本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-02-28到2021-07-26
本篇答案更新状态:每5天更新一次

CH 2 Vector Analysis Unit 2 test

1、 问题:Which one is vector field
选项:
A:Length
B:Velocity
C:Area
D:energy
答案: 【Velocity

2、 问题:Which one is not correct for Gradient?
选项:
A:Gradient is one of the directional derivative
B:The directional derivative of a scalar field at a certain direction is the projection of the gradient in the direction
C:Gradient is a scalar field
D:Gradient is the maximum spatial rate of change of the scalar field in a point
答案: 【Gradient is a scalar field

3、 问题:Which one of the following equations is correct?
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

4、 问题:Which one of the following equations does not make sense?
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

5、 问题:Which one of the following formulas is identically zero?
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

CH 3 Static Electric Fields Unit 3 test

1、 问题:The parameter that can change the capacitace per unit length of the coaxial line is
选项:
A:Charge
B:Permittivity
C:permeability
D:Voltage
答案: 【Permittivity

2、 问题:Which one is not the possible way to derive static electric field?
选项:
A:Potential function with boundary condition
B:Capacitance
C:Superposition from field element
D:Gauss’s Law
答案: 【Capacitance

3、 问题:The electric field intensity of a positive point charge is inversely propotional to
选项:
A:the charge
B:the field position r
C:the square of the field position r
D:the third power of field position r
答案: 【the square of the field position r

4、 问题:The boundary condition is the field
选项:
A:inside the conductor
B:inside the dielectric
C:in the air
D:on the interface of two media
答案: 【on the interface of two media

5、 问题:The polarized surface charge density can be derived from
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

CH 4 Solution of Electrostatic Problems Unit 4 test

1、 问题:Which one of the following equations is the Poisson’s equation
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

2、 问题:Which of the following is not the boundary conditions of electric potential
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

3、 问题:When the angle between two grounded conducting planes is 45°,In order to analyze the field when a positive point charge is between and close to these two planes,how many image charges we need?
选项:
A:3
B:5
C:7
D:9
答案: 【7

4、 问题:For the method of image, which one is not correct?
选项:
A:The image charge is not real charge
B:The induced charge is real charge
C:For a positive point charge closed to a grouded conducting plane, the induced charge is only negative type.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买