第一章 单元测试

1、 问题:

Watching English film is useless in learning English.

选项:
A:True
B:False
答案: 【False

2、 问题:

What basic skills should we master at college?

选项:
A:professional knowledge and skills
B:Presentation
C:Time management
D:Teamwork
答案: 【professional knowledge and skills;
Presentation;
Time management;
Teamwork

3、 问题:

What kind of topics can you talk when you start a conversation with others?

选项:
A:Current News Stories
B:The Economy
C:The others’ age
D:The others’ income
答案: 【Current News Stories;
The Economy

4、 问题:

Sometimes things don't__ the way we think they're going to.

选项:
A:turn in
B:turn out
C:turn off
答案: 【turn out

5、 问题:

How to write an address correctly?

选项:
A:英语对地址的习惯表达方式是“从大到小”,而中文习惯表达式“从小到大”。
B:英语对地址的习惯表达方式是“从小到大”,而中文习惯表达式“从大到小”。
答案: 【英语对地址的习惯表达方式是“从小到大”,而中文习惯表达式“从大到小”。

第二章 单元测试

1、 问题:

As a young man, he has a strong ____ for success.

选项:
A:honor
B:desire
C:secret
D:church
答案: 【desire

2、 问题:

My classmates all laughed when I ____ our teacher.

选项:
A:imitated
B:developed
C:spread
D:infected
答案: 【imitated

3、 问题:

It took us ____ two hours to get there.

选项:
A:rough
B:pretty
C:nearly
D:approximate
答案: 【nearly

4、 问题:

It suddenly ____ me that I should have left a message on his desk.

选项:
A:take to
B:cause to
C:lead to
D:came to
答案: 【came to

5、 问题:

The students are planning a big party ____ their retiring teacher.

选项:
A:take care of
B:make up of
C:made out of
D:in honor of
答案: 【in honor of

第三章 单元测试

1、 问题:

She doesn't mind being__ because she never feels____.

选项:
A:alone; lonely
B:lonely;alone
答案: 【alone; lonely

   

    1. 期末答案是每个人都不同的哦,不会更新在站点上面的,你可以加入公告中的Q群718188416,找群主购买

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注