorize Qu’s patriotism by_____.
选项:
A:rowing
B:making Zongzi
C:rowing and making Zongzi
D:rowing or making Zongzi
答案: 【rowing and making Zongzi

23、 问题:What do people do on the dragon boat festival?
选项:
A:Children wear sachets.
B:People drink realgar wine.
C:Put wormwood on the front door.
D:All the above.
答案: 【All the above.

24、 问题:Dragon boat racing is a semi-religious, semi-entertaining program from _____Period.
选项:
A:the Tang
B:the Warring States
C:Three kingdoms
D:the Spring and Autumn
答案: 【the Warring States

25、 问题:It is said that people ate them in _____ Period.
选项:
A:the Tang
B:the Warring States
C:Three kingdoms
D:the Spring and Autumn
答案: 【the Spring and Autumn

26、 问题:Which of the following statements is not true?
选项:
A:In early times, Zongzi was only glutinous rice dumplings wrapped in reed and tied with red thread.
B:Now the fillings of Zongzi are more diversified, including jujube and bean paste, fresh meat, and ham and egg yolk.
C:If time permits, people will soak glutinous rice, wash reed leaves and wrap up Zongzi themselves.
D:Now people will sometimes go to the markets to buy whatever stuff they want.
答案: 【In early times, Zongzi was only glutinous rice dumplings wrapped in reed and tied with red thread.

27、 问题:The perfume pouch will be hung around the _____or tied to the front of a garment as an ornament.
选项:
A:arm
B:neck
C:leg
D:hand
答案: 【neck

28、 问题:Which of the following statements is true?
选项:
A:The legend on Qu Yuan is NOT the most widely spread legend.
B:People take little pity on the finale that Qu Yuan drowned himself in a river.
C:People praise highly the lofty sentiment and outstanding talent toward Qu Yuan.
D:There are two legends on the origin of the Dragon Boat Festival.
答案: 【People praise highly the lofty sentiment and outstanding talent toward Qu Yuan.

29、 问题:Folk tales say Dragon boat racing originates from the activities of ____.
选项:
A:repelling evil things
B:making Zongzi
C:protecting Qu Yuan’s body
D:drinking realgar wine
答案: 【protecting Qu Yuan’s body

30、 问题:Why did Qu Yuan drown himself into the river?
选项:
A:He didn’t want to live in the world.
B:He couldn’t bear the anguish when his motherland was invaded.
C:He slipped into the river without carefulness.
D:Someone pushed him into the river.
答案: 【He couldn’t bear the anguish when his motherland was invaded.

Unit 4 Holiday 4.2 Qixi Festival

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:1.     When is Qixi festival inChina? 
选项:
A:on the ninth day of the ninth lunar month on the Chinese calendar
B:on the fifth day of the fifth lunar month on the Chinese calendar
C:on the seventh day of the seventh lunar month on the Chinese calendar
D:on the first day of the first lunar month on the Chinese calendar
答案: 【on the seventh day of the seventh lunar month on the Chinese calendar

2、 问题:1.     What is the origin of Qixi festival? It originated from a folk tale               .
选项:
A: about Niulang and Zhinv
B:  about Xu Xian and the white snake
C:   about Tang Bohu and Qiu Xiang
D: about Liang Shanbo and Zhu Yingtai
答案: 【 about Niulang and Zhinv

3、 问题:     What is Zhinv skilled in?
选项:
A:painting
B:farming
C:hunting
D:weaving
答案: 【weaving

4、 问题:When does Qixi festival date back to?
选项:
A: Qin Dynasty      
B:Han Dynasty
C:Tang Dynasty          
D:Song Dynasty
答案: 【Han Dynasty

5、 问题:  What separated Niulang and Zhinv in the folk tale? 
选项:
A:The Pacific Ocean
B:The deep valley
C:The Milky Way         
D:The Great Wall
答案: 【The Milky Way         

6、 问题:Which is not the custom of Qixi festival? 
选项:
A:parade
B:worshiping Zhinv 
C:threading needles       
D: needlework competition
答案: 【parade

7、 问题:What animal helped Niulang and Zhinv reunite once a year according to the folk tale?
选项:
A: peacock
B:magpie         
C: dragon
D:phoenix
答案: 【magpie         

8、 问题:When was Qixi Festival listed as a national intangible cultural heritage?
选项:
A: in 2008   
B:in 2012         
C:in 2006    
D:in 1997
答案: 【in 2006    

9、 问题:How many chidren do Niulang and Zhinv have?
选项:
A: one 
B: two   
C:three        
D:None
答案: 【 two   

10、 问题:Qiaoguo is a kind of            .
选项:
A:clothes  
B:furniture 
C:food        
D:hairstyle
答案: 【food        

11、 问题:Which is not the main ingredient of Qiaoguo?
选项:
A:oil 
B:flour
C:sugar
D:vinegar
答案: 【vinegar

12、 问题: Which word cannot describe the character of Niulang?
选项:
A:selfish 
B:clever
C:honest
D: kind
答案: 【selfish 

13、 问题:Which is not the custom of Valentine’s Day? 
选项:
A:give chocolates to loves 
B:send flowers 
C: hold a romantic candle-lit dinner
D: give red packet
答案: 【 give red packet

14、 问题:What do young women offer to Niulang and Zhiv on Qixi?
选项:
A:chocolates
B:incense 
C: pumpkin pie  
D:turkey
答案: 【incense 

15、 问题: What is the traditional food for Qixi festival?
选项:
A:dumpling
B:Qiaoguo
C:spring roll   
D: zongzi
答案: 【Qiaoguo

16、 问题:If the needle floats         the water instead of sinking, it proves the girl is a skilled embroiderer.
选项:
A:in the middle of
B:at the bottom of  
C:on top of
D: in the back of 
答案: 【on top of

17、 问题:Which word cannot describe the character of Zhinv?
选项:
A:beautiful
B:skilled   
C:kind
D:mean
答案: 【mean

18、 问题:How often can Niulang and Zhunv meet according to the folk tale?
选项:
A:everyday
B:once a year
C:once a month 
D:often
答案: 【once a year

19、 问题: Qixi festival is celebrated in          .
选项:
A: China    
B:Italy             
C: America      
D:France
答案: 【 China    

20、 问题:Which of the following is not true?
选项:
A:Chinese women pray for a happy marriage on Qixi Festivsl.
B:Chinese women plead for skills on Qixi Festivsl
C:Chinese women pray for wealth on Qixi Festivsl.
D:Chinese women pray for wisdom on Qixi Festivsl.
答案: 【Chinese women pray for wealth on Qixi Festivsl.

本门课程剩余章节答案为付费内容
支付后可长期查看
如有任何疑问请及时添加客服微信 w2356025045反馈
如遇卡顿看不了剩余部分请换个浏览器即可打开
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注