本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-22到2020-05-31
本篇答案更新状态:已完结

1. An impressive English lesson-1 1.4 Quiz

1、 问题:The author thinks that students’ language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

分析:【The author thinks that students’ language deficits should be blamed on shcools because the schools fail to set high standards of language proficiency.
(paragraph 7) Blame for the scandal of this language deficit should be trust upon our schools, which should be setting high standards of English language proficiency. Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary.】

2、 问题:The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don’t want to be tedious oddities in eyes of students.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【The schools fail to set high standards of English porficiency because the younger teachers themselves have little knowledge of vital structures of language.
(paragraph 7) Moreover, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without exposure to them.】

3、 问题:The son feels curious about his father’s grammar lesson because his father handles different parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions delicately.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【The father familiarized his son with defferent parts of speech in a sentence and discussed their specific grammatical functions including how to use adverbs to describe verbs. The son feels curious bacause he had never heard about the various names and functions of words in an English sentence before.
(paragraphs 8-10) Since grammar is boring to most of the young students, I think that it must be handled delicately, step by step.】

4、 问题:The author uses “road map” and “car” to describe grammar and vocabulary.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【Here “road map” is considered as grammar and “car” as vocabulary.
(paragraph 12) The road map provides the framework and guidance you need for your trip, but it won’t tell you exactly what trees or flowers you will see, what kind of people you will encounter, or what types of feelings you will be experiencing on your journey. Here, the vocabulary makes the journey’s true colors come alive! A good vacabulary enables you to enjoy whatever you see as you drive along.】

5、 问题:Both the interjection “whoa!” in paragraph 4 and paragraph 17 are used in the same situations and with the same feelings.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【In the 4th paragraph, the civilization of Greece and the glory of Roman architecture are so marvelous and ramarkable that they should be described at least in a brief account. The students’ one single utterance of “whoa!” reflects his downturn in the proper use of language. In paragraph 17, the subjunctive mood his son used is a fairly advanced grammar structure, so the interjection “whoa!” reflects the tremendous pride the father had toward his son; it also refelcts the authord’s humor in using the word because it was once used by his students, though in two different situations and with two different feeling.】

6、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.There are many different stories about the downturn in the proper use of English. ____ students should be able to distinguish。
答案: 【Surely

7、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.students should be able to distinguish between their / there / they’re or the ____ difference between complimentary and complementary.
答案: 【distinctive

8、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.They unfairly bear the bulk of the criticism for these knowledge ____ because there is a sense that they should know better.
答案: 【deficits

9、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Students are not dumb, but they are being misled ____ they look and listen.
答案: 【everywhere

10、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.For example, signs in grocery stores point them to the stationary, even though the actual stationery items – pads, albums and notebooks – are not ____ down.
答案: 【nailed

11、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Friends and loved ones often proclaim they’ve just ate when, in fact, they’ve just eaten. ____, it doesn’t make any sense to criticize our students.
答案: 【Therefore

12、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Blame for the scandal of this language deficit should be thrust upon our schools, ____ should be setting high standards of English language proficiency.
答案: 【which

13、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Instead, they only teach a little grammar and even less advanced vocabulary. ____, the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language.
答案: 【Moreover

14、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.the younger teachers themselves evidently have little knowledge of these vital structures of language because they also went without ____ to them.
答案: 【exposure

15、 问题:Directions: Fill in the blank in the following sentence with an exact word from the text.Schools fail to adequately teach the essential framework of language, accurate grammar and proper vocabulary, ____ they should take the responsibility of pushing the young onto the path of competent communication.
答案: 【while

2. An impressive English lesson-2 2.5 quiz

1、 问题:__, he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.
选项:
A:With all his profound knowledge accessible
B:Through all his profound knowledge
C:With his all profound knowledge
D:By all his profound knowledge
答案: 【With all his profound knowledge accessible

2、 问题:There are many well-known professors in our university, of which he is the most __ one in his specialized field.
选项:
A:distrustful
B:distinguished
C:disgraceful
D:different
答案: 【distinguished

3、 问题:Though having been living in the States for more than 10 years, she still has a __ British accent when she talks.
选项:
A:sensitive
B:narrative
C:distinctive
D:representative
答案: 【distinctive

