本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:钟雪锋;严浩
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Week 1 College as a New Start(i) 1.5 Quiz

1、 问题: You may have cried tears of joy to be finally finished with high school because you don’t have to keep your old routines with little sleep.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

分析:【(para 4) You will learn to get by on very little sleep.】

2、 问题:The great resources in the university refer to the great number of people including students and teachers, and great buildings such as comprehensive library, great sports facilities and tall teaching buildings.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【(para 4) Here you are surrounded by great resources: interesting students from all over the country, a learned and caring faculty, a comprehensive library, great sports facilities, and student organizations to community service and so on. You will have the freedom to explore and learn about new subjects.】

3、 问题:By saying “sample them” in paragraph 5, the president means students should try many different courses and try something new to see what it is like.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【(para 5) College offers many things to do and to learn, and each of them offers a different way to see the world.】

4、 问题:We can learn from the example of Vera Wang that we should challenge ourselves to pair our studies.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【We can learn from the example of Vera Wang that we should challenge ourselves. Thus we are more likely to find an interest we don’t know we have, and this interest may help us build a prosperous future. (para 5) Take some courses in fields you’ve never tried before. You will not only emerge as a more broadly educated person, but you will also stand a better chance of discovering an unsuspected passion that will help to shape your future.】

5、 问题:The expression “Now it is your turn” in para 7 means that now it is time for you to acquire knowledge and pass it on.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【(para 7) You are the inheritor of the hard work of your families and the hard work of many countless others who came before you.】

Week 2 College as a New Start (ii) 2.6 Quiz

1、 问题:The advantages of this deal largely __ the disadvantages.
选项:
A:outlet
B:outline
C:outweigh
D:outcome
答案: 【outweigh

2、 问题:Fluency in three languages _____ her for work in the European Parliament.
选项:
A:qualifies
B:embeds
C:prepares
D:advertises
答案: 【qualifies

3、 问题:The earth cannot ______ enough food and energy to support its present population and its descendants (后代).
选项:
A:find
B:put out
C:yield
D:execute
答案: 【yield

4、 问题:Details of the meeting had been given to the public _.
选项:
A:in before
B:on the rise
C:around the corner
D:in advance
答案: 【in advance

5、 问题: More research in consumer buying behavior in __ electronic markets is clearly needed.
选项:
A:emerged
B:emerging
C:appeared
D:appearing
答案: 【emerging

6、 问题:Seven graduates applied for the vacancy but only two ____.
选项:
A:stand a chance
B:locate a chance
C:make a chance
D:manage a chance
答案: 【stand a chance

7、 问题:In the past, a teacher’s main responsibility was to ______ knowledge to students.
选项:
A:permit
B:transmit
C:admit
D:submit
答案: 【transmit

8、 问题:My dad _ calling me “The Big Cane” when I started growing taller than the other girls.
选项:
A:took advantages of
B:made a chance on
C:picked up for
D:took delight in
答案: 【took delight in

9、 问题:We often assume that when other people do the same things as we do, they do them for the same reasons; but this is not always reasonable. (assume)
答案: 【assumption

10、 问题:A team of researchers has discovered a bacterium (细菌) at the bottom of a 1,000 feet deep cave that is to 70 per cent of modern antibiotics (抗菌素). (resist)
答案: 【resistant

11、 问题:Do they have to wait for the information, or is it instantly ? (avail)
答案: 【available

12、 问题:His lawyers fresh evidence and proved his innocence. (cover)
答案: 【uncovered

13、 问题:The airline’s responsibility is to load and ___ the bags from planes. (load)
答案: 【unload

14、 问题:The Internet is invented to ___ our life and to improve our working efficiency (rich)
答案: 【enrich

15、 问题:New technology has enabled the development of an online ” library”. (virtually)
答案: 【virtual

Week 3 Child-Parents (i) 3.4 Quiz

1、 问题:According to the mother, the daughter bought a large and expensive vehicle because it was much cheaper.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The daughter bought a large and expensive vehicle probably because her mother advised her to buy a practical and gas-efficient car. The daughter did this on purpose because at this age, she was being rebellious.】

2、 问题:The mother is sad when her daughter is leaving.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The mother is happy that her daughter is independent now, but on the other hand, she feels doubtful whether her daughter could take good care of herself.】

3、 问题:The mother decides to put her daughter’s books into the trash.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The mother puts her daughter’s books onto a single shelf to deal with later.】

4、 问题:The mother reverses herself in dealing with her daughter’s clothes and stuffed animals after she sees the brown envelope marked with the words “DO NOT THROW AWAY”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【At first the mother decides to throw some of the items away and donate the rest to charity. After she sees the brown envelope, she changes her mind and puts them back in place.】

5、 问题:The mother feels confident that her daughter will come back one day.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Because the mother knows that the sweet childhood memories will bring her daughter back.】

Week 4 Child-Parents (ii) 4.5 Quiz

1、 问题:Jane wanted to break up with her boyfriend, but she __ herself at the last minute and decided to give it another try.
选项:
A:regretted
B:overwhelmed

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注