本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

1. 美国文学之父:华盛顿·欧文 Washington Irving

1、 问题:Washington Irving’s social conservation and literary for the past is revealed, to some extent, in his famous story, .
选项:
A:”The Legend of Sleepy Hollow”
B:”Rip Van Winkle”
C: “The Custom-House’
D:”The Birthmark”
答案: 【“Rip Van Winkle”

2、 问题: It is on his that Washington Irving’s fame mainly rested.
选项:
A:tales aboutAmerica
B:early poetry
C:childhood recollections
D: sketches about his European tours
答案: 【tales aboutAmerica

3、 问题:Washington Irving’s Rip Van Winkle is famous for .
选项:
A:Rip’s escape into a mysterious place
B:The story’s German legendary source material
C:Rip’s seeking for happiness
D:Rip’s 20-year sleep
答案: 【Rip’s 20-year sleep

4、 问题:In the early nineteenth century, Washington Irving wrote .which became the first work by an American writer to win financial success on both sides of the Atlantic.
答案: 【Sketch Book

5、 问题: Irving’s The Sketch Book is a collection of essays, sketches and tales, of which the most famous and frequently anthologized are Rip Van Winkle and .
答案: 【The Legend of Sleepy Hollow

2. 极富争议的怪才:爱德加•艾伦•坡 单元检测

1、 问题:Poe’s first collection of short stories is .
选项:
A:Tales of a Traveller
B:Leatherstocking Tales
C:Canterbury Tales
D:Tales of the Grotesque and Arabesque
答案: 【Tales of the Grotesque and Arabesque

2、 问题: and apartness have characterized the American author, from Poe’s day onward. Even the exuberant American—Whiteman, for instance—have had surprisingly few friends with whom to associate, so to speak, professionally.
选项:
A:Loneliness
B:Shyness
C: Nervousness
D:Happiness
答案: 【Loneliness

3、 问题:From the following, choose the poems written by Edgar Allan Poe.
选项:
A:To Helen
B:The Raven
C:Annabel Lee
D:The Bells
答案: 【To Helen ;
The Raven;
Annabel Lee;
The Bells

4、 问题: has long been a highly controversial figure in American Renaissance, whose poetic theories are best expressed in The Philosophy of Composition and The Poetic Principle.
答案: 【Edgar Allan Poe

5、 问题:Edgar Allan Poe’s poem was published in 1845 as the title poem of a collection.
答案: 【The Raven

6、 问题: can somewhat be called “the Father of the American detective story”.
答案: 【Edgar Allan Poe

3.揭露人性罪恶的浪漫主义小说家:纳撒尼尔·霍桑 Test for Hawthorne and Poe

1、 问题:In Hawthorne’s The Scarlet Letter, “A” may stand for ___.
选项:
A:Angel
B:Adultery
C:Able
D:all the above
答案: 【all the above

2、 问题: ___ literary world turns out to be a most disturbed, tormented and problematical one, which has much to do with the “black” vision of life and human beings.
选项:
A:Herman Melville’s
B:Washington Irving’s
C:Nathaniel Hawthorne’s
D:Walt Whitman’s
答案: 【Nathaniel Hawthorne’s

3、 问题:Which of the works concerns most concentratedly the Calvinistic view of original sin? ‍
选项:
A:The Wasteland
B:The Scarlet Letter
C:Leaves of Grass
D:As I Lay Dying
答案: 【The Scarlet Letter

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注