第一章 单元测试

1、 问题:

What kind of sentences are included in  an English paragraph?

选项:
A:topic sentence
B:supporting sentence
C:concluding sentence
D:

All the options

答案: 【

All the options


2、 问题:Choose the parallel sentence from the following ones.
选项:
A:My heart is like a singing bird.
B:All the world is a stage.
C:I came; I saw; I conquer.
D:shoe is to foot as tire is to wheel.
答案: 【I came; I saw; I conquer.

3、 问题:What does GLOW in the expression a glow in your eye and a song in your heart imply?
选项:
A:excitement, enthusiam and sadness
B:excitement, enthusiasm and expectation
C:excitement, expectation and disappointment
D:enthusiasm, expectation and worry
答案: 【excitement, enthusiasm and expectation

4、 问题:You are expected to sample the courses widely, and then ______ yourself by selecting and taking some courses in new fields.
选项:
A:believe
B:challenge
C:like
D:risk
答案: 【challenge

5、 问题:Higher education in USA comprises______.
选项:
A:university
B:4-year undergraduate college
C:2-year undergraduate community college
D:technical training institution
答案: 【university,4-year undergraduate college,2-year undergraduate community college,technical training institution

第二章 单元测试

1、 问题:What does CLUTTER mean?
选项:
A:neatness
B:mess
C:darkness
D:cleanness
答案: 【mess

2、 问题:What does the sentence The mother reverses herself and makes the clutter return imply?
选项:
A:The mother changes her opinion.
B:The mother goes back.
C:The mother turns back.
D:The mother turns in the opposite direction.
答案: 【The mother changes her opinion.

3、 问题:Which item is the best translation of the sentence Like mother, like daughter?
选项:
A:爱之深,恨之切。
B:有其母必有其女。
C:喜欢妈妈,喜欢女儿。
D:像妈妈,像女儿。
答案: 【有其母必有其女。

4、 问题:Which one of the following sentences is a metaphor?
选项:
A:Time is as precious as money.
B:Time is like money.
C:Time is money.
D:Time looks like money.
答案: 【Time is money.

5、 问题:

On what days do British people like to write cards?

选项:
A:Father's Day and Mother's Day
B:Christmas
C:birthday
D:All the options
答案: 【All the options

第三章 单元测试

1、 问题:How do we scan for specific information?
选项:
A:Keep in mind at all times what you are searching for.
B:Do not read every word.
C:Learn to spot dates, statistics and other numbers.
D:Look for signal words such as first, second, next, etc.
E:Look for repeated key words or structure.
答案: 【Keep in mind at all times what you are searching for.,Do not read every word.,Learn to spot dates, statistics and other numbers.,Look for signal words such as first, second, next, etc.,Look for repeated key words or structure.

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注