本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-24到2021-03-03
本篇答案更新状态:已完结

Week 1: Unit 1 Special Languages Unit Test

1、 问题: : to make larger or fuller in size, effect, etc..
选项:
A:A. chirp
B:B. bang
C:C. vibrate
D:D. amplify
答案: 【D. amplify

2、 问题: : sound that is too high for humans to hear, and is often used in medical process.
选项:
A:A. scratch
B:B. high-pitched
C:C. ultrasound
D:D. primate
答案: 【C. ultrasound

3、 问题: : a smell of a particular animal or person that some other animals can follow.
选项:
A:A. mole
B:B. chimpanzee
C:C. scent
D:D. gland
答案: 【C. scent

4、 问题: : to ask for or demand as the rightful owner or as one’s right.
选项:
A:A. claim
B:B. startle
C:C. vibrate
D:D. agitate
答案: 【A. claim

5、 问题: : an area regarded by a person, animal, etc. as belonging to it alone.
选项:
A:A. Land
B:B. territory
C:C. Web
D:D. tunnel
答案: 【B. territory

6、 问题: :to make someone feel anxious,upset,and nervous.
选项:
A:A. agitate
B:B. beat
C:C. chirp
D:D. startle
答案: 【A. agitate

7、 问题:I was awakened by the _____(chirp) of the birds this morning.
答案: 【chirps

8、 问题:No one likes to hear constant chattering or_____ (high-pitched) laughing.
答案: 【high-pitched

9、 问题:The least noise would_____(startle) the timid child.
答案: 【startle

10、 问题:The dog easily_____(pick up) the scent of the murderer.
答案: 【picked up

11、 问题:We must _____(amplify) our effort by working a lot harder.
答案: 【amplify

12、 问题:He _____(claim) that he found the money in the forest.
答案: 【claimed

13、 问题:He became quite _____(agitate) when he was asked about his criminal past.
答案: 【agitated

14、 问题:She_____(groom) herself carefully in front of the mirror.
答案: 【groomed

15、 问题:Vibrating air makes your ear drums _____.(vibrate)
答案: 【vibrate

Week 2: Unit 1 Special Languages Unit Test

1、 问题:Both birds and insects like sports.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:The ants are hardworking animals, so they have no time to play.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:The owl always considers some important question.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:The mocking bird is good at imitating a great many different sounds.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:The shepherd dog knows nothing else except that he understands very well how to take care of sheep.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Animals like to make improvement in their ways of doing things, as men do.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Birds always build fashionable nests.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:Beavers build their dams and huts by instinct.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Animals learn about things by their senses as we do, but they do not think nearly as much about what they learn.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Is it wise ______(engage)in active sports at your age?
答案: 【to engage

11、 问题:She’s a ______(lively) child and popular with everyone.
答案: 【lively

12、 问题:It was ______(plain) to everyone that she was not happy.
答案: 【plain

13、 问题:Teachers provide a model for children ______.(imitate)
答案: 【to imitate

14、 问题:Birds learn to fly by ______.(instinct)
答案: 【instinct

15、 问题:It’s ______(unlike)him to be late, he’s usually on time.
答案: 【unlike

Week 3: Unit 2 Weddings Unit Test

1、 问题: : to be present at (meeting, university, church services), etc.
选项:
A:declare
B:object
C:attend
D:date
答案: 【attend

2、 问题: : to have a romantic relationship with sb.
选项:
A:attend
B:object
C:declare
D:date
答案: 【date

3、 问题: : a formal event performed on a special occasion
选项:
A:ceremony
B:contrast
C:dowry
D:veil
答案: 【ceremony

4、 问题: : to bring into being
选项:
A:date
B:initiate
C:inspect
D:perform
答案: 【initiate

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注