本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-10
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Business Ethics Unit 1 Quiz

1、 问题:On the accomplishment of CSC assignment, employees hone their cultural and ____ literacy.
选项:
A:educational
B:technological
C:legal
D:marketplace
答案: 【marketplace

2、 问题:The CSC idea is to instill _______ and leadership skills for less-structured, diverse business environment and cultures.
选项:
A:managerial confidence
B:market competence
C:global perspective
D:partnership
答案: 【global perspective

3、 问题:CSC represents not only cutting-edge career training, but also a major advance in the practice of _____.
选项:
A:economic development
B:corporate social responsibility
C:cost savings
D:supply chain management
答案: 【corporate social responsibility

4、 问题:Corporate social responsibility is no longer viewed as ______, but an investment that brings financial returns.
选项:
A:legal compliance
B:regulatory cost
C:operation for a reputation
D:business priority
答案: 【regulatory cost

5、 问题:The alignment of charitable giving with business strategy, company skills and market needs is called ______.
选项:
A:shareholder responsibility
B:CSR value curve
C:strategic philanthropy
D:performance assessment
答案: 【strategic philanthropy

6、 问题:One example of companies building a growth platform through the practice of CSR is __.
选项:
A:disaster recovery
B:donating money
C:developing product/service innovations that generate revenue
D:helping prevent violence in underserved areas
答案: 【developing product/service innovations that generate revenue

7、 问题:Pro bono is a Latin phrase for ____ undertaken voluntarily and without payment.
选项:
A:quality control
B:growth strategy
C:entrepreneurial work
D:professional work
答案: 【professional work

8、 问题:The potential drawback of this investment ____ is that it is exclusive in the U.S. when many believe international diversification is helpful.
选项:
A:return
B:portfolio
C:collection
D:classification
答案: 【portfolio

9、 问题:____ is the process of designing, launching and running a new business, which is often initially a small business.
选项:
A:Entrepreneurship
B:Starting-up
C:Entrepreneur spirit
D:Business renovation
答案: 【Entrepreneurship

10、 问题:Trust is the foundation of the BBC __; we are independent, impartial and honest.
选项:
A:business value
B:corporate values
C:business ethics
D:corporate ethic
答案: 【corporate values

11、 问题:Code of conduct is a set of rules outlining the social norms, religious rules and responsibilities of, and or proper practices for, an individual. In Chinese, code of conduct is ___.
选项:
A:行动密码
B:行为准则
C:行动管理
D:管理规范
答案: 【行为准则

12、 问题:Participants in IBM’s CSC assignment are small teams of excellent employees to help communities worldwide address challenges.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:CSC assignment’s initial aim was to develop the skills and experience to succeed as new global leaders.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:The statement “In the past, business was only responsible to shareholders” means companies are set up to fulfill investors’ business and societal plans.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【It means companies are set up only to generate financial return to investors, i.e. to maximize the profit.】

15、 问题:Values-based regulation must be placed ahead of legal compliance when companies integrate CSR into core business strategy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【​Legal compliance usually occurs first on the CSR Value Curve.】

Unit 2 Marketing Unit 2 Quiz

1、 问题:If you’re looking to boost customer satisfaction, one of the most promising places to start is______.
选项:
A:customer management
B:customer service
C:financial goals
D:stakeholder interest
答案: 【customer service

2、 问题:It is believed that increased satisfaction has a (an) ____impact on consumer spending, cash flow, and business performance.
选项:
A:positive
B:negative
C:unknown
D:neutral
答案: 【positive

3、 问题:A study of 200 companies shows a clear correlation between higher levels of customer satisfaction and______.
选项:
A:stake risks
B:stock options
C:stock prices
D:share dividends
答案: 【stock prices

4、 问题:Problems with service had a much______ than problems with the products themselves on customers’ likelihood to recommend a brand.
选项:
A:larger effect
B:no effect
C:less effect
D:equal effect
答案: 【larger effect

5、 问题:Customer service calls involve direct interaction between ______.
选项:
A:companies and manufactures
B:manufactures and distributors
C:customers and distributors
D:companies and their customers
答案: 【companies and their customers

6、 问题:One possibility she is seriously considering is to introduce a line of sorbets based on exotic fruits like kiwi and mango and that use low-calorie sweeteners. What does the underlined word “exotic” probably mean?
选项:
A:tasty
B:foreign
C:toxic
D:native
答案: 【foreign

7、 问题:The stakes are high. What does the underlined word ” stakes ” probably mean?
选项:
A:stock
B:steak
C:shares
D:risk
答案: 【risk

8、 问题:Overall, ice cream sales in the U.S.have declined 1 to 2 percent in recent years, except for Haagen-Dazs and a few other super premium producers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:The decline in sales growth of super premium ice cream in the U.S. since the early 1990s is due to competition among ice cream producers.
选项:
A:正确
B:错误

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注