本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:赵琴
本课程起止时间为:2020-02-25到2020-02-26
本篇答案更新状态:已完结

Week 1: Course Introduction and an Overview of the Semester Week 1 Test: Identifying Patterns of Dev

1、 问题:Home schooling belongs to the past and is unacceptable in modern society. To what extent do you agree or disagree with this statement? Use your own knowledge and experience and support your arguments with examples and relevant evidence.
选项:
A:Examples
B:Personal narrative
C:Process
D:Classification
E:Definition
答案: 【Examples;
Personal narrative

2、 问题:Many people think that a sense of competition in children should be encouraged. However, this essay argues that children who are taught to co-operate rather than compete will become more successful in their future career.
选项:
A:Definition
B:Cause and effect
C:Process
D:Personal narrative
E:Description
答案: 【Definition;
Cause and effect

3、 问题:Even if some people believe that there are some disadvantages brought by the Internet, they cannot deny the fact that it brings more advantages.
选项:
A:Classification
B:Examples
C:Personal narrative
D:Description
E:Process
答案: 【Classification;
Examples

4、 问题:Even though globalization affects the world’s economy in a very positive way, its negative side should not be overlooked.
选项:
A:Cause and effect
B:Classification
C:Description
D:Narrative
E:Process
答案: 【Cause and effect;
Classification

5、 问题:These days, it seems that an increasing number of people are leaving rural areas to live in the city. Discuss some of the effects of rural depopulation (migration from the country to the city) and suggest some ways in which this trend could be reversed.
选项:
A:Cause and effect
B:Examples
C:Definition
D:Classification
E:Process
答案: 【Cause and effect;
Examples

Week 2: Description Week 2 Test: Identify Sensory Expressions

1、 问题:The buns are feathery soft but heavy in the hand and soggy inside.
选项:
A:sense of touch
B:sense of hearing
C:sense of smell
D:none of those.
E:sense of sight
答案: 【sense of touch

2、 问题:Her hair was a deep black, cropped short and pointing in every direction.
选项:
A:sense of sight
B:sense of hearing
C:sense of
touch
D:sense of smell
E:sense of taste
答案: 【sense of sight

3、 问题:The local street snacks are hot, spicy and salty.
选项:
A:sense of taste
B:sense of hearing
C:sense of touch
D:sense of smell
E:sense of sight
答案: 【sense of taste

4、 问题:I chew noisily and happily like a puppy at a food bowl.
选项:
A:sense of hearing
B:sense of sight
C:sense of touch
D:sense of smell
E:sense of taste
答案: 【sense of hearing;
sense of sight

5、 问题:The wind began to blow fiercely, and the rain was getting harder with each passing second. Palm fronds
were blowing across the road like leaves. The rain was now coming at me horizontally instead of vertically, blowing from left to right. Within a few minutes, I couldn’t see the road directly in front of my car. The force of the
rain felt and sounded like a hundred fire hoses aimed directly at the left side of my car. I slowed down to a literal crawl and tried to continue without driving into the lake or a ditch.
选项:
A:sense of sight
B:sense of hearing
C:sense of touch
D:sense of taste
E:sense of smell
答案: 【sense of sight;
sense of hearing

Week 4: Process Analysis Week 4 Test(Process Analysis)

1、 问题:”How to do in-text citation in a research paper” refers to an informational process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:”A method for reducing anxiety” is an informative process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【People suffer from anxiety ofter because of different things. There will be a sole remedy to cure every case. The instructions given here can be that simple as a manual to guide us how to install a software.】

3、 问题:”How to first-aid people in heat stroke” can be defined as informational process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:”How to register online” will guide students through the steps registration for courses on the Internet. It is an informational process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:”How an advertisement works” is a typical example of directional process.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:”How credit card companies make money” calls for an informational process.
选项:
A:正确

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注