本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2022-01-30
本篇答案更新状态:暂停更新

1. The Wisdom of Confucius 智慧孔子 Unit 1 Quiz

1、 问题:Li refers to all of the following EXCEPT __.
选项:
A:norms of social life
B:rites
C:law
D:good manners
答案: 【law

2、 问题:According to Confucius, ________ would be
considered to be filial.
选项:
A:to provide enough food to parents
B:to let parents travel around the world
C:to give parents a lot of money
D:to provide parents with enough food and show respect
to them as well
答案: 【to provide parents with enough food and show respect
to them as well

3、 问题:For Confucius ren means all of the following EXCEPT__.
选项:
A:humanity
B:benevolence
C:law
D:goodness
答案: 【law

4、 问题:According to Confucius, the greatest love for
people is love for social harmony and political order.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 2 The Wisdom of Laozi 智慧老子 Unit 2 Quiz

1、 问题: For Laozi, which of the following can not help realizing social harmoney?
选项:
A:non-action
B:filial peity
C:Dao
D:non-contention
答案: 【filial peity

2、 问题:For Laozi, which of the following can not help realizing social harmoney?
选项:
A:non-action
B:filial peity
C:Dao
D:non-contention
答案: 【filial peity

3、 问题:According to Laozi naturalness is not ____.
选项:
A:the natural or original state of all things
B:the initial state of things without human interference
C:the original way(s) of existence and development of things
D:the natural surroundings of human beings
答案: 【the natural surroundings of human beings

4、 问题:Laozi is the founder of Daoism as an indigenous religion of China.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 3 Chinese Characters 笔尖文明 Unit 3 Quiz

1、 问题:_mainly refer to those discovered in Yin Dynasty Ruins, that is, characters inscribed on bones or tortoise shells in the Shang Dynasty more than__ thousand years ago.
选项:
A:Regular Script…four
B:Bronze Inscriptions…six
C:Oracle Bone Scripts… three
D:Clerical Script…two
答案: 【Oracle Bone Scripts… three

2、 问题:According to The Six Categories of Chinese Characters(六书),there are six rules of Chinese character conformation, including: pictographs, self-explanatory character, associative components, _, phonetic loan characters and synonymous character.
选项:
A:picto-semantic characters
B:semantic characters
C:phonetic characters
D:picto-phonetic characters
答案: 【picto-phonetic characters

3、 问题:According to what you have learned in the course, which one is NOT one of the various sayings concerning the origin of Chinese characters?
选项:
A:”Picture theory”
B:”Eight Trigrams”
C:”Totem”
D:The legendary story about Cang Jie
答案: 【“Totem”

4、 问题:The formation of the Clerical Script is an important turning point in the evolution of Chinese characters because it lays a foundation for the squatter shape of the later script forms.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 4 Peking Opera 梨园国粹 Unit 4 Quiz

1、 问题:Which of the following Chinese traditional operas is the mother of Chinese operas?
选项:
A:Peking Opera.
B:Huabu.
C:Kun Opera.
D:Zaju.
答案: 【Kun Opera.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注