本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-04到2021-07-10
本篇答案更新状态:已完结

Plato Question for Ion

1、 问题:1.Who was the first to pick out eidos?
选项:
A:Socrates
B:Plato‍
C:Aristotle
D:Protagoras
答案: 【Plato‍

2、 问题:2.What is subject matter of Ion?
选项:
A:Wealth
B:Knowledge
C:Inspiration
D:Poems
答案: 【Inspiration

3、 问题:3.Plato use the _____ to explain the relationship between art and idea.
选项:
A:bed
B:table
C:bookshelf
D: the King
答案: 【bed

4、 问题:4.Three sages of Ancient Greece are Plato,_____and Aristotle.
选项:
A:Protagoras
B:Socrates
C:Homer
D:Thales
答案: 【Socrates

5、 问题:5.Socrates’ theory is mainly organized by whom?
选项:
A:Plato
B:Aristotle
C:Thales
D:Ion
答案: 【Plato

6、 问题:6._____ said “I am the midwife of philosophy”.
选项:
A:Socrates
B:Plato
C:Aristotle
D:Caesar
答案: 【Socrates

7、 问题:7._____created the world famous Athens school.
选项:
A:Socrates
B:Plato
C:Aristotle
D:Zeus
答案: 【Plato

8、 问题:8.In Ion Socrates stressed that the inspiration of the poets comes from the ____.
选项:
A:gods
B:heart
C:experience
D:soul
答案: 【gods

9、 问题:9.Socrates said that when the inspiration came, the poets will sink into ____.
选项:
A:melancholy
B:anger
C:ecstasy
D:sadness
答案: 【ecstasy

10、 问题:10.Ion as a poet, what did he sing when he won the laurel?
选项:
A:tragedy
B:homeric
C:comedy
D:poetic
答案: 【homeric

Aristotle Question for Aristotle

1、 问题:1.In Aristotle’s words, who is more to the truth than historian?
选项:
A:painter
B:poet
C:playwright
D:philosopher
答案: 【poet

2、 问题:2. Aristotle thinks types differ from one another in three ways: the means, objects and _____.
选项:
A:structure
B:frame
C:manner
D:idea
答案: 【manner

3、 问题:3.In the poetics, _____ is the goal of the tragedy.
选项:
A:plot
B:ethos
C:pathos
D:logos
答案: 【plot

4、 问题:4.Aristotle’s poetics was valued in the history of western literary criticism from _____century inFrance.
选项:
A:13th
B:14th
C:16th
D:15th
答案: 【16th

5、 问题:5.In comparison with Plato, the biggest character of Aristotle is_____.
选项:
A:comprehensiveness
B:scientific
C:far-reaching
D:honest
答案: 【comprehensiveness

6、 问题:6._____ is called a Encyclopedia of character in Greek.
选项:
A:Socrates
B:Plato
C:Aristotle
D:Gorgias
答案: 【Aristotle

7、 问题:7.Aristotle set up his own schools called _____.
选项:
A:lyceum
B:athens

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注