本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-02-17到2020-07-17
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1 Overview of IT Industry Test on Unit One 单元测验

1、 问题: Why will business transformation remain a buzzword of the moment?
选项:
A:Because channel firms of all stripes continue to assess the direction of their companies in the age of cloud computing, mobility, managed services, big data, social median and other market and technology forces.
B:Because each segment of this technology framework has contributed to economic growth and the well being of society.
C:Because the magnificent advances in medicine, transportation, safety, manufacturing, agriculture, media and communication are almost difficult to comprehend.
D:Because globalization, driven largely by technology, becomes ever more pervasive and influential with each passing year.
答案: 【Because channel firms of all stripes continue to assess the direction of their companies in the age of cloud computing, mobility, managed services, big data, social median and other market and technology forces.

2、 问题:What are the innovations that drive the renewed push to simplicity?
选项:
A:Cloud computing and big data
B:Personal computers and Internet
C:Globalization and ever-changing international market
D:World Wide Web
答案: 【Cloud computing and big data

3、 问题: Where do the opportunities lie for the IT companies?
选项:
A:Customaries service 
B:Information technology product
C:Implementation and consulting service
D:Global market
答案: 【Implementation and consulting service

4、 问题:What does BPA stand for in this article?
选项:
A:Business Progress Agency
B:Business Process Automation
C:Bureau of Public Affair
D:Bytes of Primitive Attributes
答案: 【Business Process Automation

5、 问题:What is “大数据” in English?
选项:
A:Large number
B:Big data
C:Large data
D:Big number
答案: 【Big data

6、 问题:Which of the following occupation does not belong to technical occupations?
选项:
A:Software developers
B:Network engineers
C:Computer support specialists
D:Venders
答案: 【Venders

7、 问题: What is the percentage of technical positions account for an IT company’s workforce?
选项:
A:25% to 70%
B:25% to 75%
C:30% to 75%
D:40% to 75%
答案: 【25% to 75%

8、 问题:Which of the following statements is right according to this article?
选项:
A:The BLS unemployment rate infers that the more the expansive unemployment and underemployment rate is, the better the job landscape is.
B: The total job growth across the U.S. economy in 2014 will likely end up in the 1.5% to 1.8% range.
C:Depending on the criteria used, peripheral or knowledge worker-type positions may number between one billion and several billion additional workers.
D:IT jobs are spread across the country since the pervasive need for technology.
答案: 【IT jobs are spread across the country since the pervasive need for technology.

9、 问题:How to explain the number of job postings exceeds the number of new IT jobs created?
选项:
A:It is because of labor turnover.
B:It is because of economy booming.
C:It is because of government policy.
D:It is because of globalization.
答案: 【It is because of labor turnover.

10、 问题:Why people who deal with a lot of numbers will be happy to use Macintosh?
选项:
A:It is easy to carry.
B:It is waterproof.
C:It has a numeral keypad.
D:It is durable.
答案: 【It has a numeral keypad.

11、 问题:What is the most exciting moment when Steve Jobs introducing Macintosh to the large audience?
选项:
A:When Steve Jobs opens the bag.
B:When Macintosh speaks for itself.
C:When Steve Jobs shows up.
D:When the light is on.
答案: 【When Macintosh speaks for itself.

12、 问题:Macintosh refers Steve Jobs as its______.
选项:
A:Friend
B:Boss
C:Mentor
D:Father
答案: 【Father

13、 问题:When Apple Computer introduced Macintosh?
选项:
A:January 24th,1984
B:July 24th,1981
C:December 25th,1980
D:November24th,1984
答案: 【January 24th,1984

14、 问题:What are the technology-intense occupations on the periphery?
选项:
A:Technical sales
B:Health information technicians
C:Implementation and consulting service
D:Automated manufacturing computer operators
答案: 【Technical sales;
Health information technicians;
Automated manufacturing computer operators

15、 问题:Why Macintosh can be so competitive in the market?
选项:
A:It is useful.
B:It is beautiful.
C:It is affordable.
D:It is easy to operate.
答案: 【It is useful.;
It is affordable.;
It is easy to operate.

unit 2 History of IT Industry Test on Unit Two

1、 问题:What the first giant calculators CANNOT do?
选项:
A:Processing information digitally
B:Maniputating numbers
C:Imitating human communication
D:Expanding to digitize other, mostly transation-oriented activities
答案: 【Imitating human communication

2、 问题:When did the major quantitative and qualitative leap occur?
选项:
A:When work PCs were connected to each other via Local Area Networks (LANs).
B:When work PCs were connected to each other via Internet.
C:When people showed their interest in work PCs.
D:When more and more businessmen noticed the potential market for work PCs.
答案: 【When work PCs were connected to each other via Local Area Networks (LANs).

3、 问题:What did the invention of the World Wide Web lead to/
选项:
A:It led to an innovative way of thinking and working.
B:It led to the proliferation of new applications, which were no longer limited to enterprise-related activities but digitized almost any activity in our lives.
C:It led to a new era for new media.
D:It led to a new era for creation.
答案: 【It led to the proliferation of new applications, which were no longer limited to enterprise-related activities but digitized almost any activity in our lives.

4、 问题:What does “déjà vu” probably mean within the context?
选项:
A:Things we have known.
B:Things we have learned.
C:Things we have bought.
D:Things we have seen.
答案: 【Things we have seen.

5、 问题:What does the title of this passage suggest?
选项:
A:Within certain range of time, people will see the same things happen again in IT industry.
B:It is not hard to predict the future.
C:History follows certain pattern.
D:We can learn many things from the past.
答案: 【Within certain range of time, people will see the same things happen again in IT industry.

6、 问题:Why people invented the first computer?
选项:
A:It was used to win the war.
B:It was used to kill enemies.
C:It was used to protect Allies.
D:It was used to decode Nazi’s messages during the wars.
答案: 【It was used to decode Nazi’s messages during the wars.

7、 问题:In this video, what does it says about computer to the Allies’ victory?
选项:
A:It had a significant contribution to the Allies’ victory.
B:Without it, the War would go on for years.
C:It protected people from being killed.
D:It killed enemies through sending the wrong messages.
答案: 【It had a significant contribution to the Allies’ victory.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注