Unit 1 Organization Unit 1 Organization (test)

1、 问题:The old Silk Road _____China with the West in ancient time.
选项:
A: combined
B: tied
C:joined
D:linked
答案: 【linked

2、 问题:Many scientists are judged _____ their achievements in scientific research.
选项:
A:in spite of
B:in favor of
C: in case of
D: in terms of
答案: 【 in terms of

3、 问题:It’ s required that the students __ the term paper tomorrow.
选项:
A: finished
B:finish
C:will finish
D:may finish
答案: 【finish

4、 问题:Tom was the only one of the students who __ named Outstanding Student.
选项:
A:is
B:are
C:was
D:were
答案: 【was

5、 问题:It’s high time the government ___ some measures to raise people’s awareness of environmental protection.
选项:
A:will take
B: take
C:took
D: takes
答案: 【took

6、 问题: Google is one of the largest _____ in online searching engine field.
选项:
A:employers
B: employees
C:employs
D:employments
答案: 【employers

7、 问题:By the time you get back, I __ all the work.
选项:
A:would finish
B:will have finished
C:has finis
D:had finished
答案: 【will have finished

8、 问题:There is something wrong with my car. It will take me one hour to have it ______.
选项:
A: fix
B:fixing
C:to fix
D:fixed
答案: 【fixed

9、 问题:There were ___ for Saturday’s movie.
选项:
A:not available tickets
B:no available
C:no tickets available
D:tickets no available
答案: 【no tickets available

10、 问题:With his hard work, John ____ the basic knowledge of computer.
选项:
A: has caught
B:has acquired
C: has required
D:has acknowledged
答案: 【has acquired

11、 问题:The bank is very ___ about lending money to the real estate industry.
选项:
A: overall
B: cautious
C: enclosed
D: ultimate
答案: 【 cautious

12、 问题:The social and economic ___ of women is still low in this country.
选项:
A:caution
B: commerce
C: platform
D: status
答案: 【 status

13、 问题:Cigarette smoking is a major health __ and may result in your death.
选项:
A: penalty
B:recovery
C: recall
D:hazard
答案: 【hazard

14、 问题:The amount of water in the pond will ___ as the dry season continues.
选项:
A: entail
B: publicize
C:consequence
D:diminish
答案: 【diminish

15、 问题:Our company’s ____ is to listen to our customers and make them satisfied.
选项:
A:Immigrant
B: philosophy
C:franchise
D:brand
答案: 【 philosophy

16、 问题:Google is the world’s most popular website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google is the world’s most popular Internet search engine 。】

17、 问题:Google went public after it began to sell advertising on the website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:Email has been one of Google’s features since the first day of the company.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Email has been one of Google’s features recently.】

19、 问题:Google is now a billion-dollar company and has been named to the Top 500 list of the world.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google is now a billion-dollar company and has been named the No. 1 company to work for in the US.】

20、 问题:Google’s employees work in places where typical office designs are used.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google’s employees work in places where employees are comfortable and excel at their work.】

21、 问题:Google has become the Internet leader in terms of technology.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Google has become the Internet leader in terms of ad-based revenue on the web.】

22、 问题:Page and his partner Sergey Brin set up their company on September 7, 1998.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

23、 问题:Many Google employees became instant millionaires.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

24、 问题:Google has recently acquired YouTube.com which is the Internet’s largest videosharing website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

25、 问题: Google owns YouTube, Blogger and other hot websites and has become the leader in terms of ad-based revenue on the web.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

26、 问题: The search engine grew quickly and it began to sell _____ (advertise) on the website.
答案: 【advertisement
分析:【n. 广告】

27、 问题:TAF is one of the leading _____(manufacture) of skincare and haircare products.
答案: 【manufacturers
分析:【因为前面是one of 说明不知一个,所以leading manufacturers用复数】

28、 问题:This advertisement is a _____ (type) example of their marketing strategy.
答案: 【typical
分析:【形容词typical修饰后面的名词example】

