本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-04-19到2021-06-20
本篇答案更新状态:已完结

Chapter 1 Style (2) Quiz 1

1、 问题:Which of the following shots can give the audience a sense of immediacy?
选项:
A:Tilt
B:Hand-held shots
C:Pan
D:Tracking
答案: 【Hand-held shots

2、 问题:Which of the following shots can give the audience a “bird’s eye view” and thus creates a sense of omniscience?
选项:
A:Low angle shots
B:Overhead shots
C:Crane shots
D:Wide-angle lens
答案: 【Overhead shots

3、 问题:Which genre is NOT categorized on the basis of the effect produced on the audience?
选项:
A:Comedy
B:Thriller
C:Action
D:Horror
答案: 【Action

4、 问题:Which of the following films is NOT the blockbuster?
选项:
A:The Dallas Buyers Club
B:Titanic
C:Matrix
D:Avatar
答案: 【The Dallas Buyers Club

5、 问题:According to Robin Wood, which of the following statements is NOT the ideology of classic Hollywood cinema?
选项:
A:Enterprise and initiative
B:Marriage and home
C:Progress and technology
D:Equality and feminism
答案: 【Equality and feminism

6、 问题:Which of the Criteria is NOT used to define generic categories?
选项:
A:Formal properties
B:Subject matter
C:Editing
D:Style
答案: 【Editing

7、 问题:Which of the following movies is NOT defined by its subject matter?
选项:
A:Social Drama
B:Romance
C:Musical
D:Fantasy
答案: 【Musical

8、 问题:This ideology is never stated explicitly, but can nevertheless be detected through the set of values and assumptions underlying Hollywood films of the period.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Classical Hollywood explicitly extols success and wealth but is at the same time ashamed to do so and seeks to cover its tracks with a contradictory ideology of “money isn’t everything; money corrupts; the poor are happier”
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Both the Western and the musical constitute well-defined genres, the former is now basically extinct, and the latter very nearly so.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Chapter 2 – Narrative (2) Quiz 2

1、 问题:The protagonist of the ( )story usually begins in a lowly position but, through his good nature, convinces all doubters and is rewarded.
选项:
A:Candide
B:Cinderella
C:Faust
D:Tristan
答案: 【Cinderella

2、 问题:Which of the following basic stories is generally a “happy ending” story?
选项:
A:Candid
B:Achilles
C:Romeo and Juliet
D:Faust
答案: 【Candid

3、 问题:What of the following basic stories is usually a variant of the classical tragedy?
选项:
A:Candide
B:Cinderella
C:Achilles
D:Faust
答案: 【Achilles

4、 问题:Which one as follows is the function of point of no return?
选项:
A:Poses question to be explored
B:Grabs attention of audience
C:Incident that disturbs life of protagonist
D:Protagonist becomes truly committed to his goal
答案: 【Protagonist becomes truly committed to his goal

5、 问题:Which event as follows has the function that poses question to be explored?
选项:
A:The hook
B:The key line
C:Inciting incident
D:Point of no return
答案: 【The key line

6、 问题:Act I will also give enough information to allow the audience to know the basic story to which the film belongs, and thus to know roughly what to expect of it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:Turning point one is a scene that presents the protagonist with a problem that disturbs the normality and predictability of life.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:The turning point differs from the inciting incident in that it is associated with some decisive action taken by the protagonist that dramatically raises the stakes and increases the danger level
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:The turning point two is the moment at which the protagonist faces his greatest challenge and either defeats his opponents or is defeated
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:Plot is the viewer’s imaginary construction of all the events in the narrative while story is the film’s actual presentation of certain events in the narrative.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Chapter 3 – Artists and Awards (2) Quiz 3

1、 问题:Which international film festival as follows has the longest history?
选项:
A:Venice Film Festival
B:Tokyo International Film Festival
C:Moscow International Film Festival
D:Shanghai International Film Festival
答案: 【Venice Film Festival

2、 问题:Who won the Academy Honorary Award for “for the creation of Mickey Mouse” in the year 1932?
选项:
A:Charlie Chaplin
B:Shirley Temple
C:George Lucas
D:Walt Disney
答案: 【Walt Disney

3、 问题:For personality actors, either they must fit exactly the roles in which they are cast, or the roles must be tailored to fit their personality.
选项:

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群530065400反馈
需要期末答案的同学可加入Q群530065400购买