本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-16到2021-12-23
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Introduction Test for Unit 1

1、 问题:Among the following choices, which one is the first step after getting an essay question?
选项:
A:To analyze the essay question and understand what it means.
B:To read related materials.
C:To write the first draft.
D:—
答案: 【To analyze the essay question and understand what it means.

2、 问题:English Academic Writing has been drawing more and more attention. Among the reasons given in the following choices, which one is not the main point?
选项:
A:The globalization of English and the internalization of higher education.
B:Helpful for students in pursuing academic and professional lives.
C:Helpful in expanding students’ storage of vocabulary.
D:—
答案: 【Helpful in expanding students’ storage of vocabulary.

3、 问题:The instruction words in essay questions imply what scholars are expected to do. Please select from the following choices the one with inconsistent information between the instruction word and expectations of the essay question.
选项:
A:Analyze: Break a topic down into its component parts, discuss and show how they are related.
B:To what extent: Outline different views or aspects of an issue, evaluate their strengths and weaknesses, explore alternatives and then give your judgment.
C:Illustrate: Judge the value or importance of something, or the truth of facts.
D:—
答案: 【Illustrate: Judge the value or importance of something, or the truth of facts.

4、 问题:Instruction words can be generally categorized into two groups which are critical and descriptive. Please select a more descriptive instruction word from the following choices.
选项:
A:Consider.
B:Illustrate.
C:Discuss.
D:—
答案: 【Illustrate.

5、 问题:In the essay question “Will online learning replace classroom learning?”, which statement in the following choices is not correct?
选项:
A:The topic includes both online learning and classroom learning.
B:The focus of this essay is one approach of learning, either online learning or classroom learning.
C:In the process of developing the essay, it is required to evaluate the two approaches of learning.
D:—
答案: 【The focus of this essay is one approach of learning, either online learning or classroom learning.

6、 问题:Academic writing is a kind of informal and research-based writing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:The discourse community of academic writing includes professors, scholars and researchers.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:The purpose of academic writing is to convey ideas, make arguments, and for other scholars to read.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:The instruction word “contrast” expects scholars to show the similarities between the subjects to be discussed.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Understanding the instruction words and identifying the key words of essay questions could facilitate the comprehension of the topic and focus in essay questions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 2 Types of research writing Test for Unit 2

1、 问题:Research paper and thesis paper are not the same. Which one in the following choices is not the difference between research paper and thesis paper?
选项:
A:The skills and methods of research.
B:The time taken to complete the paper.
C:The range of aspects covered in the paper.
D:—
答案: 【The skills and methods of research.

2、 问题:Please select from the following descriptions the one that does not match the essential features of “research paper”.
选项:
A:This type of paper relies on the author’s thoughts and ideas about the topic.
B:It requires to report on a number of opinions by other scholars about the topic and analyze these findings in light of the author’s opinions.
C:It focuses on incorporating diversified vocabulary.
D:—
答案: 【It focuses on incorporating diversified vocabulary.

3、 问题:Please select from the following choices the one that is not included in the Introduction part of a research paper.
选项:
A:To present the issue to be discussed.
B:To arrive at your thesis statement.
C:To present your arguments and support them with previous experts’ opinions.
D:—
答案: 【To present your arguments and support them with previous experts’ opinions.

4、 问题:Among the statements listed in the following choices, which one is not contained in an analytical research paper?
选项:
A:Describe multiple points of view and analyze all points.
B:Draw a conclusion based on your analysis.
C:Present opinionated findings and conclusion of other researchers.
D:—
答案: 【Present opinionated findings and conclusion of other researchers.

5、 问题:Please select from the following research topics the one that could possibly be cause and effect topics.
选项:
A:Positive Effects of Stress.
B:Child Obesity.
C:Should cigarette smoking be banned?
D:—
答案: 【Child Obesity.

6、 问题:There are 4 main types of research papers, including argumentative papers, analytical papers, cause and effect papers and reports.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注