29、 问题:After 10 years of hard work, he finally _____ (achievement) success in his business.
答案: 【achieved
分析:【因为是已发生所以用过去时态achieved】

30、 问题:The search engine quickly grew in _____ (popular). After a few years of growth, Google went public.
答案: 【popularity
分析:【介词in后面加名词popularity】

31、 问题:If you click on this ____ (link), it takes you to our flight schedule.
答案: 【link
分析:【link既可以做动词也可以做名词】

32、 问题:The business was ____(acquire) from Owen four years ago.
答案: 【acquired
分析:【被动语态】

33、 问题:Summers in the north ____ (tend) be cooler and drier than in the south.
答案: 【tend to
分析:【tend to do 。。 有。。。趋势】

34、 问题:To become a successful ______ (entrepreneur), one should have a working knowledge about the business he plans to start.
答案: 【entrepreneur
分析:【因为数量是a一个,所以用单数entrepreneur】

35、 问题:Once we have the ____ (relevance) information, we can make a decision.
答案: 【relevant
分析:【relevant形容词修饰名词information】

课程拓展内容:Unit 4 Money(Book 2) 课程拓展内容:Unit 4 Money(Book 2)(Test)

1、 问题:As her private sectetary he has __ to all her letters.
选项:
A:accent
B:account
C:access
D:accident
答案: 【access

2、 问题:Although the hall was built many years ago, we still use it for ______ purpose.
选项:
A:much
B:major
C:minor
D:multiple
答案: 【multiple

3、 问题:He presented a new ______ of the origins of the universe.
选项:
A:concept
B:concern
C:concert
D:contract
答案: 【concept

4、 问题:The candidate __ 60% of the vote and won the election.
选项:
A:faced
B:caught
C:captured
D:questioned
答案: 【captured

5、 问题:__ his embarrassment, he had to call his wife and have her to bring him some money.
选项:
A:Of
B:In
C:To
D:By
答案: 【To

6、 问题:This store often __ only 10 yuan a dozen for large eggs.
选项:
A:charges
B:takes
C:has
D:asks
答案: 【charges

7、 问题:Our factories in Hongkong have helped our company __ root in South East Asina.
选项:
A:sell
B:reach
C:take
D:have
答案: 【take

8、 问题:__ an effort to attract cutomers’ attention, many sotre began to decorate their windows.
选项:
A:Of
B:In
C:For
D:With
答案: 【In

9、 问题:College is quite different from high school, as some courses are __.(option)
答案: 【optional
分析:【optional: adj. 可选择的,选修的】

10、 问题:If you are not satisfied with your __(purchase), we will give you a full refund.
答案: 【purchase
分析:【purchase既可以作名词也可以作动词,意思是购买。】

11、 问题:The magazine is trying to get more __(subscribe) in the coming year.
答案: 【subscribers
分析:【subscribe: v. 认购;认捐,捐赠;签署,题词,署名;订阅,订购
subscriber: n. 用户,订户】

12、 问题:Personal computers are of __(universe) interest; everyone is learning how to use them.
答案: 【universal
分析:【universal: 普遍的,一般的;通用的,全世界的,修饰后面出现的名词interest。】

13、 问题:Translation: 银行不仅提供转账服务,还提供贷款服务。Banks provide _ a transfer service, but also a loan service.
答案: 【not only

14、 问题:Translation: 账户余额不仅没有减少,反而增加了。The account balance increased _____ decreased.
答案: 【rather than

15、 问题:Translation: 有些投资不但不能获利,甚至会亏本。Some investments cannot bring returns; ____, the original capital might be lost.
答案: 【even worse

16、 问题:Translation: 银行家尚且无力,更何况普通消费者。(not to mention 更别提)Even a banker cannot afford it, not to _ average consumers.
答案: 【mention

17、 问题:Translation: 我手里拿着信用卡,在回家的路上发现自己无意中来到了银行门口。I was ___ home, my credit card in my hand, when I found myself in front of the bank.
答案: 【on my way

