本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-03-02到2020-07-03
本篇答案更新状态:已完结

第一讲 语言究竟是什么 第一讲测验

1、 问题:Which of the following statements is NOT true about language?
选项:
A:Language is a sound system.
B:Language is a set of symbols.
C:Language must have both spoken form and written form.
D:Language is systemic.
答案: 【Language must have both spoken form and written form.

2、 问题:Why do people like reading poems?
选项:
A:To get information.
B:To learn about the old times.
C:To know the poet.
D:To enjoy the beauty of language.
答案: 【To enjoy the beauty of language.

3、 问题:In different cultures, people have different topics to maintain social or personal relations. Which of the following statements is true?
选项:
A:British people like talking about weather.
B:Chinese people like talking about food.
C:Rundi people like talking about their husband.
D:American people like talking about God.
答案: 【British people like talking about weather.

4、 问题:Language is not only used to exchange information, it can also perform many other functions, such as to express emotions or to persuade others, etc.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:The origin of language is still an unsolved question.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:Language is a very important part of our life. Without language, we can’t live any more.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

第二讲 语言有哪些主要特征? 第二讲测验

1、 问题:How many kinds of onomatopoeia are mentioned in this lecture?
选项:
A:One.
B:Three.
C:Four.
D:Two
答案: 【Two

2、 问题:How do bees communicate with each other?
选项:
A:By special calls.
B:By flapping with wings.
C:Through different beating patterns.
D:Using different dance patterns.
答案: 【Using different dance patterns.

3、 问题:Why is “笔” named “pen” in English?
选项:
A:It’s arbitrary.
B:Pen refers to feather in the old times.
C:Pen refers to ink in the old times.
D:There is no logical reason.
答案: 【Pen refers to feather in the old times.

4、 问题:Animal languages are not creative
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Animals never lie.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:There are dialects in animal languages.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

第三讲 声音也是有意义的 第三讲测验

1、 问题:Which of the following makes an acceptable combination in English for the three letters b, s, u?
选项:
A:sbu
B:bsu
C:usb
D:sub
答案: 【sub

2、 问题:What is the proper way to pronounce the same sound linking, such as “kiss someone”?
选项:
A:Pronounce only once.
B:Pronounce twice.
C:None of the above.
D:Hold the same sound longer.
答案: 【Hold the same sound longer.

3、 问题:Which is not true about reduction and contraction?
选项:
A:Final consonants are usually not released.
B:Auxiliary verbs are usually contracted.
C:Sometimes, initial syllable can be dropped.
D:Vowels cannot be reduced.
答案: 【Vowels cannot be reduced.

4、 问题:Which of the following cannot be linked in connected speech?
选项:
A:Fill in
B:Kick out
C:Beat up
D:Open wide
答案: 【Open wide

5、 问题:There are no principles or rules for the pronunciation of English words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:It is predictable that how much amount of linking occurs in a connected speech.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:According to George Bernard Shaw, fish and ghoti should share the same pronunciation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

第四讲 形形色色的英语词汇 第四讲测验

1、 问题:How many reasons are mentioned for words having more than one meaning?
选项:
A:1
B:2
C:3
D:4
答案: 【2

2、 问题:Which of the following is not influenced by its etymology?
选项:
A:b in debt
B:b in subtle
C:l in salmon
D:p in help
答案: 【p in help

3、 问题:Which of the following statements is NOT true about the word “ball”?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注