本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-07-24
本篇答案更新状态:已完结

Unit 4 Understanding Animals Unit 4 Quiz: 阅读理解

1、 问题:Read the passage When We Abuse Animals We Debase Ourselves, and decide whether the following statements are true or false.They public were shocked at the video on animal abuse.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

分析:【Para. 1 When the Human Society video that showed this and other brutal slaughterhouse treatment made the rounds on the Internet a few weeks ago, it caused public shock.】

2、 问题:Human beings growing richer in moral qualities contributes to the survival of animals.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Para. 3 Neither our civilization nor our planet will survive unless human beings grow richer in moral qualities.】

3、 问题:Animals are proved amoral and immune to pain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Para. 6 Research has consistently revealed evidence of the morality and sentience of the nonhuman world.】

4、 问题:We learned from elephant the compatibility of power and gentleness.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Para.10 We learn from an elephant that power and gentleness are not incompatible.】

5、 问题:The “Golden Rule” of conduct toward all species is to treat animals with the utmost dignity and respect.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Para 13】

Unit 4 Understanding Animals Unit 4 Quiz:词汇检测

1、 问题:During Shakespear’s time, people used to take pet animals as family members, so those who advocated ban of animal cruelty would be called insane.
选项:
A:innocent
B:crazy
C:intelligent
D:dangerous
答案: 【crazy

2、 问题:Animal rights had been a wild notion, which was laughed at by the public.
选项:
A:idea
B:notice
C:assumption
D:suggestion
答案: 【idea

3、 问题:Thanks to his support, otherwise, it would be impossible that I could withstand the pressure from the authority.
选项:
A:uphold
B:adopt
C:enforce
D:bear
答案: 【bear

4、 问题:This book is inspiring, reminding readers how much people have accepted the philosophy of humanism.
选项:
A:provoking
B:involving
C:stimulating
D:interesting
答案: 【stimulating

5、 问题:If we’d all work together, I think we could accomplish our goal.
选项:
A:achieve
B:obtain
C:become
D:cherish
答案: 【achieve

6、 问题:Politeness and truth are often mutually incompatible.
选项:
A:inconsistent
B:inappropriate
C:improper
D:incomprehensive
答案: 【inconsistent

7、 问题:The warning signs of the disease are so subtle that they are often ignored.
选项:
A:gentle
B:mysterious
C:thin
D:unnoticeable
答案: 【unnoticeable

8、 问题:With the passage of the Animal Rights Act, we realized that the rescued dogs, cats, rabbits and horses who live with so many of us today ultimately owe their survival to it.
选项:
A:gradually
B:immediately
C:finally
D:afterwards
答案: 【finally

Unit 1 A Greener Future Unit 1 Quiz: 词汇检测

1、 问题:Students have got into the spirit, waging competitions to boost recycling and slash energy use in dorms.
选项:
A:reduce
B:increase
C:decrease
D:promote
答案: 【reduce

2、 问题:They cut discarded books from bindings so the paper could be recycled.
选项:
A:misplaced
B:abandoned
C:disordered
D:damaged
答案: 【abandoned

3、 问题:Green buildings are also cropping up on campuses, from Duke with its green-roofed “Smart Home” to the new University of California, Merced.
选项:
A:putting up
B:going up
C:coming up
D:holding up
答案: 【coming up

4、 问题:Yet even when the basic science of climate change has been accepted by almost all scientists, many others still seem to think that it is unfounded.
选项:
A:uninterested
B:unheard
C:unidentified
D:unsupported
答案: 【unsupported

5、 问题:This is precisely why my Rainforests Project has expended so much effort during these last two years to help facilitate a consensus on increasing international cooperation to cut deforestation.
选项:
A:agreement
B:movement
C:change
D:dialogue
答案: 【agreement

6、 问题:If in the future it becomes clear that the world’s big polluters knew but did little or nothing about these problems, a whole new generation of resentment might be born.
选项:
A:anger
B:miracle
C:trouble
D:innovation
答案: 【anger

7、 问题:The presidential candidates all tout green-collar jobs like McAnally’s as part of their plans tocombat climate change.
选项:
A:criticize
B:welcome
C:praise
D:include
答案: 【praise

8、 问题:“I can’t say for sure what kind of steak it is,” the waitress solemnly answered, “but I can assureyou it was raised in a stress-free environment.”
选项:
A:jokingly
B:seriously
C:happily
D:loudly
答案: 【seriously

9、 问题:Several studies have set out how climate change will threaten economic development, especiallyin the most vulnerable and poorest countries.
选项:
A:easily hurt
B:poorly armed
C:densely populated
D:highly centralized
答案: 【easily hurt

10、 问题:By using innovative, long-term investment instruments, perhaps facilitated by the multilateral development banks, we could restore vast areas of already degraded land to increase food output.
选项:
A:cultivated
B:fertile
C:poor
D:worsened
答案: 【worsened

Unit 1 A Greener Future Unit 1 Quiz:阅读理解

1、 问题:Cornell president believes that students have taken great initiative in Earth-protecting movement.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Para 1: Cornell president David Skorton puts it best: “Sustainability is no longer an elective”.】

2、 问题:A very famous university Kalamazoo College in Michigan won the nationwide RecycleMania competition in 2008.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【Para 2: The 2008 champion wasn’t powerhouse university like Harvard or Stanford, but a tiny Kalamazoo College in Michigan.】

3、 问题:The typical feature of a green building is recyclable, reusable.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注