本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-04-19
本篇答案更新状态:已完结

第二讲 伊丽莎白时期诗歌 单元测验

1、 问题:The epoch of Renaissance witnessed a particular development of English drama. It was ______ who made blank verse the principle vehicle of expression in drama.
选项:
A:Christopher Marlowe
B:Thomas Lodge
C:Edmund Spenser
D:Thomas More
答案: 【Christopher Marlowe

2、 问题:Christopher Marlowe’s best plays include the following except ____.
选项:
A:The Jew of Malta
B:The Tragical History of Doctor Faustus
C:Cymberline
D:Tamburlaine the Great
答案: 【Cymberline

3、 问题:Choose the one which is not Edmund Spenser’s work.
选项:
A:The Shepherd’s Calendar
B:Astrophel and Stella
C:The Faerie Queene
D:Amoretti
答案: 【Astrophel and Stella

4、 问题:The Faerie Queene is an epic written in ____.
选项:
A:Spenserian stanza
B:blank verse
C:heroic couplet
D:sonnet
答案: 【Spenserian stanza

5、 问题:“Shall I compare thee to a summer’s day?” is the beginning line of one of William Shakespeare’s ____.
选项:
A:songs
B:plays
C:comedies
D:sonnets
答案: 【sonnets

6、 问题:In 1593 and 1594, William Shakespeare published his two narrative poems, which are Venus and Adonis and ____.
选项:
A:Arcadia
B:Stella
C:The Rape of Lucrece
D:Volpone
答案: 【The Rape of Lucrece

第一讲 导航课 单元测验

1、 问题:_____ said, “All good poetry is the spontaneous overflow of powerful feelings.”
选项:
A:William Wordsworth
B:Philip Sidney
C:William Shakespeare
D:Robert Frost
答案: 【William Wordsworth

2、 问题:______ is a story told in song, usually in 4-line stanzas, with the second and fourth lines rhymed.
选项:
A:ballad
B:sonnet
C:epic
D:ode
答案: 【ballad

3、 问题:______ is a complex lyric poem of some length, dealing with a noble theme in a dignified manner and origianlly intended to be sung.
选项:
A:ode
B:song
C:elegy
D:pastoral
答案: 【ode

4、 问题:______ is a highly conventional mode of writing that celebrates the innocent life of Shepherds in poems, plays and prose romances.
选项:
A:pastoral
B:sonnet
C:ode
D:comedy
答案: 【pastoral

5、 问题:______ is the repetition of the last stressed vowel in a line and all the following syllables.
选项:
A:End rhyme
B:Internal rhyme
C:Alliteration
D:Assonance
答案: 【End rhyme

6、 问题:_ is rhythm in poetry. It refers to a generally regular pattern of stressed and unstressed syllables in poetry.
选项:
A:Metre
B:Foot
C:Stanza
D:Couplet
答案: 【Metre

7、 问题:______ refers to a group of poetic lines forming a unit.
选项:
A:Stanza
B:Couplet
C:Triplet
D:Quatrain
答案: 【Stanza

8、 问题:______ refers to teh 4-line stanza of different forms, among which ballad stanza or ballad meter is the most popular.
选项:
A:Quatrain
B:Couplet
C:Sonnet
D:Triplet
答案: 【Quatrain

9、 问题:______ is the unit of measurement in metre.
选项:
A:Foot
B:Stanza
C:Stress
D:Line
答案: 【Foot

10、 问题:______ insisted that the end of writing is to instruct; the end of poetry is to instruct by pleasing.
选项:
A:Samuel Johnson
B:Philip Sidney
C:Horace
D:Plato
答案: 【Samuel Johnson

11、 问题:The ____ is a long narrative poem of great scale and grand style, typically a recounting of history or legend or of the deeds of a national hero.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Epic;
epic

12、 问题:____ is the repetition of the same sounds—usually initial consonants of words or of stressed syllables—in any sequence of neighboring words.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Alliteration;
aliteration

13、 问题:____ is used when one word or phrase is substituted for another to which it is closely related.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Metonymy;
metonymy

14、 问题:____ refers to the poet or the imaginary speaker’s attitude toward his subject, his reader or himself. It could be happy or sad, gloomy or light, serious or satiric, calm or excited, etc.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Tone;
tone

15、 问题:____ refers to the repetition of certain sound in words, usually at the end of poetic lines.
答案: 【(以下答案任选其一都对)Rhyme;
rhyme

第一讲 导航课 第一讲 导航课单元测验

1、 问题:______ said, “All good poetry is the spontaneous overflow of powerful feeling.”
选项:
A:William Wordsworth
B:Philip Sidney
C:Horace
D:Plato
答案: 【William Wordsworth

2、 问题:______ insisted that “the end of writing is to instruct; the end of poetry is to instruct by pleasing.”
选项:
A:Samuel Johnson
B:Philip Sidney
C:Plato
D:Robert Frost
答案: 【Samuel Johnson

3、 问题:A/An ______ is a story told in song, usually in 4-line stanzas, with the second and fourth lines rhymed.
选项:
A:ballad
B:sonnet
C:old
D:song
答案: 【ballad

4、 问题:______ refers to the repetition of certain sound in words, usually at the end of poetic lines.
选项:
A:Rhyme
B:Metre
C:Foot
D:Stanza

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注