18、 问题:Translation: 偶尔也有这种情况:由于仓促或粗心造成了一些错误,结果当天停业结算时,一个出纳短了现金,而另一个却多了现金。__, through haste or carelessness, mistakes were made, so that at the end of the business day one teller(出纳) would be short on cash, the other over.
答案: 【Occasionally

19、 问题:Translation: 计划需要新的投资人投入大量现金才能维持下去,因此,一旦无法再引入新的投资人,计划便会失败。The plans _ a lot of money from new investors to continue, therefore, the plans will fail when it becomes difficult to attract new investors.
答案: 【require/ need

20、 问题:Translation: 标准的跨行港币转账业务每笔收费为200港币,但如果您使用我行网上银行系统,费用将降至50港币。The standard rate for inter-bank transfer in Hong Kong dollars is HK$200, but if you use our Internet banking, the cost __ to only HK$50.
答案: 【drops / decreases

Unit 5 Trade Unit 5 Trade (Test)

1、 问题:May I take this _____to thank you all for coming?
选项:
A:opportunity
B:party
C:profit
D:legal
答案: 【opportunity

2、 问题:Everyone has the right to live where he wants to, _____ the color of his skin.
选项:
A:because of
B:according to
C:regardless of
D:inclining to
答案: 【regardless of

3、 问题:If he wants to get to Beijing by tonight, he has no ____ but to go by plane.
选项:
A:profit
B:alternative
C:alter
D:pupose
答案: 【alternative

4、 问题:They specialized __ wheat and import silk from Japan.
选项:
A:on
B:to
C:at
D:in
答案: 【in

5、 问题:Helen hopes to become a friend of ____ purchases her products.
选项:
A:anyone
B:whomever
C:whoever
D:no matter who
答案: 【whoever

6、 问题:The country needs _______ in education.
选项:
A:benefit
B:comparison
C:investment
D:absolution
答案: 【investment

7、 问题:_____with your request, we are sending you the shirt samples.
选项:
A:According
B:In accordance ‍
C:Compared
D:Comparing
答案: 【In accordance ‍

8、 问题:The process of importing and exporting creates a greater variety of goods and services because it permits countries to specialize in what they do best.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【这句话的意思是:进口和出口的过程会创造更多种类的产品和服务,因为它允许每个国家可以专门生产他们最拿手的产品和服务。】

9、 问题:According to Text A, only the seller would benefit from international trade.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【错误。因为买者也可以受益。】

10、 问题:International trade is a win-win situation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【正确。国际贸易是双赢的。】

11、 问题:The sales confirmation is made by and agreed between the buyer and seller.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【本句话的意思是:销售合同是由卖者和买者共同商定的。】

12、 问题:The format of a memo should include TO, FROM, DATE and SUBJECT.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【备忘录应该包括发件人、收件人、日期和主题。】

13、 问题:A sales confirmation is an informal spoken agreement.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【销售合同不是非正式的口头的协议,而是正式的书面协议。】

14、 问题:An _____ (addition) charge is made on baggage over 50 kilograms.
答案: 【additional
分析:【additional的意思是:额外的;附加的。这句话的意思是:超过50公斤的行李需要额外付费。】

15、 问题:After a lifetime of ___ (poor), his last few years were spent in comparative comfort.
答案: 【poverty
分析:【poverty是poor的名词,意思是:贫穷。】

16、 问题:When you consider the quality of our products, you’ll see our price is quite ___ (reason)
答案: 【reasonable
分析:【reasonable的意思是:合情合理的。】

17、 问题:The teacher wasn’t ____ (incline) to believe George’s excuse.
答案: 【inclined
分析:【be inclined to的意思是:倾向于……这句话的意思是:老师不相信乔治的借口。】

18、 问题:The price increases were passed on by the firm to the ____(consume).
答案: 【consumers
分析:【comsumer的意思是:消费者。这句话的意思是:增加的价格由公司转嫁给消费者。】

