本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-07-30
本篇答案更新状态:已完结

第三章 残缺句和流水句 单元测验:选出下列错误句子的成因。

1、 问题:Because I love my country. I will never abandon her.
选项:
A:主语错误
B:逻辑错误
C:用词错误
D:标点错误
答案: 【标点错误

2、 问题:The lost cap found in the box under the bed.
选项:
A:主语错误
B:谓语错误
C:修饰语错误
D:标点错误
答案: 【谓语错误

3、 问题:Next week coming the sports meeting.
选项:
A:句式结构错误
B:主被动错误
C:谓语不完整
D:缺少主语
答案: 【谓语不完整

4、 问题: Kate was busy preparing the dinner. When Sally was watching cartoon books.
选项:
A:主谓一致错误
B:主从句位置错误
C:标点符号错误
D:逻辑关系错误
答案: 【标点符号错误

5、 问题:Jane rushed out of the classroom, took a taxi to the airport immediately.
选项:
A:无主句
B:流水句
C:连动句
D:倒装句
答案: 【流水句

第四章 修饰语 单元测试:请选择正确答案。

1、 问题:Joey couldn’t drive to work in his car with a broken leg.
选项:
A:This sentence is correct with the use of modifier.
B:The phrase “in his car” is misplaced.
C:The phrase “with a broken leg” is a squinting modifier.
D:The sentence should be corrected as “With a broken leg, Joey couldn’t drive to work in his car.”
答案: 【The sentence should be corrected as “With a broken leg, Joey couldn’t drive to work in his car.”

2、 问题:The waitress served a sandwich to the man that was well buttered.
选项:
A:This sentence contains a dangling modifier.
B:This sentence contains a misplaced modifier, and it should be corrected as “The waitress served a sandwich that was well buttered to the man.”
C:This sentence is correct.
D:This sentence contains a squinting modifier.
答案: 【This sentence contains a misplaced modifier, and it should be corrected as “The waitress served a sandwich that was well buttered to the man.”

3、 问题:While eating my dinner, four mosquitoes bit me.
选项:
A:This sentence contains a dangling modifier, and the correct one should be “While I was eating my diner, four mosquitoes bit me.”

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注