文章目录[隐藏]

Unit 2 Unit 2 Quiz

1、 问题:Which of the following is NOT the identity of William Shakespeare?
选项:
A:A poet
B:A novelist
C:A playwright
D:A dramatist
答案: 【A novelist

2、 问题:In 1953, Winston Churchill was awarded the Nobel Prize in __.
选项:
A:Peace
B:Physiology
C:Literature
D:Economic Sciences
答案: 【Literature

3、 问题:The parents’ generation lived in an era of constraints, restraints and__.
选项:
A:openness
B:eagerness
C:haste
D:respect
答案: 【respect

4、 问题:How do young people today handle relationships with the opposite sex?
选项:
A:They focus on inner charm.
B:They enter relationships under the pressure of lust.
C:They value intimacy and emotion.
D:They tend to give more instead of asking for more.
答案: 【They enter relationships under the pressure of lust.

5、 问题:Which of the following is NOT an example of simile?
选项:
A:The assignment was a breeze.
B:He is as cunning as a fox.
C:Her cheeks are red like a rose.
D:The soldiers are as brave as lions.
答案: 【The assignment was a breeze.

6、 问题:Bertrand Russell is a (an) ______ philosopher, mathematician and writer.
选项:
A:American
B:Australian
C:British
D:French
答案: 【British

7、 问题:Which of the following is NOT the author’s description of love?
选项:
A:an emotion which defies definition.
B:a feeling that can only be felt and not described.
C:an overwhelming joy that comes together with sadness.
D:a relationship which demands as much take as give.
答案: 【a relationship which demands as much take as give.

8、 问题:Which of the following is NOT mentioned when the author describes her countless crushes in school?
选项:
A:salesman at a supermarket
B:math teacher
C:neighbor’s son
D:best friend’s brother
答案: 【salesman at a supermarket

9、 问题:Which of the following is NOT used to describe a mature love relationship?
选项:
A:loads of sharing and caring
B:pleasures of the flesh
C:a meeting of minds
D:a lot of understanding
答案: 【pleasures of the flesh

10、 问题:Which of the following is used to describe the younger generation?
选项:
A:the quiet and unpretentious looks
B:openness and fading lines of proximity
C:the shy glance
D:an era of constraints and restraints
答案: 【openness and fading lines of proximity

11、 问题:Some of the old _____ about the space age are coming true.
选项:
A:delusions
B:nightmares
C:impressions
D:fantasies
答案: 【fantasies

12、 问题:She cut her hair short and tried to _____ herself as a man.
选项:
A:disguise
B:decorate
C:fabricate
D:fake
答案: 【disguise

13、 问题:The student could not _____ what the teacher was trying to explain.
选项:
A:grip
B:seize
C:grasp
D:snatch
答案: 【grasp

14、 问题:He ran so fast that he was out of _____.
选项:
A:air
B:breath
C:oxygen
D:wind
答案: 【breath

15、 问题:Tibet, the second largest province of China, is _____ in uranium and underground thermal power.
选项:
A:wealthy
B:abundant
C: adequate
D:sufficient
答案: 【abundant

16、 问题:The young couple were quite excited by the _____ of having their first child.
选项:
A:perspective
B:future
C:prospect
D:foresight
答案: 【prospect

17、 问题:So many children have bought the balloons that the store is now out of _____.
选项:
A:stuff
B:material
C:stock
D:staff
答案: 【stock

18、 问题:Christmas is a Christian holy day celebrated on December 25th _____ the birth of Jesus Christ.
选项:
A:in honor of
B:in favor of
C:in terms of
D:in accordance with
答案: 【in honor of

19、 问题:Your _____ is the round of things that you usually do each day.
选项:
A:practice
B:habit
C:custom
D:routine
答案: 【routine

20、 问题:To our delight, she quickly _____ herself to the new situation.
选项:
A:adapted
B:exposed
C:acquainted
D:devoted
答案: 【adapted

21、 问题:The manager gave the salesgirl an accusing look for her _____ attitude toward customers.
选项:
A:straightforward
B:partial
C:favorable
D:hostile
答案: 【hostile

22、 问题:With the joint effort of everyone, the plan is _____ to succeed.
选项:
A:obvious
B:bound
C:doubtless
D:necessary
答案: 【

剩余60%内容付费后可查看