本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-07-05
本篇答案更新状态:已完结

Lesson One Campus Life Quiz for Unit One

1、 问题:When you are interacting with people from the West, you should probably start with talking about______.
选项:
A:weather in that day
B:marriage status
C:personal income
D:political stance
答案: 【weather in that day

2、 问题:Mike: Hi Katie, how is everything?Kate: ___.
选项:
A:It’s ok.
B:Well done
C:Fine
D:Pretty good.
答案: 【Pretty good.

3、 问题:Which of the following does not describe features of sorority or fraternity in Western campus ?
选项:
A:Single-sex membership.
B:Similar family background.
C:Strict selection of new members.
D:Live together in a house.
答案: 【Similar family background.

4、 问题:During your presentation, you notice that some of the audience are starting to lose interest. Which of the following lines has the best chance of getting their interest back?
选项:
A:“Guys, listen up!”
B:“Excuse me, please pay attention.”
C:“With a show of hands, who here has watched a foreign film?”
D:“Hi, please stay focused.”
答案: 【“With a show of hands, who here has watched a foreign film?”

5、 问题: Why is effective use of gestures important when giving presentations?
选项:
A:To complement verbal communication.
B:To provide a calming, repetitive atmosphere.
C:To give time to the audience to take notes.
D:To make sure the audience members in the last rows are able to hear the presenter.
答案: 【To complement verbal communication.

6、 问题:Which of the following is not the reason why we should establish eye contact with audience in presentation?
选项:
A:Looking at audience will establish bond with the speaker.
B:Looking at audience will show respect and politeness of the speaker.
C:Looking at audience will make the audience better understand the message delivered.
D:Looking at audience will help the speaker to adjust the message to the audience through observing their reactions.
答案: 【Looking at audience will make the audience better understand the message delivered.

7、 问题:Which is NOT a tip for you to overcome campus culture shock while studying abroad?
选项:
A:Open up your mind to new experiences.
B:Take this opportunity to meet interesting people.
C:Take advantage of multicultural activities and events.
D:Stay together with groups of people from your cultural background to reduce homesickness.
答案: 【Stay together with groups of people from your cultural background to reduce homesickness.

8、 问题:Some of the following greetings are for formal occasions and some are for informal ones. Please choose the greetings for formal occasions.
选项:
A:Good morning, Alice. It is a pleasure to meet you.
B:Hi, how is your life?
C:Hi, what is up?
D:John, please allow me to introduce Simon.
答案: 【Good morning, Alice. It is a pleasure to meet you.;
John, please allow me to introduce Simon.

Lesson Two Food Culture Quiz for Unit Two

1、 问题:Which of the following best describes the flavor of Huaiyang Cuisine?
选项:
A:Pungent and spicy.
B:Fresh and salty.
C:Light and sweet.
D:Greasy and salty.
答案: 【Light and sweet.

2、 问题:Which of the following dishes successfully joined the World Non-material Cultural Heritage?
选项:
A:Confucian Dishes
B:Tan-family Dishes
C: Medicinal Dishes
D: Lion’s Headv
答案: 【Confucian Dishes

3、 问题:What is the typical feature of Chinese Cuisine according to the Introduction of Chinese, French and Indian cuisines?
选项:
A:Dishes are always cooked with butter, cheese and cream.
B:Spices are popularly used to enhance the flavor of foods.
C:Fish is used as staple food.
D:The art of swift cooking at very high temperature is supreme.
答案: 【The art of swift cooking at very high temperature is supreme.

4、 问题:Which of the following is a behavioral mistake according to the western dining etiquette?
选项:
A:After cutting the food, Americans would place the knife at the top of the plate, blade facing in and switch the fork to the right hand and eat with it.
B:Right-handed, one takes the fork with the right hand, and the knife with the left.
C:When leaving the table permanently, one puts his napkin to the left of the dinner plate.
D:When having soup, one always uses a spoon to pick up the soup from
答案: 【Right-handed, one takes the fork with the right hand, and the knife with the left.

5、 问题:Fast food began firstly in _____.
选项:
A:America
B:Britain
C:France
D:Italy
答案: 【Britain

6、 问题:Which of the following statements is not true for “drive-through” service?
选项:

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注