本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-07-10
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 问题:At Double Ninth Festival, what do people usually do?
选项:
A:They pay respect to old people.
B:They watch lanterns.
C:They get together to tell stories.
D:They visit their relatives.
答案: 【They pay respect to old people.

2、 问题: A flashing yellow light caution.
选项:
A:notions
B:notes
C:denotes
D:notices
答案: 【denotes

3、 问题:Is the following statement True or False?Every ethnic group has a way of determining or expressing membership.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 2 Advice to Youth 给青年人的忠告 Unit 2 单元测试

1、 问题:The prisoner refused to his crime.
选项:
A:confess
B:confine
C:resort
D:combine
答案: 【confess

2、 问题:Which of the following statements about Mark Twain is True?
选项:
A:Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.
B:Many of Mark Twain’s great works were set in the background of the Amazon River.
C:Mark Twain was called “the father of American literature”.
D:Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.
答案: 【Mark Twain is regarded as the founder of American critical realism literature.;
Mark Twain was called “the father of American literature”.;
Mark Twain is the pen name of Samuel Langhorne Clemens.

3、 问题:Please decide whether the following E-C translation is Right or Wrong.I can’t agree with you more. 我不同意你的意见。
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 3 Love and Care 关怀和爱 Unit 3 单元测试

1、 问题:The boy slipped out of the room and headed for the swimming pool without his parents’ _____.
选项:
A:command
B:conviction
C: consent
D: compromise
答案: 【 consent

2、 问题:She about the library’s rare books collection.
选项:
A:demanded
B:inquired
C:questioned
D:required
答案: 【inquired

3、 问题:Traditional Chinese paintings combine fine art, poetry, calligraphy, and seal engraving to achieve an artistic unison.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【中国画融合了艺术、诗歌、书法和印章于一体,从而达到艺术的一致性。
这是正确的表述。】

Unit 4 Is Your Food Safe?你的食品安全吗? Unit 4 单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:In present-day Mandarin, jiǔ most commonly refers to .
选项:
A:beer
B:wine
C:wine and spirits
D:alcohol
答案: 【wine and spirits

2、 问题:When you consider what subject to study in college, are that you and your parents will think what you can make out of it after graduation.
选项:
A:possibilities
B:facts
C:chances
D:situations
答案: 【chances

3、 问题:Wang Xizhi, Chinese famous calligrapher, accomplished Lantingxu when he was clear minded.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【题干:王羲之,中国著名的书法家,是清醒时完成《兰亭序》的创作。
这是错误的,王羲之在醉酒状态下完成《兰亭序》最好的版本。】

4、 问题:In present-day Mandarin, jiǔ most commonly refers to .
选项:
A:wine and spirits
B:beer
C:wine
D:alcohol
答案: 【wine and spirits

5、 问题:When you consider what subject to study in college, are that you and your parents will think what you can make out of it after graduation.
选项:
A:chances
B:possibilities
C:facts
D:situations
答案: 【chances

Unit 5 The Gender-Role Revolution 性别角色革命 Unit 5 单元测试

1、 问题:Women are entering certain types of competition previously ____ to males.
选项:
A:confined
B:put
C:devoted
D:related
答案: 【confined

2、 问题:Please find the best word that can replace the underlined one.In modern society fewer men are the only support for their families.
选项:
A:special
B:small
C:sole
D:main
答案: 【sole

3、 问题:Chinese grottoes mainly reflect the art of culture.
选项:
A:Buddhist
B:Confucianism
C:Taoism
D:Islam
答案: 【Buddhist

Unit 6 Media and Culture 媒体与文化 Unit 6 单元测试

1、 问题:Which form that combined poem and prose appeared in the Han Dynasty?
选项:
A:Songs
B:Drama
C: Fiction
D:Hanfu
答案: 【Hanfu

2、 问题:Clothes and blankets have been among the refugees(难民).
选项:
A: attributed
B:contributed
C: distributed
D:retributed
答案: 【 distributed

3、 问题: Fiction is the main form of literature in Ming and Qing Dynasties.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 7 Affluenza 富贵病 Unit 7 单元测试

1、 问题:The _______between idleness, intemperance and happiness is weak.
选项:
A:collocation
B:correlation
C:coloration
D:colony
答案: 【correlation

2、 问题:How is Spartan life like?
选项:
A:The society is backward.
B:People are dressed up.
C:Life is reduced to the lowest terms.
D:People are dressed up.
答案: 【Life is reduced to the lowest terms.

3、 问题:Chinse herbal medicine is the same with traditional Chinese medicine.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注