本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-01-07到2021-03-06
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Pronunciation and Listening:Vowels & Consonants 第一单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Listen and choose.
选项:
A:x
B:axe
C:/
D:/
答案: 【x

2、 问题:Listen and choose.
选项:
A:boss
B:bus
C:/
D:/
答案: 【bus

3、 问题:Listen and choose.
选项:
A:sheep
B:ship
C:/
D:/
答案: 【ship

4、 问题:Listen and choose.
选项:
A:dead
B:dad
C:/
D:/
答案: 【dead

5、 问题:According to Google, what are the common causes of accidents?
选项:
A:The majority of drivers prefer to drive and park themselves.
B:Human drivers become easily distracted or tired while driving.
C:Most drivers feel uncertain about the safety of self-driving cars.
D:Most drivers have test driven cars with automatic braking features.
答案: 【Human drivers become easily distracted or tired while driving.

6、 问题:How have Google’s self-driving cars performed so far?
选项:
A:Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.
B:They would be unpopular with drivers who only trust their own skills.
C:Their increased comfort levels have boosted their sales.
D:They are not actually as safe as automakers advertise.
答案: 【Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.

7、 问题:Listen and choose.
选项:
A:face
B:faith
C:/
D:/
答案: 【faith

8、 问题:Listen and choose.
选项:
A:veil
B:wail
C:/
D:/
答案: 【wail

9、 问题:Listen and choose.
选项:
A:chews
B:choose
C:/
D:/
答案: 【chews

10、 问题:What’s the woman’s main purpose of visiting Quebec?
选项:
A:To go boating on the St. Lawrence River.
B:To go sightseeing in Quebec Province.
C:To call on a friend in Quebec City
D:To attend a wedding in Montreal.
答案: 【To attend a wedding in Montreal.

11、 问题:What does the man advise the woman to do before the trip?
选项:
A:Study the map of Quebec Province.
B:Find more about Quebec Province.
C:Brush up on her French.
D:Learn more about the local customs.
答案: 【Brush up on her French.

12、 问题:What does the man say about Quebec City?
选项:
A:It’s most beautiful in summer.
B:It has many historical buildings.
C:Its street signs are in English.
D:It was greatly expanded in the 18th century.
答案: 【It has many historical buildings.

13、 问题:According to Google, what was the cause of the accident?
选项:
A:The majority of drivers prefer to drive and park themselves.
B:Human drivers become easily distracted or tired while driving.
C:Most drivers feel uncertain about the safety of self-driving cars.
D:Most drivers have test driven cars with automatic braking features.
答案: 【Human drivers become easily distracted or tired while driving.

14、 问题:How have Google’s self-driving car performed so far?
选项:
A:Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.
B:They would be unpopular with drivers who only trust their own skills.
C:Their increased comfort levels have boosted their sales.
D:They are not actually as safe as automakers advertise.
答案: 【Their drivers would feel safe after getting used to the automatic devices.

15、 问题:LIsten and choose.
选项:
A:face
B:faith
C:/
D:/
答案: 【faith

16、 问题:What’s the woman’s main purpose of visiting Quebec?
选项:
A:To go boating on the St. Lawrence River.
B:To go sightseeing in Quebec Province.
C:To call on a friend in Quebec City.
D:To attend a wedding in Montreal.
答案: 【To attend a wedding in Montreal.

Unit 2 Pronunciation and Listening: Word stress & Sentence stress 第二单元测试

1、 问题:Listen and choose the correct meaning for each given word. frequent
选项:
A: habitual
B: often visited
C:rapid
D:/
答案: 【 habitual

2、 问题:Listen and choose the correct meaning for each given word. frequented
选项:
A: habitual
B:often visited
C:rapid
D:/
答案: 【often visited

3、 问题:Listen and choose the correct meaning for each given word. process
选项:
A: manufacture
B: deal with
C: a series of things that happen naturally
D:/
答案: 【 a series of things that happen naturally

4、 问题:Listen and choose the correct meaning for each given word. process
选项:
A:manufacture
B: deal with
C:a series of things that happen naturally
D:/
答案: 【 deal with

5、 问题:Choose the word with correct stress.
选项:
A:PUBlicity
B:pubLIcity
C:publiCITY
D:/
答案: 【pubLIcity

6、 问题:Choose the word with correct stress.
选项:
A:REsidential
B:reSIdential
C: resiDENtial
D:/
答案: 【 resiDENtial

7、 问题:Choose the word with correct stress.
选项:
A:instiTUtion

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注