本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-04-05到2021-06-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

WEEK 1 Unit 1 Test-2

1、 问题: __ instruments are often hundreds of years old.
选项:
A:traditional
B:modern
C:/
D:/
答案: 【traditional

2、 问题:The Beatles is a popular __.
选项:
A:band
B:musicians
C:/
D:/
答案: 【band

3、 问题:__ movies often include robots and aliens.
选项:
A:Action
B:Science fiction
C:/
D:/
答案: 【Science fiction

4、 问题:A movie about people falling in love is probably a __ movie.
选项:
A:horror
B:romantic
C:/
D:/
答案: 【romantic

WEEK 2 Unit 2 Test-1

1、 问题:Let’s __. There’s a nice cafe just across the street.
选项:
A:get some gas
B:have a coffee
C:/
D:/
答案: 【have a coffee

2、 问题:It’s cold today, so I’m wearing __.
选项:
A:a jacket
B:makeup
C:/
D:/
答案: 【a jacket

3、 问题:Would you like to go to the __ with me?
选项:
A:concert
B:shopping
C:/
D:/
答案: 【concert

4、 问题:I’ve always been interested in photography. Maybe I’ll buy a __.
选项:
A:camera
B:bus pass
C:/
D:/
答案: 【camera

WEEK 2 Unit 2 Test-2

1、 问题:Do you ever shop at the mall?No, I __ go there. It’s too busy.
选项:
A:always
B:never
C:/
D:/
答案: 【never

2、 问题:How often do you go shopping?Oh, I go every Saturday and Wednesday—so about __.
选项:
A:every week
B:twice a week
C:/
D:/
答案: 【twice a week

3、 问题:Where do you like to shop?I __ go to the mall near my office.
选项:
A:usually
B:never
C:/
D:/
答案: 【usually

4、 问题:Why do you like shopping at Palm Mall?Well, they __ have great sales there.
选项:
A:always
B:never
C:/
D:/
答案: 【always

WEEK 2 Unit 3 Test-1

1、 问题:My college attracts students of all nationalities.
选项:
A:naTIOnalities
B:natioNAlities
C:/
D:/
答案: 【natioNAlities

2、 问题:David is very familiar with the geography of this building.
选项:
A:GEography
B:geOgraphy
C:/
D:/
答案: 【geOgraphy

3、 问题:Good communication skill is important for a successful career.
选项:
A:communiCAtion
B:comMUnication
C:/
D:/
答案: 【communiCAtion

4、 问题:I’m currently working in a large international company.
选项:
A:interNAtional
B:internatioNAL
C:/
D:/
答案: 【interNAtional

WEEK 2 Unit 3 Test-2

1、 问题:I ___ studying every evening because I want to get good grades.
选项:
A:career
B:quit
C:routine
D:spend time
答案: 【spend time

2、 问题:Being a doctor is usually a good _ with excellent pay.
选项:
A:career
B:quit
C:routine
D:spend time
答案: 【career

3、 问题:I want to______ my job because the hours are terrible.
选项:
A:career
B:quit
C:routine
D:spend time
答案: 【quit

4、 问题:Her __ starts with a cup of coffee every morning.
选项:
A:career
B:quit
C:routine
D:spend time
答案: 【routine

WEEK 3 Unit 4 Test-1

1、 问题:I failed my English exam last semester.
选项:
A:my
B:exam
C:/
D:/
答案: 【my

2、 问题:Are they going to the movie on Saturday?
选项:
A:going to
B:on

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注