本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:郭松
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-07-31
本篇答案更新状态:已完结

01 Nine to Five Unit test

1、 问题:Why hasn’t Jack Goodwin got a job yet?
选项:
A:He doesn’t have a very good degree.
B:He refuses to apply for jobs with low salaries.
C:It isn’t easy to get a job in the current financial climate.
D:He prefers to stay at home and help his family.
答案: 【It isn’t easy to get a job in the current financial climate.

2、 问题:How does he spend a typical day?
选项:
A:Doing a temporary job.
B:Watching television.
C:Queuing up in the university careers service.
D:Preparing for the next job interview.
答案: 【Watching television.

3、 问题:How do most of his friends spend the day?
选项:
A:They do nothing all day and go to the pub in the evening.
B:They do outdoor activities such as sailing.
C:They are forced to work by their parents.
D:They do part-tie jobs such as working in a bar.
答案: 【They do nothing all day and go to the pub in the evening.

4、 问题:How are Jack’s parents helping him?
选项:
A:By looking for jobs for him.
B:By paying for a trio to South America.
C:By gradually making him more financially aware.
D:By threatening to throw him out of the house.
答案: 【By gradually making him more financially aware.

5、 问题:What do Whoopi Goldberg, Bruce Willis and Brad Pitt have in common?
选项:
A:They all did bar work before going to university.
B:They took part in protests against nuclear power plants.
C:They learnt to act by dressing up as giant chickens.
D:They all did temporary jobs at one stage in their lives.
答案: 【They all did temporary jobs at one stage in their lives.

6、 问题:In the passage If you ask me, the writer claimed that real life is not like what people normally praise it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:She declined the offer to do an MA at the London School of Economics due to a bad financial condition.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:After she got the first salary in The Salisbury, she bought herself a bunch of flowers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Tony invested in the writer by giving her a 20,000-pound loan, asking a ten percent annual interest for the collateral of the money.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Using her own story, the writers elaborated that the optimal returns in the business world is given by investing in people.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:In the US, a “_ (2 words)” approach normally shows the positive aspects of the job hunter.
答案: 【hard sell

12、 问题:More than a quarter of British resume writers are guilty of overdoing their resume. That is, they tell ______ (1 word).
答案: 【lies

13、 问题:On mainland Europe, the standard format form CV can find clear and easy-to-understand, but it has not yet been __ (2 words).
答案: 【enthusiastically adopted

14、 问题:According to the writer, the “_____ (1 word, in capital letters)” philosophy is the most useful guideline.
答案: 【KISS

15、 问题:The following resume is written in a __ (1 word) order. 2008 Summer job in tourist information office, Bournemouth2007 Summer job as lifesaver patrolling busy beach in Bournemouth2006-2008 Occasional weekend bar work in Duke of Monmouth pub, Southampton2005-2006 Volunteer in India on a clean water project
答案: 【chronological

02 A Good Read Unit test

1、 问题:What is the main writing purpose of the passage Danger! Books may change your life?
选项:
A:To show the reader how to read fictions.
B:To persuade the reader that reading can be a life changing experience.
C:To claim that books provide the meaning of life.
D:To recommend some non-fiction books to read.
答案: 【To persuade the reader that reading can be a life changing experience.

2、 问题: Why are we like Alice in wonderland when we read a book?
选项:
A:Because, like Alice, we often have accident.
B:Because reading makes us feel young again.
C:Because reading opens the door to new experiences.
D:Because books lead us into a dream world.
答案: 【Because reading opens the door to new experiences.

3、 问题:According to the author, what is the advantage of reading over real life?
选项:
A:There is more variety in books than in real life.
B:We can experience variety in books than in real life.
C:The people we meet in a book are more interesting than real people.
D:It’s harder to make sense of teal life than a book.
答案: 【We can experience variety in books than in real life.

4、 问题:Which one is not the struggle that Miller, the author of They are alive and they spoke to me, has with books?
选项:
A:He had no money to buy books.
B:The books he wanted were always out at the library.
C:The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.
D:He was too young to borrow the “immoral” books.
答案: 【The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.

5、 问题: “A book lying idle on a shelf is wasted ammunition.”(Para. 4) What is the figure of speech used in this sentence?
选项:
A:Simile.
B:Metaphor.
C:Personification.
D:Analogy.
答案: 【Analogy.

6、 问题:According to Miller, what should you do when you find a book you want to read?
选项:
A:Pick it up and start reading.
B:Ask a friend for advice about the book.
C:Think about whether you really need to read it.
D:Only read it if it is original.
答案: 【Think about whether you really need to read it.

7、 问题:Why does Miller especially admire about Blaise Cendrars?
选项:
A:He had a very adventurous life.
B:He was a great writer.
C:He knew what to do with his time.
D:He read as well as wrote a lot.
答案: 【He read as well as wrote a lot.

8、 问题:The author’s tone in the passage is _____.
选项:
A:ironic
B:unreasonable
C:contradictory
D:inexplicable
答案: 【ironic

9、 问题:What kinds of books helps Thomas Merton find out the true meaning of life?
选项:
A:William Blake’s poetic works.
B:Various plays by ancient Greek thinkers and writers.
C:Religious writings.
D:Novels ranging from the classics to the most recent.
答案: 【William Blake’s poetic works.;
Various plays by ancient Greek thinkers and writers.;
Religious writings.

10、 问题:What are the reading’s benefits that the author reemphasizes in the end of his writing?
选项:
A:To visit another world.
B:To meet different people.
C:To live other lives.
D:To reflect on ourselves.
答案: 【To visit another world.;
To meet different people.;
To live other lives.;
To reflect on ourselves.

11、 问题:The novel Thing fall apart, setting in Nigeria at the end of the 19th century, is a postcolonial novel and a portrayal of culture clash.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:The clash occurs when African traditions meet the forces for change in the form of Christianity, as differences in their values and beliefs create misunderstandings and conflicts.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注