第一章 单元测试

1、 问题:

Until a recent study stated otherwise, it was widely believed that on average, a wild monkey ______ a week, slept 50 hours a week and mated thrice a year.

选项:
A:eats 10 bananas a day, drinks 7 gallons of water
B:ate 10 bananas a day, drinks 7 gallons of water
C:eats 10 bananas a day but drinks 7 gallons of water
D:ate 10 bananas a day, drank 7 gallons of water
答案: 【ate 10 bananas a day, drank 7 gallons of water

2、 问题:

According to a recent survey, an average French woman speaks two languages, gets married twice, ___.

选项:
A:drank 17 gallons of wine every year and forgot to pay at least two bills annually
B:drinks 17 gallons of wine every year and forgets to pay at least two bills annually
C:drinks 17 gallons of wine every year and forgets pay two bills at least annually
D:drinks 17 gallons of wine every year and forgot to pay at least two bills annually
答案: 【drinks 17 gallons of wine every year and forgets to pay at least two bills annually

3、 问题:

A business theory claims that behind any decision, the human mind analyses, ranks in order of importance, ______.

选项:
A:compares and contrasts vast amounts of information, rejects extraneous factors, and arrives at a conclusion almost instantaneously
B:compared and contrasted vast amounts of information, rejected extraneous factors, arriving at a conclusion almost instantaneously
C:compares and contrasts vast amount of information, rejected extraneous factors, arriving at a conclusion almost instantaneously
D:compared and contrasts vast amount of information rejected extraneous factors arriving at a conclusion almost instantaneously
答案: 【compares and contrasts vast amounts of information, rejects extraneous factors, and arrives at a conclusion almost instantaneously

4、 问题:

Cigarette smoking is detrimental to one's health; _____. 

选项:
A:it constricts the airways of the lungs, elevates blood pressure, and causes lung cancer and respiratory diseases
B:it is constricting the airways of the lungs, elevating blood pressure, and causing lung cancer and respiratory diseases
C:it constricts the airways of the lungs, elevating blood pressure, and causes lung cancer and respiratory diseases
D:it constricts the airway of the lungs, elevating blood pressure, and causing lung cancer and respiratory diseases
答案: 【it constricts the airways of the lungs, elevates blood pressure, and causes lung cancer and respiratory diseases

5、 问题:

Keeping to the high roads, cycling as fast as he could, _____ allowed him to make the trip in record time.

选项:
A:as well as not to stop for rest
B:and stopping not for rest
C:and not stop for rest
D:and not stopping for rest
答案: 【and not stopping for rest

6、 问题:

As opposed to a man, a woman can multi-task, locate lost objects, analyze ____.

选项:
A:emotional conflicts and yet, all the while look forward to a shopping spree
B:emotional conflicts but all the while looking forward to a shopping spree
C:emotional conflicts and yet, all the while looking forward to a shopping spree
D:emotional conflicts and yet, all the while looking forward for a shopping spree
答案: 【emotional conflicts and yet, all the while looking forward to a shopping spree

7、 问题:

According to a recent survey, on any given day, _, 3 hours watching television and 2 hours in miscellaneous activities like eating, dating, bathing, etc.

选项:
A:an average man spends 12 hours at work, 7 hours for sleet
B:an average man spends 12 hours working, 7 hours sleeping
C:an average man spends 12 hours at work, 7 hours sleeping
D:average men spend 12 hours at work, 7 hours sleeping
答案: 【an average man spends 12 hours working, 7 hours sleeping

8、 问题:

To maintain a healthy body and mind, one must exercise, eat vegetables and fruits and __.

选项:
A:refrain from cigarettes and drinking of alcohol
B:refrain from cigarettes and drinking alcohol
C:refrain from smoking and alcohol
D:refrain from cigarettes and alcohol
答案: 【refrain from cigarettes and alcohol

9、 问题:

It is my _____ that you didn’t try hard enough.

选项:
A:suggestion
B:idea
C:criticism
D:conviction
答案: 【conviction

10、 问题:

The road outside the school is a _____ to the children’s safety.

选项:
A:trouble
B:headache
C:menace
D:barrier
答案: 【menace

第二章 单元测试

1、 问题:

I had some free time yesterday, so I ____ write a few letters.

选项:
A:can 
B:might
C:was able to
D:could
答案: 【was able to

2、 问题:

Watch this, Mum; I _ stand on one leg.

选项:
A:may
B:am able to
C:will
D:can
答案: 【can

3、 问题:

A: __ I trouble you for a light?

B: Yes, of course you _____.

选项:
A:Might; might
B:May: might
C:May: may
D:Might; may 
答案: 【Might; may 

4、 问题:

The plan _ easily have gone wrong, but in fact it was a great success.

选项:
A:will
B:can
C:might
D:must
答案: 【might

5、 问题:

She _ feel the spray on her face as the boat raced through the water.

选项:
A:could
B:will
C:can
D:would
答案: 【could

6、 问题:

Until you ___repay some of your present debt, we cannot lend you any more money.

选项:
A:may
B:can
C:might
D:could
答案: 【can

7、 问题:

If Tom hadn't grabbed my arm, I_ have fallen off the bridge.

选项:
A:might
B:can
C:shall
D:will
答案: 【might

8、 问题:

Don't wait for me. I ___ a few minutes late.

选项:
A:can have been or
B:might be
C:can be
D:might have been
答案: 【might be

9、 问题:

He was _ in his pursuit of quality, so his technical skill was remarkable.

选项:
A:merciless
B:relentless 
C:pitiless
D:ruthless
答案: 【relentless 

10、 问题:

The foundation made a _____ of a million dollars to the university to establish an agricultural college.

选项:
A:present
B:bonus
C:tip
D:grant
答案: 【grant

第三章 单元测试

1、 问题:

The president warned, "America must get rid of the hangover we all have because of the economic binge we just went through,” referring to the long period of inflated stock prices that sent Americans streaming into the market.

选项:
A:speculation
B:indulgence
C:habit
D:inflation
答案: 【indulgence

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注