4、 问题:Repeated failures lead to success and prove to be __ to us as we experiment every day to find out the right way of doing things.
选项:
A:substantial
B:influential
C:beneficial
D:potential
答案: 【beneficial

5、 问题:Mr. Collins argues that it is unrealistic for his secretary to do anything for any real purpose before she has reached the level of __ with computers.
选项:
A:proficiency
B:accuracy
C:sufficiency
D:deficiency
答案: 【proficiency

6、 问题:Please come with me to revisit our university. It is very likely that you would _ a friend that you haven’t seen for a long time.
选项:
A:meet to
B:go for
C:come on
D:run into
答案: 【run into

7、 问题:Some people from the States have decided, just _____ curiosity, to make a tour in the space even though it will cost about tens of millions of US dollars.
选项:
A:as to
B:out of
C:in that
D:because
答案: 【out of

8、 问题:For our new semester, another two phonetic labs will also __ computers and video cameras for our online language learning.
选项:
A:equip with
B:in equip of
C:be equipped by
D:be equipped with
答案: 【be equipped with

9、 问题:No one is going to appreciate you if you ____ making changes which will cause real troubles and problems in our work.
选项:
A:will be fallen into
B:fall of
C:end up
D:be ended by
答案: 【end up

10、 问题:The wounded had to be left _____ when the defeated army left. I wonder who were able to stay with and take care of them.
选项:
A:behind
B:away
C:off
D:up
答案: 【behind

11、 问题:Directions: Read the following passage carefully. The passage is followed by some questions or unfinished sentences. For each of them there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the best answer to each question.Questions 11 to 15 are based on the same passage. Grammar is an aspect of language about which learners have different opinions. Some learners are very interested in finding out or learning grammar rules and doing lots of grammar exercises. Others hate grammar and think it is the most boring part of learning a new language. Whatever opinion you have, however, you cannot escape from grammar; it is in every sentence you read or write, speak or hear. Grammar is simply the word for the rules that people follow when they use a language. We need those rules in the same way as we need the rules in a game. If there are no rules, or if everybody follows their own rules, the game would soon break down. It’s the same with language; without rules we would not be able to communicate with other people. So you cannot escape from grammar, but the key question here is: What is the best way to learn grammar? You can learn the rules of a game by simply playing the game. You will certainly make mistakes; you may even get hurt. Eventually, however, you will know how to play. Of course, the rules of a language are very much more complicated than the rules of any game, but in fact this is exactly how you learned your own language. Nobody taught you the rules of your mother tongue as you were growing up but now you never make a grammar mistake. Most people learning a new language do not have so much time and such an ideal situation. So, there is no easy answer to the question. There are just as many different opinions about teaching grammar as there are about learning grammar. Many teachers believe in the importance of grammar lessons devoted to a study of language rules and lots of practice exercises. Other teachers feel that grammar is best learned by doing different language activities without focusing so directly on the rules. Whatever your opinion about grammar and whichever is the way you are taught, you need to use different strategies to help you learn grammar more effectively.Question 11 is based on the above passage.How is grammar defined in the passage?
选项:
A:Grammar is something you cannot escape from.
B:Grammar is a kind of game that requires a lot of practice.
C:Grammar is a set of rules that are used in a language.
D:Grammar is a strategy that consists of rules.
答案: 【Grammar is a set of rules that are used in a language.

12、 问题:Question 12 is based on the passage of question 11.According to the passage, why is learning grammar important?
选项:
A:It helps you make no mistakes.
B:It makes communication possible
C:It helps you not to get hurt.
D:It makes playing games possible.
答案: 【It makes communication possible

13、 问题:Question 13 is based on the passage of question 11.In the writer’s opinion, what is the best way to learn grammar?
选项:
A:Playing games with a set of rules.
B:Learning grammar naturally as you grow up.
C:Recalling how you learned your mother tongue.
D:Doing a lot of grammar exercises.
答案: 【Learning grammar naturally as you grow up.

14、 问题:Question 14 is based on the passage of question 11.What’s the difference between teachers’ opinions in the way of learning grammar?
选项:
A:More exercises vs. more activities. span>
B:More activities vs. less exercises span>
C:Less exercises vs. more grammar rules. n>
D:More exercises vs. less activities. > n>
答案: 【More exercises vs. more activities. span>

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注