本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-04-13到2021-08-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

第一部分 第1次单元练习

1、 问题:- Do you hear that _____ has become a hot career ?- It sounds too good to be true .
选项:
A:logical
B: logistics
C:logic
D:logistic
答案: 【 logistics

2、 问题:- The aim of _____ management is to minimize the amount of material in stock .
选项:
A:invention
B: inventive
C:inventory
D:inventiveness
答案: 【inventory

3、 问题:- If the ship had sailed along the recommended _____ , it would have been able to avoid the heavy weather .
选项:
A:route
B:rout
C:road
D:way
答案: 【route

4、 问题:- Managers must establish and implement inventory plan on the basis of _____ considerations .
选项:
A:strategy
B:logistics
C:strategic
D:logical
答案: 【strategic

5、 问题:- Don’t forget to refer to the book ERP in the _____ of planning resources in your enterprise .
选项:
A:way
B:route
C:process
D:proceed
答案: 【process

6、 问题:- The supermarket group has to _____ 400 TEU(标箱)of cargo from China every year .
选项:
A:purchased
B:purchasing
C:bought
D:purchase
答案: 【purchase

7、 问题:- Most experts agree that the _____ expenditure to perform logistics in the US was just under 10% of the 1994 gross national product .
选项:
A:year
B: monthly
C:quarterly
D:annual
答案: 【annual

8、 问题:- The _____ expenses will be for your account if you place an order of 100,000 tons of roll steel at a time . My workshop uses only ten tons a month .
选项:
A:stocking
B:store
C:storage
D:stored
答案: 【storage

9、 问题:- The sites of _____ are determined by customer and manufacturing locations and product requirements .
选项:
A:house
B: warehouse
C:factory
D:storage
答案: 【 warehouse

10、 问题:- It is through the logistical process that _____ are distributed through marketing channels to consumers .
选项:
A:product
B:products
C: item
D:cargo
答案: 【products

11、 问题:- The public sector ___ an important role in transport, through the construction, ownership and control of roads, railroads and in most countries.
选项:
A:do
B:get
C:play
D:plays
答案: 【plays

12、 问题:- The material manager’s customer is _______ .
选项:
A:The manufacturing or production department
B:The intermediate or manufacturing
C:The final customer or production
D:The intermediate or final customer
答案: 【The manufacturing or production department

13、 问题:- The classification of products is necessary for the application of _____ inventory .
选项:
A:selective
B:choose
C: the all
D:choosing
答案: 【selective

14、 问题:- Generally speaking , cigarettes can be found in a _____ shop .
选项:
A:bakery
B:butcher’s
C:tobacconist’s
D:stationery
答案: 【tobacconist’s

15、 问题:- As is known to all , the GDP will rise as _____ cost is reduced .
选项:
A:logistic
B:logistics
C:logical
D:logic
答案: 【logistics

16、 问题:- Logistics was formerly called physical _____ .
选项:
A:position
B:distribution
C:setting
D:distribute
答案: 【distribution

17、 问题:- One of the key point in distribution of product is whether it is _____ where the customer wishes to consume it .
选项:
A:availability
B:available
C:consumable
D:useful
答案: 【available

18、 问题:- We must distribute the products to as many places as possible so that our customers find it _____ to get them .
选项:
A:complicated
B:difficult
C:hard
D:convinient
答案: 【convinient

19、 问题:- For _____ purposes , it is useful to describe the 80-20 curve mathematically .
选项:
A:analytical
B:analysis
C: analyze
D:analyst
答案: 【analytical

20、 问题:- Items would have a(n) _____ distribution strategy where few regional warehouses are used .
选项:
A:middle
B:reasonable
C:intermediate
D: average
答案: 【intermediate

第二部分 第2次单元练习

1、 问题:- We’ve studied all our _____ catalogs .
选项:
A:competitors
B:competitor’s
C:competitor
D:competitors’
答案: 【competitors’

2、 问题:- Jim is president of a _____ firm that makes mini-motor homes in Michigan .
选项:
A:medium size
B:middle-size
C:mediumsized
D:meddle size
答案: 【mediumsized

3、 问题:- One of the major functions of TPL companies is known _____ supply chain management .
选项:
A:as
B:to
C:of
D:for
答案: 【as

4、 问题:- There is , however , a well-defined order in which the components can be installed in the vehicle most _____ .
选项:
A:efficient
B:efficiently
C: effectively
D:effective
答案: 【efficiently

5、 问题:- Recently , it has become clear to Jim that transportation and _____ costs are a relatively large portion of his component parts expenses .
选项:
A:inventory

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买