本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-24到2020-06-30
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Your College Years Chapter 1 单元测验

1、 问题:A formal article usually consists of three parts. What are they?
选项:
A:the introduction, the supporting details and the conclusion
B:thesis statement, the body and the conclusion
C:the introduction, the body and the conclusion
D:the introduction, the body and the linking devices
答案: 【the introduction, the body and the conclusion

2、 问题:The three components of a paragraph are the topic sentence, the supporting sentences, and _.
选项:
A:the general facts
B:the examples
C:the concluding sentence
D:the controlling idea
答案: 【the concluding sentence

3、 问题:Our identity is determined by the following factors EXCEPT______.
选项:
A:genetic endowment
B:age
C:environment
D:chance events
答案: 【age

4、 问题:In terms of writing device, which of the following sentence does not employ parallelism?
选项:
A:Clear writing should be a major concern both of writers and readers.
B:The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.
C:that small group of villainous men who plan, organize, and launch this cataract of horrors upon mankind.
D:She was up in court a couple of times — drunk and disorderly.
答案: 【The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.

5、 问题:During their college year, students don’t grow in the aspect of ______.
选项:
A:establishing their sexual identity
B:learning to relate to family and friends in a new way
C:becoming more self-centered
D:developing new ways of grasping knowledge
答案: 【becoming more self-centered

Chapter 2 How Reading Changed My Life Chapter 2 单元测验

1、 问题:“Happy families are all alike; every unhappy family is unhappy in its own way.” is written by __.
选项:
A:Leo Tolstoy
B:Vladimir Sorokin
C:Ben Jonson
D:Christopher Marlowe
答案: 【Leo Tolstoy

2、 问题:In Thornfield, Jan Eyre bravely expressed her love to __.
选项:
A:Fitzgerald
B:Rochester
C:Santiago
D:Heathcliff
答案: 【Rochester

3、 问题:He _ the secret _ his wife.
选项:
A:coaxed … out of
B:cheated … from
C:persuade … out of
D:told … from
答案: 【coaxed … out of

4、 问题:In this sentence “America is also a nation that prizes sociability and community”, which of the following has the closest meaning with the word “prizes”?
选项:
A:prices
B:values
C:costs
D:expenses
答案: 【values

5、 问题:In Section B, Part II, the writer told us that she was less interested in reading as an adult because of the negative influence from people around.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Hurried success is one of the problems of modern society.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Slowness, according to Anna Quindlen, should be advocated.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:The changes of Anna Quindlen’s life are inseparable from her love for books.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Chapter 2 How Reading Changed My Life Fill in the blanks with prepositions or adverbs to make up idi

1、 问题:1.They are concerned____ the training curriculum, but not the details of each course.
答案: 【with

2、 问题:2. I must brush_____my English before I go to London.
答案: 【up

3、 问题:3.The problem, however, is that this bad habit can erode dental work, damaging your teeth and making them more susceptible___cavities.
答案: 【to

4、 问题:4.This building is___jeopardy of collapsing if there is a majorearthquake.
答案: 【in

5、 问题:5.They are far____alone in being tempted to enter the property market rather than investing in expanding their own businesses.
答案: 【from

6、 问题:6.The composer transformed a simple folk tune__a complex set ofvariations.
答案: 【into

7、 问题:7.___the whole, I would say that the performance was good, but certainly not great.
答案: 【on

8、 问题:8.His father stared in surprise and then burst___in tears.
答案: 【out

9、 问题:9. When the laws are not sufficiently respected, respect for the facts is bound____ be insufficient, too.
答案: 【to

10、 问题:10. Whatever you do_____ the start of the day sets the mood for the rest of the day.
答案: 【at

Chapter 3 A Dill Pickle Chapter 3 单元测验

1、 问题:At the end of the story, Vera left the man. This belongs to which element of short story?
选项:
A:exposition
B:complication
C:climax
D:resolution
答案: 【climax

2、 问题:Which of the following sentences is NOT an example of depicting a character through his or her looks?
选项:
A:You look so well. I’ve never seen you look so well before.
B:The man is “far better looking now than he had been then.”
C:He had lost all that dreamy vagueness and indecision.
D:But as she watched him draw her glove through his fingers, gently, gently…
答案: 【But as she watched him draw her glove through his fingers, gently, gently…

3、 问题:He had lost all that dreamy vagueness and indecision. Now he had the air of a man who has found his place in life.
选项:
A:made his living
B:found a successful career
C:found a position in life
D:earned a lot of money
答案: 【found a successful career

4、 问题:The writing techniques we discussed in “A Dill Pickle” include all the following items except _.
选项:
A:flashback
B:foreshadowing
C:stream of consciousness
D:symbolism
答案: 【foreshadowing

5、 问题:Mansfield’s influence on the development of drama writing as a form of literature was notable.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chapter 4 Diogenes and Alexander 综英课本第二单元课后练习第二题:Fill in the blanks with prepositions or adverbs to

1、 问题:The photographer was_____assignment for Life magazine, for a story on romance in Paris, and hired the couple as models for the shot.
答案: 【on

2、 问题:I will not fail_____my mission to raise our daughters in a loving and peaceful family, even if this means leaving you to raise them and support them entirely on my own.
答案: 【in

3、 问题:Clearly, this trend of supply chain management has set higher requirements_____the conduct of integration.
答案: 【on

4、 问题:Alternative payment companies entice buyers who may not have credit cards, feel wary___sharing their information online or just want an easier checkout experience.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注