本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-26到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

01 Nine to Five Unit test

1、 问题:Why hasn’t Jack Goodwin got a job yet?
选项:
A:He doesn’t have a very good degree.
B:He refuses to apply for jobs with low salaries.
C:It isn’t easy to get a job in the current financial climate.
D:He prefers to stay at home and help his family.
答案: 【It isn’t easy to get a job in the current financial climate.

2、 问题:How does he spend a typical day?
选项:
A:Doing a temporary job.
B:Watching television.
C:Queuing up in the university careers service.
D:Preparing for the next job interview.
答案: 【Watching television.

3、 问题:How do most of his friends spend the day?
选项:
A:They do nothing all day and go to the pub in the evening.
B:They do outdoor activities such as sailing.
C:They are forced to work by their parents.
D:They do part-tie jobs such as working in a bar.
答案: 【They do nothing all day and go to the pub in the evening.

4、 问题:How are Jack’s parents helping him?
选项:
A:By looking for jobs for him.
B:By paying for a trio to South America.
C:By gradually making him more financially aware.
D:By threatening to throw him out of the house.
答案: 【By gradually making him more financially aware.

5、 问题:What do Whoopi Goldberg, Bruce Willis and Brad Pitt have in common?
选项:
A:They all did bar work before going to university.
B:They took part in protests against nuclear power plants.
C:They learnt to act by dressing up as giant chickens.
D:They all did temporary jobs at one stage in their lives.
答案: 【They all did temporary jobs at one stage in their lives.

6、 问题:In the passage If you ask me, the writer claimed that real life is not like what people normally praise it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:She declined the offer to do an MA at the London School of Economics due to a bad financial condition.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:After she got the first salary in The Salisbury, she bought herself a bunch of flowers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Tony invested in the writer by giving her a 20,000-pound loan, asking a ten percent annual interest for the collateral of the money.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Using her own story, the writers elaborated that the optimal returns in the business world is given by investing in people.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:In the US, a “_ (2 words)” approach normally shows the positive aspects of the job hunter.
答案: 【hard sell

12、 问题:More than a quarter of British resume writers are guilty of overdoing their resume. That is, they tell ______ (1 word).
答案: 【lies

13、 问题:On mainland Europe, the standard format form CV can find clear and easy-to-understand, but it has not yet been __ (2 words).
答案: 【enthusiastically adopted

14、 问题:According to the writer, the “_____ (1 word, in capital letters)” philosophy is the most useful guideline.
答案: 【KISS

15、 问题:The following resume is written in a __ (1 word) order. 2008 Summer job in tourist information office, Bournemouth2007 Summer job as lifesaver patrolling busy beach in Bournemouth2006-2008 Occasional weekend bar work in Duke of Monmouth pub, Southampton2005-2006 Volunteer in India on a clean water project
答案: 【chronological

05 Gender Studies Unit test

1、 问题:What is the unmarked clothing style for men?
选项:
A:A cowboy shirt with string tie.
B:A three-piece suit.
C:A necklaced hippie in jeans.
D:A suit and tie.
答案: 【A suit and tie.

2、 问题:What does a marked female ending to a word usually convey?
选项:
A:Physical attractiveness.
B:A lack of authority.
C:A lack of seriousness.
D:Greater professional competence.
答案: 【A lack of seriousness.

3、 问题:Emmy Awards are for ______.
选项:
A: television
B:theatre
C:music and recording
D:movie
答案: 【 television

4、 问题:Which of the following words is marked?
选项:
A:Doctor.
B:Actor.
C:Actress.
D:Poet.
答案: 【Actress.

5、 问题:Which of the following does NOT belong to traditional stereotypes of women?
选项:
A: Emotional.
B:Nurturing.
C:Weak.
D:Driven.
答案: 【Driven.

6、 问题:What are the author’s main purposes of writing this passage entitled Sex differences in English gossip rules?
选项:
A:To summarize findings from recent research.
B: To present the writer’s own research findings.
C:To show that women are superior to men.
D:To dispel a myth about gender differences in gossipping.
答案: 【To summarize findings from recent research.;
To present the writer’s own research findings.;
To dispel a myth about gender differences in gossipping.

7、 问题:Men gossip just as much as women.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:Men talk more about politics than women.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Men talk more about football than women.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Women talk more about themselves than men.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

11、 问题:Men don’t admit they gossip.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:Women don’t admit they gossip.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题: If a woman wears no make-up, she is unmarked.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

14、 问题:In western tradition, women will take her husband’s family name after marriage.
选项:
A:正确

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注