本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:刘倩
本课程起止时间为:2020-02-19到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

WEEK 1 Unit 1 Testing

1、 问题:Which of the following occasions has a formal debate?
选项:
A:Family argument.
B:Friends’ argument.
C:Criminal court argument.
D:Air stewardess and passengers’ argument.
答案: 【Criminal court argument.

2、 问题:Educational debates benefit students by ______ .
选项:
A:enhancing the integrity of ideas
B:helping them get high scores
C:making more friends
D:winning honors
答案: 【enhancing the integrity of ideas

3、 问题:Debaters can become effective citizens because ______ .
选项:
A:they learn to think calmly
B:they learn to speak frankly
C:they learn to respond quickly
D:they learn to think critically and argue skillfully
答案: 【they learn to think critically and argue skillfully

4、 问题:Which of the following is an English debate sponsored by China?
选项:
A:Public Forum Debate.
B:FLTRP Cup.
C:Lincoln-Douglass Debate.
D:British Parliamentary Debate.
答案: 【FLTRP Cup.

5、 问题:Debate became important in the United States since ____ .
选项:
A:the country was established
B:the beginning of the last century
C:Civil Rights Movement
D:the presidential campaign was broadcasted on TV
答案: 【the country was established

WEEK 1 Unit 2 Testing

1、 问题:There are several debate formats. What format is our focus on ?
选项:
A:AP debate format
B:BP debate format
C:AA debate format
D:WP debate format
答案: 【BP debate format

2、 问题:How do debaters select their positions?
选项:
A:The positions are decided by the head judge.
B:The positions are selected by the debaters in turn.
C:The positions are given to debate teams at random.
D:The positions are arranged according to the ranking in previous debates.
答案: 【The positions are given to debate teams at random.

3、 问题:On the Government side (OG &CG), what are the roles of the four speakers in order?
选项:
A:Construct a case – develop the case – extend the case – conclude
B:Develop a case –construct the case –extend the case – conclude
C:Construct a case – extend the case –develop the case – conclude
D:Extend a case – construct the case –develop the case – conclude
答案: 【Construct a case – develop the case – extend the case – conclude

4、 问题:All of the following are the roles of the Prime Minister except ____.
选项:
A:defining and interpreting the motion
B:refuting the Leader of Opposition
C:analyzing the motion
D:constructing a case for the proposition side
答案: 【refuting the Leader of Opposition

5、 问题:Which speaker(s) don’t have to present new arguments?
选项:
A:The prime minister and the leader of opposition.
B:The deputy prime minister and the deputy leader of opposition.
C:The member(s).
D:The whip(s).
答案: 【The whip(s).

WEEK 2 Unit 3 Testing

1、 问题:What is the basic task for all speakers in a debate?
选项:
A:Proposing new ideas.
B:Building arguments.
C:Refuting the other’s ideas.
D:/
答案: 【Building arguments.

2、 问题:What does the claim in the argument refer to?
选项:
A:An opinion yet to be proven.
B:The supporting materials.
C:The logic within the argument.
D:/
答案: 【An opinion yet to be proven.

3、 问题:What suggestion does the lecturer give to novice debaters?
选项:
A:To imply the warrant when it is self-evident.
B:To make sure that the warrant is valid.
C:To state the warrant explicitly.
D:/
答案: 【To state the warrant explicitly.

4、 问题:Which argument structure consists of one claim and one piece of evidence?
选项:
A:Simple structure.
B:Linked structure.
C:Complex structure.
D:/
答案: 【Simple structure.

5、 问题:Which statement is true about independent argument, but untrue about linked argument?
选项:
A:All pieces of evidence work together in support of the claim.
B:Each piece of evidence can support the claim independently.
C:Two or more pieces of evidence is used to support the claim.
D:/
答案: 【Each piece of evidence can support the claim independently.

WEEK 2 Unit 4 Testing

1、 问题:Reasoning is about how we move from one idea to another.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:Reasoning by example leads to a conclusion of probability.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:Reasoning by analogy leads to a conclusion of certainty.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:Reasoning from principle leads to a conclusion of probability.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Reasoning by cause leads to a conclusion of certainty.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

WEEK 3 Unit 5 Testing

1、 问题:Which of the following is NOT a fallacy?
选项:
A:a mistaken belief
B:a false idea
C:a bad idea
D:a misleading belief
答案: 【a bad idea

2、 问题:Which of the following is a fallacy of problematic premises?
选项:
A:an appeal to popularity
B:begging the question
C:faulty analogy
D:hasty generalization
答案: 【begging the question

3、 问题:Which of the following fallacy indicates a hasty conclusion?
选项:
A:ad hominem
B:a red herring fallacy
C:an appeal to popularity

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注