19、 问题:Without your help, I ___ (not finish) my homework.
答案: 【couldn’t have finished
分析:【与过去事实相反的虚拟语气, 主句用could/should/would have done。】

20、 问题:Congratulations on your ______ (achieve).
答案: 【achievement
分析:【your 是物主代词,后需要加名词。】

课程拓展内容:Unit 5 Brand (Book 2) Unit 5 Brand (Test)(Book 2)

1、 问题:The telegram was based on information from a ___ source.
选项:
A:recent
B:reliable
C:rare
D:private
答案: 【reliable

2、 问题:Mr. Wilson said that he did not want to ____ any further responsibilities.
选项:
A:take on
B:bring on
C:get on
D:carry on
答案: 【take on

3、 问题:We were ____ for half an hour in the traffic and so we arrived late.
选项:
A:held up
B:put back
C:broken down
D:taken down
答案: 【held up

4、 问题:We develop trade with that company for our shared ___.
选项:
A:honour
B:benefit
C:reward
D:prize
答案: 【benefit

5、 问题:It is a very popular play, and it would be wise to __ seats well in advance.
选项:
A:engage
B:book
C:isolate
D:occupy
答案: 【book

6、 问题: Apples are __ in summer and cost a lot.
选项:
A:rare
B:scarce
C:common
D:unusual
答案: 【rare

7、 问题:I took the medicine, but it didn’t have any ___ on me.
选项:
A:effect
B:relation
C:touch
D:affect
答案: 【effect

8、 问题:Rapid reading means reading something fast just to ____ the general idea.
选项:
A:master
B:seize
C:grasp
D:imagine
答案: 【grasp

9、 问题:They build strong walls round the town as a ____ against the enemy.
选项:
A:defeat
B:defend
C:defense
D:depend
答案: 【defense

10、 问题:Haagen-Dazs is only sold in grocery stores.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Haagen-Dazs is not only sold in grocery stores.​】

11、 问题:Haagen-Dazs started with only three flavors: vanilla, chocolate and coffee.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:The name of Haagen-Dazs has no meaning. It is simply two made-up words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:Haagen-Dazs is very successful because the brand has stood for fine ice cream for half a century.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:The company of Haagen-Dazs opened its first retail store in Brooklyn, New York in 1993.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【in 1976】

15、 问题: _____(lucky),I passed the driving test easily.
答案: 【luckily
分析:【副词。意思是:幸运地。】

16、 问题:The government ______ (commit) supporting technology development.
答案: 【is committed to
分析:【意思是:献身于;致力于。】

17、 问题:The _ (origin) settlers in North American are the Indians.
答案: 【original
分析:【意思是:原始的;最初的】

18、 问题:Would you like ____(see) the film with me?
答案: 【to see

19、 问题:He is an ___ (except) student.
答案: 【exceptional
分析:【意思是:优越的;杰出的。】

20、 问题:To my ___(satisfy), the students finished the task perfectly.
答案: 【satisfaction
分析:【名词。意思是:满意。】

Unit 6 Transportation Unit 6 Transportation(Test)

1、 问题:The problem lies ____ deciding when to expand the business.
选项:
A:on
B:at
C:in
D:upon
答案: 【in

2、 问题:What matters the ______ is the way you look at your life.
选项:
A:most
B:best
C:worst
D:least
答案: 【most

3、 问题:A small car is more_____ to run.
选项:
A:economical
B:economy
C:economic
D:economically
答案: 【economical

4、 问题:The _____ of traffic on the roads has increased dramatically in recent years.
选项:
A:volume意思是“量”,The volume of traffic意思就是:交通量,符合题意。
B:amount
C:total
D:summary
答案: 【volume意思是“量”,The volume of traffic意思就是:交通量,符合题意。

5、 问题:Excitement _ fear as she stepped on the stage.
选项:
A:had given way to
B:has give way to
C:gives way to
D:gave way to
答案: 【gave way to

