本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-07-30
本篇答案更新状态:已完结

第二周 基本概念 基本概念单元测验

1、 问题:How many syllables are there in the word “athletic”?
选项:
A:One
B:Two
C:Three
D:Four
答案: 【Three

2、 问题:The syllable is the stressed syllable in the word “police”.
选项:
A:first
B:second
C:third
D:fourth
答案: 【second

3、 问题:There are vowels in English.
选项:
A:20
B:21
C:22
D:23
答案: 【20

4、 问题:We stress the second syllable if “suspect” is a .
选项:
A:noun
B:verb
C:adjective
D:conjunction
答案: 【verb

5、 问题:There are 4 front vowels in English, and they are /i:/, /ɪ/, /e/, and /æ/.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:The first syllable is the stressed syllable in the word “ourselves”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:In English, strong beats are called stress — the heart of the rhythmic pattern.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:There are two syllables in the word “writer”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题: 是一个言语单位,通常由一个或几个音素组成,是英语语音节奏的最基本单位。
答案: 【音节

10、 问题:英语的音节一般是以 来划分的。
答案: 【元音

第五周 辅音:鼻音、舌侧音、延续音、辅音连缀 辅音单元测验

1、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the consonant you hear.(本套单元测验配套音频下载网址为:http://pan.baidu.com/s/1d-FO9XhSjdpPlWYfAOfiEA 提取码: qcxs 请打开网址,输入提取码,在线播放音频或者下载音频后播放使用。请大家根据音频内容完成测验。)
选项:
A:/s/
B:/θ/
C:/ʃ/
D:/z/
答案: 【/ʃ/

2、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the consonant you hear.
选项:
A:/b/
B:/p/
C:/dz/
D:/ð/
答案: 【/b/

3、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the consonant you hear.
选项:
A:/ʒ/
B:/j/
C:/dʒ/
D:/r/
答案: 【/j/

4、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the word you hear.
选项:
A:catch
B:cash
C:case
D:crash
答案: 【cash

5、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the word you hear.
选项:
A:they
B:lay
C:ray
D:day
答案: 【they

6、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the word you hear.
选项:
A:seat
B:seats
C:seed
D:seeds
答案: 【seats

7、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the phrase you hear.
选项:
A:right or long
B:light or long
C:right or wrong
D:light or wrong
答案: 【right or wrong

8、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the phrase you hear.
选项:
A: fine fire with fire
B:flight higher with fire
C:fight fire with fair
D:fight fire with fire
答案: 【fight fire with fire

9、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the sentence you hear.
选项:
A:Various visitors visited the village.
B:Various visitors visit the village.
C:Furious visitors visit the village.
D:Furious visitors visited the villages.
答案: 【Various visitors visited the village.

10、 问题:Sound discrimination. Listen carefully and choose the sentence you hear.
选项:
A:Her whole right hands really hurt.
B:Her whole right hand really hurts.
C:Her whole light hands can really hurt.
D:Her whole light hand can really hurts.
答案: 【Her whole right hand really hurts.

11、 问题:There are six stop consonants in English, and they are /p/, /b/, /t/, /d/, /k/,and /g/.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:English consonants can be classified into two types. One type is voiced consonant and the other is unvoiced.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:To make the sound /m/, we must open our mouth and raise our tongue tip to the roof of the mouth.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

14、 问题:The airstream is blocked completely for a time when making stop consonants, but the airstream is only partially blocked when making fricatives.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题:The lateral consonant /l/ is produced with potential air flow around one or both sides of the tongue.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题:In order to pronounce a consonant correctly, one should pay great attention to the mouth shape, tongue position and voicing of it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

17、 问题:/tʃ/ and /dʒ/ are __ (请填入音标类别), produced by blocking off the breath-stream between the tongue and the gum ridge, for a stop and a fricative.
答案: 【affricates

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注