本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-06-18到2021-06-29
本篇答案更新状态:已完结

One The Nature of Language vocabulary and grammar

1、 问题:Nowhere in nature is aluminum found free, owing to its always___a_with other elements, most commonly with oxygen.
选项:
A:A. being combined
B:B. having combined
C:C. to combine
D:D. combined
答案: 【A. being combined

2、 问题:Physics is the present day equivalent of _used to be called natural philosophy, from _ most of present day science arose.
选项:
A:A. which, what
B:B. that, which
C:C. what, which
D:D. what, that
答案: 【C. what, which

3、 问题:On no account ____ever leave the baby at home alone.
选项:
A:A. should you
B:B. you should
C:C. shall you
D:D. you shall
答案: 【A. should you

4、 问题:____the center of our planetary system was considered as heresy by the church in the Middle Ages.
选项:
A:A. It is the sun and not the earth
B:B. That the sun and not the earth
C:C. Being the sun and not the earth
D:D. The sun and not the earth
答案: 【B. That the sun and not the earth

5、 问题:The reason that his property was confiscated by the country, it ____, was that he was involved in a lot of fraudulent activities during the war.
选项:
A:A. was turned out
B:B. was being turned out
C:C. being turned out
D:D. turned out
答案: 【D. turned out

6、 问题: I’d rather you ____by train because the weather forecast said there would be heavy snow tomorrow.
选项:
A:A. went
B:B. should go
C:C. will go
D:D. go
答案: 【A. went

7、 问题:Einstein won the Nobel Prize in 1921 and enjoyed great fame in Germany until the rise of Nazism ____he was expelled from Germany because he was a Jew.
选项:
A:A. when
B:B. who
C:C. then
D:D. which
答案: 【A. when

8、 问题:Nowhere but in the remotest region of the country ____find a place to settle down.
选项:
A:A. can he
B:B. he can
C:C. he
D:D. for him to
答案: 【A. can he

9、 问题:With one leg broken in that car accident, he cannot even walk,____run.
选项:
A:A. let alone
B:B. that’s to say
C:C. not to speak
D:D. not to mention
答案: 【A. let alone

10、 问题:____, she led a life of complete seclusion.
选项:
A:A. Being disgraced
B:B. Disgraced
C:C. Disgracing
D:D. She was disgraced
答案: 【B. Disgraced

11、 问题:Don’t let your natural _ overcome your autobiographical _.
选项:
A:A. natural
B:B. modesty
C:C. overcome
D:D. urge
答案: 【B. modesty;
D. urge

12、 问题:With your _ experience, naturally you would be quite an ______ on matters education.
选项:
A:A. vast
B:B. huge
C:C. logically
D:D. authority
答案: 【A. vast ;
D. authority

13、 问题: Framton wondered whether Mrs. Sappleton, the lady to whom he was _ one of the letters of introduction, came into the nice _.
选项:
A:A. holding
B:B. presenting
C:C. meeting
D:D. division.
答案: 【B. presenting ;
D. division.

14、 问题:This ability to take familiar bits of language and to _ them to make new words and sentences is what sets language _ from other ways that human beings use to communicate.
选项:
A:A. combine
B:B. unite
C:C. apart
D:D. except
答案: 【A. combine;
C. apart

15、 问题:We have to _ the word ‘language’. It’s often used in a vivid way to mean any kind of ___ between people.
选项:
A:A. aware
B:B.beware
C:C. isolation
D:C. connection
答案: 【B.beware ;
C. connection

16、 问题:We learn many rules of grammar in order to express different meanings, such as changing the _ of words in a sentence. But we don’t have rules which change the order of our _ expressions to express different meanings.
选项:
A:A. order
B:B. chain
C:C. facial
D:D. verbal
答案: 【A. order ;
C. facial

17、 问题:If I have the ability, I can paint them, draw them, sculpt them, dance them, _ them into a symphony or a ballet or a piece of jazz, and ___ myself in all the ways that are called “arts and crafts”.
选项:
A:A. make
B:B. compose
C:C. express
D:D. show
答案: 【B. compose;
C. express

18、 问题:In our everyday lives we produce and ___ language with such apparent __ that we take it for granted. Yet the ease with which we use language belies a level of complexity of immense proportions.
选项:
A:A. comprehend
B:B. ease
C:C. ill
D:D. know
答案: 【A. comprehend;
B. ease

19、 问题: Once we’ve learned a few thousand words, and learned the ways our language allows us to __ them together into sentences, we can say things that nobody has ______ said before.
选项:
A:A. put
B:B. tear
C:C.ever
D:D. never
答案: 【A. put;
C.ever

20、 问题:When people use their faces or hands to show their feelings, they’re doing something that is very __ from what they do when they speak, write, or use a ______ sign language.
选项:
A:A. different
B:B. same
C:C. deaf
D:D. blind
答案: 【A. different ;
C. deaf

21、 问题:They held a ceremony in favor of those killed in the battle.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【in honor of】

22、 问题:Write your name and address on your bag in that case you lose it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群665210305反馈
需要期末答案的同学可加入Q群665210305购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注