本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-14到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

WEEK 1 Unit 1 Testing

1、 问题:Which of the following occasions has a formal debate?
选项:
A:Family argument.
B:Friends’ argument.
C:Criminal court argument.
D:Air stewardess and passengers’ argument.
答案: 【Criminal court argument.

2、 问题:Educational debates benefit students by ______ .
选项:
A:enhancing the integrity of ideas
B:helping them get high scores
C:making more friends
D:winning honors
答案: 【enhancing the integrity of ideas

3、 问题:Debaters can become effective citizens because ______ .
选项:
A:they learn to think calmly
B:they learn to speak frankly
C:they learn to respond quickly
D:they learn to think critically and argue skillfully
答案: 【they learn to think critically and argue skillfully

4、 问题:Which of the following is an English debate sponsored by China?
选项:
A:Public Forum Debate.
B:FLTRP Cup.
C:Lincoln-Douglass Debate.
D:British Parliamentary Debate.
答案: 【FLTRP Cup.

5、 问题:Debate became important in the United States since ____ .
选项:
A:the country was established
B:the beginning of the last century
C:Civil Rights Movement
D:the presidential campaign was broadcasted on TV
答案: 【the country was established

WEEK 2 Unit 2 Testing

1、 问题:There are several debate formats. What format is our focus on ?
选项:
A:AP debate format
B:BP debate format
C:AA debate format
D:WP debate format
答案: 【BP debate format

2、 问题:How do debaters select their positions?
选项:
A:The positions are decided by the head judge.
B:The positions are selected by the debaters in turn.
C:The positions are given to debate teams at random.
D:The positions are arranged according to the ranking in previous debates.
答案: 【The positions are given to debate teams at random.

3、 问题:On the Government side (OG &CG), what are the roles of the four speakers in order?
选项:
A:Construct a case – develop the case – extend the case – conclude
B:Develop a case –construct the case –extend the case – conclude
C:Construct a case – extend the case –develop the case – conclude
D:Extend a case – construct the case –develop the case – conclude
答案: 【Construct a case – develop the case – extend the case – conclude

4、 问题:All of the following are the roles of the Prime Minister except ____.
选项:
A:defining and interpreting the motion
B:refuting the Leader of Opposition
C:analyzing the motion
D:constructing a case for the proposition side
答案: 【refuting the Leader of Opposition

5、 问题:Which speaker(s) don’t have to present new arguments?
选项:
A:The prime minister and the leader of opposition.
B:The deputy prime minister and the deputy leader of opposition.
C:The member(s).
D:The whip(s).
答案: 【The whip(s).

WEEK 2 Unit 9 Testing

1、 问题:Which of the following is true about doing research for a debate?
选项:
A:Baidu is a great source for you to get reliable information.
B:You should use celebrities’ statements to support your points.
C:You need both facts and expert opinions as evidence for your arguments.
D:Printed resources are better than online information for your research.
答案: 【You need both facts and expert opinions as evidence for your arguments.

2、 问题:Where do you go for facts and interpretations of both contemporary and historical issues when you do research?
选项:
A:Newspapers.
B:Journals.
C:Books.
D:Encyclopedias.
答案: 【Newspapers.

3、 问题:Which of the following is probably an excellent place to begin your research with when you don’t know much about a topic?
选项:
A:Journals.
B:Books.
C:Newspapers.
D:Encyclopedias.
答案: 【Encyclopedias.

4、 问题:Which of the following can be considered an important princple when you’re doing research for your arguments?
选项:
A:When in doubt rely on your instinct.
B:Always ask your teacher for evaluation.
C:Do not rely on one particular source exclusively.
D:Printed books are always better than internet materials.
答案: 【Do not rely on one particular source exclusively.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群934507360反馈
需要期末答案的同学可加入Q群934507360购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注