本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程任课教师为:陈张帆
本课程起止时间为:2020-03-03到2020-07-01
本篇答案更新状态:已完结

Lecture One Writing a resume 第一讲单元测验

1、 问题:What language is the word résumé originated from?
选项:
A:Old English.
B:Latin.
C:Spanish.
D:French.
答案: 【French.

2、 问题:Which of the following is NOT one of the three types of résumés?
选项:
A:The functional résumé.
B:The structural résumé.
C:The hybrid résumé.
D:The chronological résumé.
答案: 【The structural résumé.

3、 问题:When writing Chinese family name in the résumé, you should write, for example, LIU instead of Liu. What do you think the main reason is?
选项:
A:LIU looks more eye-catching than Liu.
B:LIU is less reader-friendly than Liu.
C:LIU makes it clear that it is the family name.
D:LIU meets the requirement of grammatical rules.
答案: 【LIU makes it clear that it is the family name.

4、 问题:Which of the following statements about résumé headings is correct?
选项:
A:Use as many headings as you can to provide more information.
B:Provide as many details as you can within the same heading.
C:Keep the résumé as concise as you can and make it easy to follow.
D:Arrange the important headings as close to the end as you can.
答案: 【Keep the résumé as concise as you can and make it easy to follow.

5、 问题:Which word in the sentence “Taught village pupils in remote mountain areas.” is the action word?
选项:
A:Taught.
B:Pupils.
C:Remote.
D:Areas.
答案: 【Taught.

6、 问题:Generally speaking, what is the last heading of the résumé?
选项:
A:Interests and Hobbies.
B:References.
C:Contact information.
D:Special skills.
答案: 【References.

7、 问题:Many people who lie in the résumé end up ______ when their employers find out the truth.
选项:
A:apologizing in public
B:injuring credibility
C:facing punishment
D:losing their jobs
答案: 【losing their jobs

8、 问题:What is recommended to make the résumé look clean and organized?
选项:
A:Print it in flashy A4 paper.
B:Avoid Times New Roman.
C:Paste a picture of yourself.
D:Decorate the résumé less.
答案: 【Decorate the résumé less.

9、 问题:What language is Curriculum Vitae from?
选项:
A:Latin.
B:Greek.
C:Old English.
D:French.
答案: 【Latin.

10、 问题:In general, what types of documents does one need to write in the process of the job search?
选项:
A:The résumé.
B:The cover letter.
C:The letter of reference.
D:The letter of recommendation.
答案: 【The résumé.;
The cover letter.;
The letter of recommendation.

11、 问题:What kind of personal information is the résumé generally about?
选项:
A:Work-related information.
B:Family-related information.
C:Education-related information.
D:Network-related information.
答案: 【Work-related information.;
Education-related information.

12、 问题:What are the three styles of résumé writing?
选项:
A:The hybrid style.
B:The functional style.
C:The chronological style.
D:The structural style.
答案: 【The hybrid style.;
The functional style.;
The chronological style.

13、 问题:In the résumé, what information do you offer to describe the job you’ve done?
选项:
A:What your position was in the last employment.
B:How long you had worked there.
C:What job responsibilities you took.
D:What accomplishments you achieved.
答案: 【What your position was in the last employment.;
How long you had worked there.;
What job responsibilities you took.;
What accomplishments you achieved.

14、 问题:Despite the different styles of résumés, they include some common elements. What do you know these elements are?
选项:
A:Your education.
B:Your contact information.
C:Your skills.
D:Your interests.
答案: 【Your education.;
Your contact information.;
Your skills.;
Your interests.

15、 问题:When listing your education, what information should you provide?
选项:
A:The courses you attended.
B:The school name and its location.
C:The year you graduated.
D:The major you studied in.
答案: 【The school name and its location.;
The year you graduated.;
The major you studied in.

16、 问题:In order to highlight your academic research aptitude, what information would you supply to the recruiter?
选项:
A:Prize of contests.
B:Personality test reports.
C:Paper publications.
D:Patents of inventions.
答案: 【Prize of contests.;
Paper publications.;
Patents of inventions.

17、 问题:What are you supposed to say about the three references in the résumé?
选项:
A:Their names.
B:Their workplaces.
C:Their home addresses.
D:Their titles.
答案: 【Their names.;
Their workplaces.;
Their titles.

18、 问题:The main differences between CV and résumé lie in _?
选项:
A:CV is usually shorter than résumé.
B:CV is usually longer than résumé.
C:CV is mainly used for an academic job, but résumé is not.
D:CV is mainly used for a non-academic job, but résumé is not.
答案: 【CV is usually longer than résumé.;
CV is mainly used for an academic job, but résumé is not.

19、 问题:The chronological résumé is more appropriate for those who haven’t had much work experience.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

20、 问题:To write the work history chronologically in the résumé means starting with the latest job and writing backwards from there.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

21、 问题:The chronological résumé is more appropriate for the job applicants who have had work experience for it focuses more on the whole work history.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注