本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-01到2021-05-28
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Food & Drinks(饮食文化) Unit 1 Test

1、 问题:Which of the following is a signature dish of Cantonese Cuisine?
选项:
A:Steamed Fish Head with Chopped Hot Chili
B:Fish-flavored Shredded Pork
C:Steamed Sea Bass
D:West Lake Vinegar Fish
答案: 【Steamed Sea Bass

2、 问题:Which is not a typical feature of western cuisine?
选项:
A:big chunks of meat
B:use of fresh herbs
C:use of complex spices
D:sauce or gravy based on butter and cream
答案: 【use of complex spices

3、 问题:Which of the following is not a variant of pasta?
选项:
A: Spaghetti
B:Macaroni
C:Lasagna
D:Taco
答案: 【Taco

4、 问题:Which of the following is not a type of wine?
选项:
A:red wine
B:white wine
C:champagne
D:latte
答案: 【latte

5、 问题:Which of the following is good table manner?
选项:
A:to put the napkin around one’s neck
B: to use knife to lift food to one’s mouth
C:to put the tea spoon on the saucer after stirring one’s tea
D:to stick chopsticks at the center of rice
答案: 【to put the tea spoon on the saucer after stirring one’s tea

6、 问题:Which of the following are typical food and drinks in Tibet?
选项:
A:roasted whole lamb
B: Zanba
C:milk tea
D:buttered tea
答案: 【 Zanba;
buttered tea

7、 问题:Modern day drinking games in China include
选项:
A: dice playing
B:finger guessing
C:drumming and blossom-passing
D:composing poems
答案: 【 dice playing;
finger guessing

8、 问题:Which of the statements about drinking etiquette are correct?
选项:
A:The host usually makes the first toast.
B:Seniors, superiors, and guests are served first.
C:Liquor glasses are filled three quarters full.
D:To show respect and humility, keep your liquor glass lower than others’ when cheering.
答案: 【The host usually makes the first toast.;
Seniors, superiors, and guests are served first.;
To show respect and humility, keep your liquor glass lower than others’ when cheering.

9、 问题:The factors that define the quality of wine are
选项:
A:grape
B:region
C:vintage
D:producer
答案: 【grape;
region ;
vintage;
producer

10、 问题:What does a formal meal in China usually include?
选项:
A:cold dishes
B:hot dishes
C:dessert
D:staple food like rice or noodle
答案: 【cold dishes;
hot dishes;
staple food like rice or noodle

11、 问题:Beijing Roast Duck is a good example of the combination of color, aroma, taste and form.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

12、 问题:General Tso’s Chicken was created by General Zuo Zongtang.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题: The most typical American food is apple pie.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

14、 问题:The Full English Breakfast is served throughout the day in some restaurants in UK.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题:Luyu was called Tea Saint for compiling Tea Classics.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题:Tea originated in China and then spread to other parts of the world.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

17、 问题:Americano is the base for making other varieties of coffee drinks.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

18、 问题:Napa Valley in the US is a famous wine region in the “New World”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:In China, all dishes are placed on a round table for everyone to share.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

20、 问题:The correct way to handle your utensils is to hold your fork in your left hand and your knife in your right hand.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 2 Clothing & Fashion(服装与时尚) Unit 2 Test

1、 问题:Which dynasty created the most brilliant time in the history of Chinese clothing?
选项:
A:The Tang Dynasty
B:The Song Dyansty
C:The Qing Dynasty
D:The Ming Dynasty
答案: 【The Tang Dynasty

2、 问题:One of the common clothing styles during the Song Dynasty was
选项:
A:Ao qun (袄裙)
B:Beizi (褙子)
C:Changpao
D:Mianfu(冕服)
答案: 【Beizi (褙子)

3、 问题:Which one of the statements is NOT true?
选项:
A:The Renaissance period witnessed an extreme emphasis on gender differentiation in clothing.
B:The earliest jeans were not blue but brown.
C:Originally, tailcoat was created for the equestrians to ride conveniently.
D:Formal dress code emphasizes comfort and personal expression.
答案: 【Formal dress code emphasizes comfort and personal expression.

4、 问题:About the Fashion Weeks, which one is NOT true?
选项:
A:They are held once in September annually.
B:The yearly Fashion Weeks usually begins with New York.
C:During the Fashion Weeks, fashion designers display their latest collections to buyers and the media.
D:Celebrities like models, musicians and actors will be invited.
答案: 【They are held once in September annually.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注