本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2018-09-26到2018-12-31
本篇答案更新状态:已完结

Unit 2 Unit 2-Quiz

1、 问题:Which one of the following sentences uses personification?
选项:
A:This time fate was smiling to him.
B:The old man’s hair is as white as snow.
C: He drowned in a sea of grief.
D:Her cheeks are red like a rose.
答案: 【This time fate was smiling to him.

2、 问题:If we view the problem _____ a different perspective, a solution may become more obvious.
选项:
A:at
B:on
C:from
D:with
答案: 【from

3、 问题:Which one of the following words is a synonym for the word NAIVE?
选项:
A: Cautious
B:Simple-minded
C:Watchful
D: Sophisticated
答案: 【Simple-minded

4、 问题:According to the passage, is this statement “Money spent on America’s space program is more valuable than that on the poverty problem on earth” true or false?
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:We must address ourselves _____ the problem of drugs among young people.
答案: 【to

Unit 3 Quiz of Unit 3

1、 问题:Which of the following sentences doesn’t use metaphor?
选项:
A: I had George to help me over the rough spots.
B: I took the can and coins and jammed them into a crumpled paper bag.
C: Suddenly, I had money and open doors everywhere.
D: Experiencing so much ups and downs, I began to learn to be peaceful about life.
答案: 【 I took the can and coins and jammed them into a crumpled paper bag.

2、 问题: The house has fallen into a state of _____ since its owner has moved out of this city.
选项:
A:ignorance
B:neglect
C:waste
D:shortage
答案: 【neglect

3、 问题: It has been a tradition for our family members to make ______ about their future plans when a new year is coming.
选项:
A:promises
B:decisions
C:resolutions
D:words
答案: 【resolutions

4、 问题:Though I have purchased a whole package of goods, I have to make _ comment on each item as required.
选项:
A:respective
B:respectable
C:respectful
D:respected
答案: 【respective

5、 问题:”Stay the course” in Paragraph 21 means ______.
选项:
A:Keep moving
B: Not give up
C:Not change the way
D:Remain the current condition
答案: 【 Not give up

6、 问题:The call Haley received from his friend to offer him a fixed income helped him out of poverty.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【In fact, this call made him more determined about his dream to be a writer and he refused his friend’s offer.】

7、 问题:Those struggling artists in the Greenwich Village have taught Haley that when one is in the Shadowland of dreams, it is important to retain courage and persistence.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:In order to get the main idea of a passage, we can use the reading skill of ___.
答案: 【skimming

9、 问题:In Greek mythology, a siren call means something ___.
答案: 【tempting but dangerous

unit 4 Quiz of Unit 4

1、 问题:1. Which of the following statements doesn’t indicate Steve Jobs’ creativity?
选项:
A:The perfection of personal computers.
B:His bold decision of dropping out.
C:The advent of iPhone.
D:The production of “Toy Story”.
答案: 【His bold decision of dropping out.

2、 问题:Which of the following sentences is not true about “connecting the dots”?
选项:
A:“Connecting the dots” uses the rhetorical device of “metaphor”.
B:“Dots” refer to the punctuation mark meaning “period”.
C:“Connecting the dots” is a puzzle where the person draws lines to connect a sequence of numbered dots to reveal a picture.
D:“Connecting the dots” means that your current seemingly useless experiences would be of significance when the occasion demands in the future.
答案: 【“Dots” refer to the punctuation mark meaning “period”.

3、 问题:The old couple decided to __ a boy and a girl though they had three of their own.
选项:
A:adapt
B: bring
C: receive
D: adopt
答案: 【 adopt

4、 问题:We need a chairman __.
选项:
A: for whom everyone has confidence
B:who everyone has confidence of
C:whom everyone has confidence on
D: in whom everyone has confidence
答案: 【 in whom everyone has confidence

5、 问题:There is a __ of impatience in the tone of his voice.
选项:
A: hint
B:notion
C: dot
D:phrase
答案: 【 hint

6、 问题:Steve Jobs starts the commencement address by talking about his education background.
选项:
A:正确

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注