本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:李更春;石瑶
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-05-31
本篇答案更新状态:已完结

1 学术论文的基本特点介绍 Introduction to Academic Writing Test on the Features of Academic Writing

1、 问题:Long, complex sentences are one of the main features of academic texts.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:Dissertation utilizes outside information to support a thesis or make an argument.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:Academic writing can use both objective and subjective language.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:All source materials should be cited and kept in the same style manual.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Rules of punctuation and grammar must be followed in academic writing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

1 学术论文的基本特点介绍 Introduction to Academic Writing Test on the Process of Academic Writing

1、 问题:Please put the general steps in academic writing in a correct order. a:Write. b: Do Researchc: Choose a Topic- Narrow Down the Topic.d: Proofread. e: Revise.f: Take notes g: Edit. h: Plan Your Essay (arguments, thesis statement, outline).
选项:
A:dfabehgc
B:cbfhaegd
C:acdfhbeg
D:cbhfaegd
答案: 【cbfhaegd

2、 问题:To make research more effective and less time-consuming, which one has not been mentioned?
选项:
A:Setup and follow a research schedule.
B:preliminary research.
C:Immediately record source information
D:Find sources as much as you can
答案: 【Find sources as much as you can

3、 问题:When we start to do research, the topic we chose can both be specific or general.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:The thesis statement is what your paper try to support.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Taking notes can help us plan arguments.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2 搜集资源 Finding Sources Test on the Finding Resources for Academic Writing

1、 问题:Which one is not a credible source?
选项:
A:CNKI
B:Books
C:Scholarly Journals
D:Opinion columns in newspapers.
答案: 【Opinion columns in newspapers.

2、 问题:When is the Latin term et al. required in a citation?
选项:
A:more than three authors
B:more than four authors
C:more than five authors
D:more than six authors
答案: 【more than six authors

3、 问题:What is the difference between primary sources and second sources?a: Primary sources relate to publicly available data, like historical documents (e.g., a transcript of oral history, interview data), raw data from an experiment, or demographic records. b: Second sources relate to publicly available data, like historical documents (e.g., a transcript of oral history, interview data), raw data from an experiment, or demographic records. c: Secondary sources have been produced for public consumption in the form of a journal article or a chapter in an edited book. d:Primary sources have been produced for public consumption in the form of a journal article or a chapter in an edited book.
选项:
A:ab
B:ac
C:cd
D:bd
答案: 【ac

4、 问题:How to identify a credible source?
选项:
A:Peer-reviewed articles
B:The most recent information
C:Familiarizing yourself with the author.
D:All of them
答案: 【All of them

5、 问题:Which one is not the thing to avoid?
选项:
A:Using any information that has an obvious bias.
B:Using material that is out of date.
C:Social media.
D:Using a first-hand quote.
答案: 【Using a first-hand quote.

2 搜集资源 Finding Sources Test on the Tools and Methods of Finding Resources

1、 问题:Which one is not an effective reading method?
选项:
A:Read intensively to make notes on key points
B: Scan text for the information you need (e.g., names)
C: Survey text features (e.g., abstract, contents, index)
D:Read extensively to grasp the main idea
答案: 【Read extensively to grasp the main idea

2、 问题:Which one is not consistent with what we have introduced in this class?
选项:
A:References list shows all the sources used by the author and referred to in the text. It should give you some suggestions for future reading.
B:Introduction or preface is where the author often explains his/ her reasons for writing, and also how the text is organized.
C:Abstract tells you what proportion of the text is devoted to the topic you are researching.
D:Bibliography is the sources the author has used but not specifically referred to.
答案: 【Abstract tells you what proportion of the text is devoted to the topic you are researching.

3、 问题:How to assess internet sources critically?
选项:
A:Is this a reputable website, for example with ac. (= academic) in the URL
B:Is the name of the author given and is he/she well-known in the field
C:Is the language of the text in a suitable academic style
D:All of them
答案: 【All of them

4、 问题:Which one is not correct according to this lesson?
选项:
A:Examines common text features is important for effective reading.
B:Critical thinking is less important than examining common text features.
C: Learning to distinguish facts and opinions is good for effective reading.
D:Students are usually paying little attention to reading skills.
答案: 【Critical thinking is less important than examining common text features.

5、 问题:Which one is called critical thinking?
选项:
A:Does the argument of the writer develop logically, step by step?
B:Are the examples given helpful? Would other examples be better?
C: Does the author have any bias?
D: All of them.
答案: 【 All of them.

3 不同方向的选题 Topic Selection Test on the Principles for Topic Selection

1、 问题:In the lists below, each group contains various concepts which contain a logical connection. Choose the right order of logical chain from the most general ones to the most specific ones. a) language b) borrowed words in the modern Chinese language c) Chinese language d) western influences on the borrowed words in modern Chinese words e) modern Chinese language
选项:
A:a) c) b) e) d)
B:a) c) e) b) d)
C:c) a) e) b) d)
D:a) c) d) b) e)
答案: 【a) c) e) b) d)

2、 问题:In the lists below, each group contains various concepts which contain a logical connection. Choose the right order of logical chain from the most general ones to the most specific ones. a) Thanksgiving food b) holiday traditions c) customs d) Turkey in Thanksgiving e) culture
选项:
A:e) c) b) d) a)
B:c) e) b) a) d)
C:e) c) b) a) d)
D:c) e) b) d) a)
答案: 【e) c) b) a) d)

3、 问题:In the lists below, each group contains various concepts which contain a logical connection. Choose the right order of logical chain from the most general ones to the most specific ones. a) second language learning b) English learning as second language c) Chinese primary students in English Class d) the participation of Chinese primary students in English oral class e) Chinese primary students in English oral class
选项:
A:a) b) c) e) d)
B: a) b) c) d) e)
C:a) b) d) c) e)
D:b) a) d) c) e)
答案: 【a) b) c) e) d)

4、 问题:Of the following subjects, which are consistent with requirements of the college English majors in choosing topics for their thesis? a) A philosophical view of China’s advanced culture b) An analysis of dog’s image in Oliver Twist. c) A contrastive study of food cultures between Chinese and American culture. d) Contextual restriction in translation and its strategies.
选项:
A:a)c)
B:b)c)
C:b)d)
D:a) d)
答案: 【b)c)

5、 问题:Which one is wrong in the following statements?
选项:
A:You should be interested in the topics..
B:You should find the originality of your research.
C:The research question should have a simple answer for the convenience of collecting data.
D:The research question can be borrowed from other research but use different samples.
答案: 【The research question should have a simple answer for the convenience of collecting data.

3 不同方向的选题 Topic Selection Test on the Topics for Language and Linguistic Research Essays

1、 问题: Researchers cannot conduct the qualitative study in the class-roomed based research.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注