6、 问题:After two days of preparation, the goods are finally ready for _____.
选项:
A:transport
B:transportation
C:transship
D:transformation
答案: 【transport

7、 问题:Rains and snowfalls in winter are ______ to the winter crops.
选项:
A:favor
B:feasible
C:favorable
D:favorite
答案: 【favorable

8、 问题: In this novel, the author _ his heroine in a few paragraphs.
选项:
A:characterized
B:classified
C:checked
D:clarified
答案: 【characterized

9、 问题:Fed up with the performances of the team he’d been watching for years, he ____ his support to their rivals.
选项:
A:transferred
B:transmitted
C:transplanted
D:transformed
答案: 【transferred

10、 问题:Nowadays, there are more and more crimes ______ to drug abuse.
选项:
A:associated
B:related
C:connected
D:linked
答案: 【related

11、 问题:The community is _ six tower buildings and several terraced houses.
选项:
A:made for
B:made of
C:made from
D:made up of
答案: 【made up of

12、 问题:All the preparations for the task ______, and we are ready to start.
选项:
A:completed
B:complete
C:have been completed
D:had been completed
答案: 【have been completed

13、 问题:In most countries, the metric system has been ______ for all measurement.
选项:
A:applied
B:admitted
C:analyzed
D:adopted
答案: 【adopted

14、 问题:Hardly ______ my answer when the teacher cut me short.
选项:
A:I had finished
B:did I finish
C:had I finished
D:have I finished
答案: 【had I finished

15、 问题:In England, winter is _____snow, humid air, long nights and very chilly weather.
选项:
A:tied up
B:connected to
C: linked up
D:associated with
答案: 【associated with

16、 问题:(T/F) You cannot fill in the air waybill in languages other than English.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

17、 问题:(T/F) The railroad transport is capable of offering low-cost means of carrying bulky, low-value products.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

18、 问题:(T/F) The disadvantages of waterway transport is its limited speed.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:(T/F) Road transport can reach faraway places.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

20、 问题:(T/F) Air transport can be used to transport gas and oil.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

21、 问题:(T/F) The cost of pipeline construction and maintenance is low.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

22、 问题:(T/F) Air transport is capable of avoiding repeated handling and transshipment.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

23、 问题:(T/F) Railroad transport is capable of running at different speeds.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

24、 问题:(T/F) UPS is a logistics services company based in the United States. Its current slogan is “The World on Time”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

25、 问题:(T/F) The advantage of air transport is high speed but the disadvantage is not safe.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

26、 问题:This late __(deliver) has caused a lot of customer complaints.
答案: 【delivery
分析:【late是形容词,后面通常加名词,同时句子需要主语,因此填入名词delivery。】

27、 问题:These houses are offered for sale at ____( advantage ) prices.
答案: 【advantageous
分析:【prices是名词,前面需要填入形容词。advantageous prices意思是:有利的价格,符合题意。】

28、 问题:He wanted to travel to Beijing in the most __(economic) way.
答案: 【economical
分析:【​economical意思是:经济的;节约的;合算的,符合题意。】

29、 问题:There are three colors in the British flag,_(name), red, white and blue.
答案: 【namely
分析:【namely意思是:也就是说,符合题意。】

30、 问题:Regular _(maintain) is very important if you want to keep this machine in good order.
答案: 【maintenance
分析:【maintenance是名词,意思是:维护,保养,符合题意。】

31、 问题:If there were more containers, the goods _(transport) to the U.S.A..
答案: 【would be transported
分析:【与现在事实相反的虚拟语气,主句用would do, transport和主语the goods之间是被动关系,所以填入would be transported。】

32、 问题:_____ (compare) with Tom, Jean did much better in English study.
答案: 【Compared
分析:【状语表示:被与Tom比较,也就是说compare与主句主语Jean之间是被动关系,因此用过去分词compared做状语。】

33、 问题:Before boarding the airplane, you have to check in __ (bulk) luggage over there.
答案: 【bulky
分析:【bulky luggage意思是:大件行李。】

