第一章 单元测试

1、 问题:

In Mona Lisa Smile, what is Miss Watson's aim in choosing a painting outside the syllabus?

 

选项:
A: To encourage independent thinking.
B: To show the grotesqueness of the painting.
C: To accept critics' ideas.
D: To invite comments from textbooks.
答案: 【 To encourage independent thinking.

2、 问题:

 In Mona Lisa Smile, Miss Watson did't come to Wellesley to fit in. She came to ______.

 

选项:
A: show off
B: make a fortune
C: flex her muscles
D: make a difference
答案: 【 make a difference

3、 问题:

 In Mona Lisa Smile, who stars Katherine Watson?

选项:
A: Ginnifer Goodwin
B: Kirsten Dunst
C: Julia Stiles
D: Julia Roberts
答案: 【 Julia Roberts

4、 问题:

 In Mona Lisa Smile, which of the following is NOT true about Miss Watson?

 

选项:
A: She has obtained her PhD in UCLA.
B: She has liberal views and feminist values.
C: She is an extraordinary and aggresive woman.
D: She is an unorthodox and foward thinker.
答案: 【 She has obtained her PhD in UCLA.

5、 问题:

 Which is NOT true about Betty Warren?

选项:
A: 

Her happy marriage proves the success of women's education in the 1950s.

B: 

Her self-awareness is gradually awakened.

C: 

She is critical of Miss Watson on several occasions.

D: 

She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.

答案: 【 

Her happy marriage proves the success of women's education in the 1950s.

6、 问题:

 Which statement about Joan Brandwyn is true?

选项:
A: 

She gives up going to Yale Law because Yale did not accept female students.

B: 

She gives up going to Yale Law because her boyfriend objects.

C: 

She gives up going to Yale Law out of her free will.

D: 

She gives up going to Yale Law after discussions with her parents.

答案: 【 

She gives up going to Yale Law out of her free will.

7、 问题:

 What does Miss Watson want to tell her students in the lecture on Van Gogh?

选项:
A: 

To be their true selves.

B: 

To paint like impressionists.

C: 

To paint whatever they see and feel.

D: 

To conform to the tradition.

答案: 【 

To be their true selves.

8、 问题:

What is the cultural background of women schooling in the 1950s in the US? All are true except _____.

选项:
A: 

American society in the 1950s was geared toward the family.

B: 

The dominant ideologies of the middle class for women are to become good wives and mothers.

C: 

To awaken students' self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

D: 

The related curriculum is to make them more attractive in the marriage market.

答案: 【 

To awaken students' self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

9、 问题:

 Where does the story take place?

选项:
A: Wiley College.
B: Stanford University.
C:UCLA. 
D:Wellesley College. 
答案: 【Wellesley College. 

10、 问题:

From the movie and the teaching videos, we may learn that the value of higher education lies in _.

1) pursuing knowledge and truth

2) broadening vision

3) developing critical thinking

4) awakening spirits and self-consciousness

5) personal fulfillment

 

选项:
A: 

1) 3) 4) 5)

B: 

1) 2) 3) 5)

C: 

1) 2) 3) 4) 5)

D: 

1) 2) 3) 4)

答案: 【 

1) 2) 3) 4) 5)

第二章 单元测试

1、 问题:

 Which statement about fashion is NOT true?

 

选项:
A:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
B:Fashion is a way of showing one's personality and individuality.
C:Fashion is defined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: 【Fashion is defined by fashion designers.

2、 问题:

Why does Miranda look hard at Andrea's shoes?

 

选项:
A: 

Because Andrea wears a pair of unconventional high heels.

B: 

Because the shoes come from a top fashion brand.

C: 

Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.

D: 

Because it's a pair of shoes Nigel offers Andrea.

答案: 【 

Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.

3、 问题:

Which statement is the most appropriate?

 

选项:
A: 

Andrea goes to Nigel to slander Miranda.

B: 

Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she quit her job.

C: 

Andrea goes to Nigel to quit her job.

D: 

Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.

答案: 【 

Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.

4、 问题:

Which statement is TRUE?

 

选项:
A: 

A trident is a spear for hunting and also a military weapon.

B: 

When analyzing a film character, detailed information can be ignored.

C: 

Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.

D: 

Anne Hathaway is lauded as the "best actress of her generation".

答案: 【 

Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.

5、 问题:

In The Devil Wears Prada, having no interest in the fashion industry, why does Andrea still want to work for Miranda?

 

选项:
A: Because it's a job millions of girls kill for.
B: Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.
C: Because she wants to become a dragon lady like Miranda.
D: Because she needs money for rent.
答案: 【 Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.

6、 问题:

Which is NOT one of Andrea's sacrifices for working at Runway?

 

选项:
A: Money
B: 

The time devoted to more meaningful things

C: Friendship
D: Love
答案: 【 Money

7、 问题:

 In The Devil Wears Prada, whom is Miranda Priestley said to be based on in reality?

 

选项:
A: Vera Wang.
B: Anna Wintour.
C: Melinda Gates.
D: Oprah Winfrey.
答案: 【 Anna Wintour.

8、 问题:

 Which statement is NOT true?

选项:
A: 

Andrea's job is the one that millions of girls kill for.

B: The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.
C: 

The word lapis is originated from French.

D: 

Andrea believes that the fashion industry is a waste of time, money and energy.

答案: 【 The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.

9、 问题:

 Which phrase can best describe Miranda?

选项:
A: 

Vicious tongue.

B: 

Snow Queen.

C: 

Dragon Lady.

D: 

Vicious witch.

答案: 【 

Dragon Lady.

10、 问题:

Why does Andrea choose to leave Runway?

 

选项:
A: 

Andrea chooses to leave Runway because she decides to listen to her inner voice.

B: 

Andrea chooses to leave Runway because she has had enough of Miranda.

C: 

Andrea chooses to leave Runway because she wants to win her boyfriend back.

D: 

Andrea chooses to leave Runway because there is a better offer.

答案: 【 

Andrea chooses to leave Runway because she decides to listen to her inner voice.

第三章 单元测试

1、 问题:

 What stops Neytiri from killing Jake?

选项:
A: 

She is attacked by a viperwolf.

B: A seed from the sacred tree lands on her bow.
C: 

Jake passes out.

D: 

Tsu'tey stops her.

答案: 【 A seed from the sacred tree lands on her bow.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注