本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-10到2021-11-15
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Week 3 Unit One Starting Out Unit Test

1、 问题:The writer is staying in __.
选项:
A:a hall of residence
B:a flat
C:a small study
D:a hotel
答案: 【a hall of residence

2、 问题:The writer’s tutor __.
选项:
A:finds it easy to relax with the new students
B:is very friendly
C:welcomes her warmly to the university
D:doesn’t seem to find the students interesting
答案: 【doesn’t seem to find the students interesting

3、 问题:The writer __.
选项:
A:has been to many lectures before.
B:has already met Sophie
C:arrives earlier than Sophie
D:is attending the first lecture of her university course
答案: 【is attending the first lecture of her university course

4、 问题:At the Freshers’ Fair students can choose to join __.
选项:
A:music and drama clubs
B: sports clubs
C:the same clubs as their friends
D:all kinds of clubs for all interests
答案: 【all kinds of clubs for all interests

5、 问题:At the end of her first week, the writer __.
选项:
A:is missing her mother
B:is enjoying herself enormously
C:has done all her washing
D:wants to finish her assignments
答案: 【is missing her mother

6、 问题:An enormous __ remains between the advanced countries and the developing countries.
选项:
A:gap
B:vacancy
C:break
D:opening
答案: 【gap

7、 问题:They were persuaded to __ a waiver of claims against the landlord.
选项:
A:signal
B:sail
C:sign
D:seal
答案: 【sign

8、 问题:At eight o’clock the __ was a blaze of light and guests had begun to assemble.
选项:
A:ballroom
B:ballet
C:choir
D:musical
答案: 【ballroom

9、 问题:He became a captivating __ in international politics, and his students worshipped him.
选项:
A:governor
B:tutor
C:administrator
D:rival
答案: 【tutor

10、 问题:He was so __ that he could hardly endure the misery of it. The tears lay very near the surface.
选项:
A:glorious
B:funny
C:generous
D:homesick
答案: 【homesick

11、 问题:It’s a description of the first few days at college.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:It’s a personal and private story.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:The writer uses past tenses.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

14、 问题:It’s factual.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题:It’s written in the third person.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Week 6 Unit Four Family Affairs Unit Test

1、 问题:When the jar was filled, Dad would sit at the kitchen table and roll the coins before taking them to the ____.
选项:
A:supermarket
B: bank
C:park
D: yard
答案: 【 bank

2、 问题:When the son visited his parents after leaving college, the pickle jar __.
选项:
A:was gone
B:was broken
C:was still there
D:was missing
答案: 【was gone

3、 问题:The money was __.
选项:
A:to buy the food and clothing
B:to treat illness
C:to pay off the debts
D:to pay for his son to go to college
答案: 【to pay for his son to go to college

4、 问题:The pickle jar taught the writer __.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注