34、 问题:I will have finished my homework by the time he ______(arrive) tomorrow.
答案: 【arrives
分析:【由时间状语tomorrow可知by后说的是将来发生的事情,又由于在时间状语从句中用一般现在时代替将来时,所以填arrives。】

35、 问题:He talked about the experiment ______ (conduct) in our school.
答案: 【(以下答案任选其一都对)conducted;
being conducted;
to be conducted

分析:【conduct和experiment之间是被动关系,又加之句子本身不能确定实验做的时间,所以填入conducted、being conducted和to be conducted均可。】

36、 问题:The photographer searches for a new camera which can be ______ (adjust) to take pictures in cloudy or sunny conditions.
答案: 【adjusted
分析:【can be是被动语态,所以用填入过去分词adjusted。】

课程拓展内容:Unit 6 Quality(Book 2) 课程拓展内容:Unit 6 Quality(Book 2)(Test)

1、 问题:It poured with rain and it was impossible to _.
选项:
A:start
B:start with
C:start off
D:start on
答案: 【start off

2、 问题:She and a neighbour tried in vain to _____ him.
选项:
A:revive
B:wake
C:revived
D:waked
答案: 【revive

3、 问题:The glass bowl _____ into a thousand pieces.
选项:
A:smashed
B:broke
C:crushed
D:bursted
答案: 【smashed

4、 问题:He has ____ carving up the company which Hammer created from almost nothing.
选项:
A:set out
B:set with
C:set on
D:set about
答案: 【set about

5、 问题:You’d better ______ advice before making a project plan.
选项:
A:turn out
B:ask for
C:take in
D:put down
答案: 【ask for

6、 问题:We’ll have to continue the discussion tomorrow __we can make a final decision today.
选项:
A:unless
B:because
C:since
D:when
答案: 【unless

7、 问题:I have heard some bad news which has ___me very much.
选项:
A:disturbed
B:disturb
C:disturbing
D:had disturbed
答案: 【disturbed

8、 问题:What are the essential differences _ selling and marketing?
选项:
A:between
B:from
C:among
D:for
答案: 【between

9、 问题:In a questionnaire, you can use difficult terms or technical words to show your profession.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:When using multiple-choise questions, make sure that your answers include all the possible alternatives.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:In a questionnaire, you should avoid asking double questions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:When using multiple-choise questions, make sure that your answers include all the possible alternatives.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:The task ‘Find out which step in assembly process results in the most defects’belongs to IPQC.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:She made a remarkable __(recover) from the illness.
答案: 【recovery
分析:【这里用名词,a remarkable recovery形容明显的恢复。】

15、 问题:The car factory ______ (recall) all the cars which were supposed to have safety faults.
答案: 【recalled

16、 问题:Going public is a ______ (remark) event in the history of our company.
答案: 【remarkable
分析:【这里填形容词,remarkable。】

17、 问题:He’s over sixty, so his strength is slowly _____ (ebb) away.
答案: 【ebbing
分析:【ebb away 意思是:消失‘逐渐消退,为不及物动词词组,放在be动词后,用现在分词。】

18、 问题:In short, we will continue to ______ (innovation) and develop.
答案: 【innovate
分析:【不定式符号“to”后填动词原型。】

19、 问题:The island is of ______ (strategy) importance to France.
答案: 【strategic

20、 问题:I frequently use sunflowers as ______(symbolic) of strength.
答案: 【symbols

课程拓展内容:Unit 7 Marketing (Book 2) Unit 7 Marketing (Test)

1、 问题:My mobilephone , I have looked for it everywhere but still it .
选项:
A:.has lost, don’ t find
B:has lost, don’ t find
C:has lost, don’ t find
D: is missing, haven’ t found.
答案: 【 is missing, haven’ t found.

