Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 问题:Miss Watson didn’t come to Wellesley to fit in. She came to ______.
选项:
A:show off
B:flex her muscles
C:make a difference
D:make a fortune
答案: 【make a difference

2、 问题:Which is NOT true about Wellesley College?
选项:
A:It’s one of the Seven Sisters in the US.
B:It’s a private institution of higher education for women.
C:It’s known for its science tradition.
D:Notable alumnae include Song Mei-ling and Hilary Clinton.
答案: 【It’s known for its science tradition.

3、 问题:In the dialogue between President Carr and Joan, the door of the auditorium symbolizes __.
选项:
A:the entrance to liberal arts
B:the entrance to a happy marriage
C:the entrance to the pantheon of knowledge
D:the entrance to a social gathering
答案: 【the entrance to the pantheon of knowledge

4、 问题:Which is NOT true about Betty Warren?
选项:
A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:She is critical of Miss Watson on several occasions.
C:Her self-awareness is gradually awakened.
D:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
答案: 【Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.

5、 问题:What is Miss Watson’s aim in choosing a painting outside the syllabus?
选项:
A:To invite comments from textbooks.
B:To encourage independent thinking.
C:To accept critics’ ideas.
D:To show the grotesqueness of the painting.
答案: 【To encourage independent thinking.

6、 问题:What is the cultural background of women schooling in the 1950s in the US? All are true except _____.
选项:
A:To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.
B:American society in the 1950s was geared toward the family. Marriage and children were part of the national agenda.
C:The dominant ideologies of the middle class for women are to become good wives and mothers.
D:The related curriculum is to make them more attractive in the marriage market.
答案: 【To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

7、 问题:Which of the following is NOT true about Miss Watson?
选项:
A:She is an unorthodox and forward thinker.
B:She has liberal views and feminist values.
C:She is an extraordinary and aggressive woman.
D:She has obtained her PhD in UCLA.
答案: 【She has obtained her PhD in UCLA.

8、 问题:From the movie and the teaching videos, we may learn that the value of
higher education lies in _.1) pursuing knowledge and truth 2) broadening vision 3) developing critical thinking4) awakening spirits and self-consciousness 5) personal fulfillment
选项:
A:1) 2) 3) 4)
B:1) 2) 3) 5)
C:1) 3) 4) 5)
D:1) 2) 3) 4) 5)
答案: 【1) 2) 3) 4) 5)

9、 问题:What does Miss Watson want to tell her students in the lecture on Van Gogh?
选项:
A:To be their true selves.
B:To paint whatever they see and feel.
C:To conform to the tradition.
D:To paint like impressionists.
答案: 【To be their true selves.

10、 问题:Which statement about Joan Brandwyn is true?
选项:
A:She gives up going to Yale Law because Yale did not accept female students.
B:She gives up going to Yale Law because her boyfriend objects.
C:She gives up going to Yale Law out of her free will.
D:She gives up going to Yale Law after discussions with her parents.
答案: 【She gives up going to Yale Law out of her free will.

Module 2 The Devil Wears Prada Quiz 2

1、 问题:Which statement about fashion is NOT true?
选项:
A:Fashion is a way of showing one’s personality and individuality.
B:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
C:Fashion is defined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: 【Fashion is defined by fashion designers.

2、 问题:Why does Miranda look hard at Andrea’s shoes?
选项:
A:Because the shoes come from a top fashion brand.
B:Because it’s a pair of shoes Nigel offers Andrea.
C:Because Andrea wears a pair of unconventional high heels.
D:Because Miranda cannot put up with her

剩余60%内容付费后可查看