第一章 单元测试

1、 问题:

A formal article usually consists of three parts. What are they?

 

选项:
A:thesis statement, the body and the conclusion
B:the introduction, the supporting details and the conclusion
C:the introduction, the body and the conclusion
D:the introduction, the body and the linking devices
答案: 【the introduction, the body and the conclusion

2、 问题:

The three components of a paragraph are the topic sentence, the supporting sentences, and _.

选项:
A:the controlling idea
B:the concluding sentence
C:the general facts
D:the examples
答案: 【the concluding sentence

3、 问题:

Our identity is determined by the following factors EXCEPT______.

选项:
A:environment
B:genetic endowment
C:chance events
D:age
答案: 【age

4、 问题:

In terms of writing device, which of the following sentence does not employ parallelism?

选项:
A:She was up in court a couple of times — drunk and disorderly.
B:that small group of villainous men who plan, organize, and launch this cataract of horrors upon mankind.
C:Clear writing should be a major concern both of writers and readers.
D:The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.
答案: 【The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.

5、 问题:

During their college year, students don’t grow in the aspect of ______.

选项:
A:becoming more self-centered
B:learning to relate to family and friends in a new way
C:developing new ways of grasping knowledge
D:establishing their sexual identity
答案: 【becoming more self-centered

第二章 单元测试

1、 问题:

In Section B, Part II, the writer told us that she was less interested in reading as an adult because of the negative influence from people around.  

选项:
A:错
B:对
答案: 【

2、 问题:

“Happy families are all alike; every unhappy family is unhappy in its own way.” is written by __.

选项:
A:Leo Tolstoy
B:Christopher Marlowe
C:Ben Jonson
D:Vladimir Sorokin
答案: 【Leo Tolstoy

3、 问题:

In Thornfield, Jan Eyre bravely expressed her love to __.


选项:
A:Rochester
B:Fitzgerald
C:Santiago
D:Heathcliff
答案: 【Rochester

4、 问题:

He _ the secret _ his wife.

选项:
A:cheated … from
B:told … from
C:coaxed … out of
D:persuade … out of
答案: 【coaxed … out of

5、 问题:

In this sentence “America is also a nation that prizes sociability and community”, which of the following has the closest meaning with the word “prizes”?

选项:
A:values
B:expenses
C:costs
D:prices
答案: 【values

6、 问题:

Hurried success is one of the problems of modern society.

选项:
A:错
B:对
答案: 【

7、 问题:

Slowness, according to Anna Quindlen, should be advocated.

选项:
A:错
B:对
答案: 【

8、 问题:

The changes of Anna Quindlen’s life is inseparable from her love for books.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

第三章 单元测试

1、 问题:

Mansfield’s influence on the development of drama writing as a form of literature was notable.

选项:
A:对
B:错
答案: 【

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注