2、 问题:It was last night ___ I saw the comet.
选项:
A:the time
B: when
C:that
D: which
答案: 【that

3、 问题:—Do you know Jim quarreled with his brother ? —I don’ t know, _____.
选项:
A:nor don’ t I care
B:nor do I care
C:I don’ t care neither
D:I don’ t care also
答案: 【nor do I care

4、 问题:The volleyball match will be put off if it ___.
选项:
A:will rain
B:rains
C:rained
D:is rained
答案: 【rains

5、 问题:This office is very dirty and in a mess; it __ cleaned.
选项:
A:can’t have been
B:mustn’t have been
C:wouldn’t have been
D: shouldn’t have been
答案: 【can’t have been

6、 问题:Mr. Zhang has just been appointed ____ chief editor.
选项:
A:a
B:an
C:the
D:/
答案: 【/

7、 问题:Since there isn’t much time left, you can just tell us about it ____.
选项:
A:in detail
B:in short
C:in all
D:in brief
答案: 【in brief

8、 问题:Many young people find it harder to appreciate____music than pop music.
选项:
A:simple
B:light
C:ancient
D:classical
答案: 【classical

9、 问题:Founded in 1956 in Kansas, Payless grew rapidly on the basis of what was then a revolutionary idea: selling shoes in a self-service environment.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【配莱斯公司1956年创立于堪萨斯州。它发展得非常迅速,这得益于其在当时非常创新的理念:顾客可以自己挑选鞋子。】

10、 问题:Although giant discount one-stop shops like Walmart, Target, and Kohl’s had become the choice of shoppers who paid special attention to price when they bought shoes, Payless still had its advantage.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【原文表述:如果买鞋的顾客非常看重价格,那他们就会选择像沃尔玛,塔吉特,科尔士这样的一站式超级折扣店。配莱斯已经毫无优势可言。】

11、 问题:To reverse the situation, Payless hired a new CEO,Matt Rubel who brought massive changes to the company.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【为了扭转局势,配莱斯雇佣了一名新的首席执行官,麦特.鲁贝尔, 开始全新的变革。】

12、 问题:It is advisable to write sales letters following the principle of AIDA: attention, interest, desire and action.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【建议遵守AIDA原则来撰写销售信,即注意、兴趣、愿望、行动。】

13、 问题: Now that you have a job and I don’t, our situations are _.(reverse)
答案: 【reversed
分析:【reversed。考察被动语态,既然你有工作而我没有,我们的情况倒过来了。】

14、 问题:An ______ said that Katharine had told her friends it was time to end her career.(inside)
答案: 【insider
分析:【根据语法规则,此处需要主语,不定冠词an,填写insider。】

15、 问题:_____( found) in 1956 in Kansas, Payless grew rapidly on the basis of what was then a revolutionary idea: selling shoes in a self-service environment.
答案: 【Founded
分析:【考察非谓语动词,过去分词做状语,主句中的谓语动词动共用一个主语。因此答案为.Founded】

16、 问题:Fifty years later, it had become the largest shoe retailer in America, __ (target) low-budget families.
答案: 【targeting

17、 问题:Now Payless is widely known in the US for its fashion and style as well as its ____ (discount) price.
答案: 【discounted
分析:【此处考察过去分词作定语,商品价格打折是被动的,答案为discounted】

18、 问题:Please offer your most____(compete) price.
答案: 【competitive
分析:【此处需要形容词修饰price,因此答案为competitive】

19、 问题:According to_______ (inside), the committee is having difficulty making up his mind.
答案: 【insiders
分析:【To为介词,后面加名词,insiders 意思为知情者,表示一类人。】

20、 问题:A lot of money_______ (spend) by retailers on advertising every year.
答案: 【is spent
分析:【此处考察被动语态,用一般现在时。因此答案为is spent。

​】

Unit 8 Career Unit 8 Career(Test)

1、 问题:The path opens ___into a courtyard behind the houses.
选项:
A:up
B:down
C:out
D:in
答案: 【out

2、 问题:It is ______ that Tom gets the first prize, because he works very hard.
选项:
A:no surprise
B:not surprised
C:surprising
D:surprised
答案: 【no surprise

3、 问题:It’s required that the students ____ the term paper tomorrow.
选项:
A:finished
B: finish
C:will finish
D:may finish
答案: 【 finish

4、 问题:___ are in high market demand in the next decade concerning the fitness field.
选项:
A:Health information technicians
B:Information managers
C:Home health advisers
D:Physical training coaches
答案: 【Physical training coaches

5、 问题:__ is not usually included in a recruitment advertisement.
选项:
A:Company introduction
B:Position
C:Qualification for application
D:Vacation
答案: 【Vacation

6、 问题:His success is ______ to his intelligence and diligence.
选项:
A:because
B:attribute
C:attributable
D:relate
答案: 【attributable

7、 问题:Skilled workers are _ recently in this city.
选项:
A:demanding badly
B:in great demand
C:in assessment
D: in the face of
答案: 【in great demand

8、 问题:__ plastics, the machine is light in weight.
选项:
A:To make of
B:To be made of
C:Having made of
D:Made of
答案: 【Made of

9、 问题:__, the price would be reasonable.
选项:
A:All things are considered
B:For all things consider
C:All things considered
D:If all things considered
答案: 【All things considered

10、 问题:__ should make a good first impression to a potential employer.
选项:
A:Interview
B:Résumé
C:Job offer
D:All the above
答案: 【Résumé

11、 问题:Health information technicians are in great demand in the next decade with the expansion of fitness field.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Health information technicians(健康信息技术人员)属于医疗领域(medical field)而不是fitness field(健身领域)。】

12、 问题:Good prospects in an area of employment is the most important factor for your choice of career.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Text A 的最后一段:No matter how good the prospects are in an area of employment, your choice of career must depend primarily on an assessment of your own skills, abilities, personal qualities and interests.(不管该职业领域的前景有多好,你的职业选择都必须首先建立在对自身技能、能力、个人素质和兴趣的评估之上),所以好的前景不是最重要的因素。】

13、 问题:The top requisites for success in any field are the education and training in the world.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Text A 最后一段:The top requisites for success in any field are communication skills, positive mental attitude, and the ability to get along with people. Without these qualities, all the education and training in the world will not get you very far.(那就是在任何领域中获得成功的必要条件都是沟通技能、积极的精神状态和与人相处的能力。没有这些素质,世界上所有的教育和培训都不会帮你走得很远。),所以题干错误。】

14、 问题:When you write a résumé, appearance is more crucial than content.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Writing an résumé部分的讲解,Appearance is important, but content is even more crucial,因此题干错误。】

15、 问题:The information in one’s résumé needs to be well organized, easy to read and results-oriented.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【根据Writing an résumé部分的讲解,题干是正确的,意思是:简历中的信息应该精心组织,容易阅读而且以结果为导向。】

16、 问题: When you go to an interview, you should arrive as early as possible.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Warming-up部分的讲解,“Do plan to arrive on time or a few minutes early, not too early and NEVER late. 10 minutes early is acceptable.”,到达不要太早,永远不要迟到,早10分钟时可以接受的。】

17、 问题:You needn’t bring a copy of your résumé when you go to an interview.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Warming-up部分的讲解,“Don’t forget to bring a copy of your résumé.”(不要忘记带一份简历的复印件),可知题干错误。】

18、 问题:If you want to know your salary, you can ask the interviewer during the interview.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Warming-up部分的讲解,“Don’t inquire about salary, vacations, bonuses, retirement, etc., on the initial interview.” 可知题干错误。】

19、 问题:If you want to know whether you can apply for a position, you can read the qualification for application part in a recruitment ad.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【根据Text B部分的讲解,qualification for application tells us the requirements needed for the position, 因此我们可以根据the qualification for application(申请资历)推知我们是否能够申请一个职位。】

20、 问题: According to Text B, McDonald’s serves 48 million customers each day in 116 countries.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【根据Text B中About Mcdonald’s部分,“

剩余60%内容付费后可查看
   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注